Esperides Beach Family Hotel

 • Mycket kul för barnen
 • Vattenrutschkanor
 • Strandnära läge

Esperides Beach Family Hotel är ett trevligt familjehotell som ligger mitt på stranden i Faliraki på Rhodos. På hotellet finns en mängd aktiviteter för såväl barn som vuxna. I All Inclusive-programmet ingår både sockervadd och popcorn för barnen. Dessutom finns det en egen biograf och ett mini-nöjesfält och vattenrutschkanor på hotellet.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer, varav 1 barn. Familjerum för 2-4 personer, varav 1 barn. Familjerum superior för 2-5 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Animation
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1940 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 2,7 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Esperides Beach Family Hotel är ett familjehotell som ligger i gröna omgivningar i Faliraki på Rhodos. Poolområde på stranden med fyra pooler, varav en stor barnpool. Två vattenrutschkanor, båda för barn. Gratis solstolar och parasoller. Gratis poolhandukar.

Hotellet erbjuder en bufférestaurang, mezerestaurangen Kafenion Project och bbq-restaurangen MeAt Sea. Vårdad klädsel krävs till middagen (långbyxor för män). Flera barer. En av barerna ligger i lekparken och är för barn. Baren serverar endast gratis kaffe och läsk. Vatten i baren är mot avgift. Barnklubb i hotellets regi och ett lekrum. För barnen finns också en mininöjespark som har enklare karuseller, inträdet är gratis.

Kvällsunderhållning flera kvällar i veckan. Hotellet har en egen biograf som visar gratis film varje dag. Kl. 18.00-20.00 visas barnfilm, kl. 20.00-22.00 visas det familjefilm på bion.

Gratis wifi. Två tennisbanor, mot avgift. På stranden kan du låna kanoter och trampbåtar gratis, övriga vattensporter mot avgift. Ingen trafik.

Måltider

All Inclusive ingår.

All Inclusive

 • Frukostbuffé, kl. 7.00-10.00.
 • Kontinental frukost, kl. 10.00-11.00.
 • Grillbuffé, kl. 12.00-14.30, i Food Hall.
 • Enklare lunchrätter och snacks i restaurang Tutti Frutti, kl. 10.00-18.00 (under juni-september).
 • Snacks (kalla och varma), kl. 10.00-18.00.
 • Kaffe, te & kakor, kl. 16.00-18.00.
 • Glass, kl. 10.00-21.00.
 • Popcorn och sockervadd till barnen, kl. 15.00-17.00.
 • Middagsbuffé, kl. 18.30-21.00, i huvudrestaurangen.
 • Grillbuffé, kl. 18.00-21.00, i Food Hall.
 • Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar, kl.10.00-01.00.
 • Långbyxor eller shorts där byxbenen går över knät, för män.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt för gäster att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl. 12.00 avresedagen.

Säsongsinformation

Från och med sommaren 2022 är deponering i receptionen kostnadsfritt.

Alla hotell, Kalithea & Faliraki

Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa

Välkommen till Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa, ett stilrent All Inclusive-hotell med hög kundnöjdhet, beläget vid den kanske bästa stranden på Rhodos - Faliraki. Här finns ett stort härligt poolområde, mycket att göra för barnen och ett brett urval av restauranger som ingår i All Inclusive.

Esperos Mare

Välkommen till Esperos Mare – ett All Inclusive-hotell som ligger direkt på Falirakistranden. Här väntar ett stort poolområde med flera pooler, gott om solstolar på stranden, träningsmöjligheter och ett avkopplande spa.

Mitsis Alila Resort & Spa

Mitsis Alila Resort & Spa är ett All Inclusive-hotell för dig som inte nöjer dig med mindre än det bästa. Här njuter du av lyxliv på stranden med allt vad det innebär. Hotellet har palatsliknande fasader och stor saltvattenpool. Både du och barnen kan semestra som kungligheter i familjerum med egen pool.

Amada Colossos

Amada Colossos är ett stort och modernt All Inclusive-hotell som erbjuder bästa läge vid stranden och en egen vattenpark med flera vattenrutschkanor. Reser du utan barn finns en egen pool och del i restaurangen som bara vänder sig till vuxna. Rummen är snyggt inredda och flera av dem bjuder på härlig havsutsikt.

Esperos Village Blue & Spa

Esperos Village Blue & Spa är ett fint och välskött vuxenhotell som klättrar på en höjd och har fantastisk utsikt över havet. Här bor du i fint inredda rum med möjlighet att boka rum med privat pool eller rum med delad pool. Välkomna!

Epsilon

Epsilon har ett bra läge mitt på den populära Falirakistranden på Rhodos. Här finns ett litet poolområde, bra restauranger och rymliga lägenheter. Allt för att du ska kunna njuta av sköna semesterdagar.

Elysium Resort & Spa

Elysium Resort & Spa välkomnar dig med rena linjer och stora, öppna ytor, med de ljusa byggnaderna i vacker kontrast mot det blå havet och den vita sandstranden. Njut av det vackra poolområdet med den lagunformade poolen, som sträcker sig längs hela hotellet. Restaurangerna är flera och bjuder på både god mat och vacker utsikt.