Kundomdömen om Esperides Beach Family Hotel

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,4 av 10 baserat på 42 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
7,4 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-05-05


8 av 10

+
Det var fint och rent, saknade inget vad det gällde mat, frukt och dryck. En väldigt bra all inclusive.
-
En av personalen som arbetade i huvudrestaurangen var lite otrevlig. Vi hade med oss 4 små barn. Det blev ju givetvis lite matrester runt dem och då sa hon till oss.

Bekräftad gäst: 2023-10-01


9 av 10

+
Bad aktiviteter pooler bra mat och service
-
För hög ljudnivå runt pooler och även inomhus.

Bekräftad gäst: 2023-09-13


9 av 10

+
Motsvarande våra förväntningar med ett pris i förhållande till vad man får. Helt okej hotell med trevlig personal. Lite liten pool i förhållande till antalet människor. Stranden helt okej, hade korallskor det underlättar badandet.
-
Se 9

Bekräftad gäst: 2023-08-20


8 av 10

+
Bra för alla åldrar
-
Gärna lite runt om hotellet affärer

Bekräftad gäst: 2023-08-20


9 av 10

+
Alla allmänna utrymme är toppklass!
-
Rummet var inte så modernt, och det är extremt lyhört, rummen är renoverade upp till våning 5

Bekräftad gäst: 2023-08-09


5 av 10

+
-
Vi hade 27 grader varmt i vårat rum. Troligen fel på den lokala kylanläggningen. Vi påpekade för personalen att det var för varmt på rummet men inget hjälpte, teknikern skulle undersöka. Vi kontaktade Apollo, Därefter kontaktade hotell personalen oss och erbjöd oss ett annat rum, vi tittade på det rummet. Men det var lika varmt. Så tyvärr sov vi inte mycket denna vecka , vilket gjorde oss trötta och lite negativa.

Bekräftad gäst: 2023-08-08


9 av 10

+
Ett av de bästa all inclusive vi varit på. Maten var över förväntan och det var rent och snyggt på hela hotellet. Trevlig utomhusmiljö där det både går att ligga vid poolen där det är lite mer aktivitet eller välja att ligga en bit bort i trädgården där det är lugnt. Väldigt mycket aktiviteter för alla åldrar och ett stort plus till animation team som gick in med fullt engagemang i allt från minidiscot, kvällsshower, vattengympa mm.
-
Överlag är vi väldigt nöjda, men det som är negativt är rummet. Det stämmer inte med bilderna när vi bokade. Ganska slitet rum och vår AC fungerade knappt och var mer som en fläkt. Meddelade receptionen som sa att de skulle skicka någon att kolla på det. Oklart om det gjordes.

Bekräftad gäst: 2023-08-08


5 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-07-20


8 av 10

+
Tuttifrutti där barnen alltid hittade mat som passade under dagen. Men man behövde komma tidigt för sen plockades mat bort trots att servering skulle ske till 18.
-
Rummets standard. Ena dubbelrummet luktade mögel och daggmask.

Bekräftad gäst: 2023-07-20


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

84% av resenärerna rekommenderar

2245 omdömen
Utmärkt
 
1476
Väldigt bra
 
498
Bra
 
180
Mindre bra
 
58
Underkänt
 
33

5 senaste omdömen

2024-05-10

av Anna A

Bästa maten !

Woaw vilken mat ! Bästa all inklusive vi har varit på. Fanns hur mycket din hejar att välja på , även när det gällde drinkar & öl ! Välj rum med havsutsikt, magiskt ! Närhet till shopping . Fanns gott om solstolar så ingen stress att vara uppe tidigt. Mkt roliga aktiviteter vid poolen & trevlig personal.Blev lite hög ljudnivå i matsalen , men man kan välja att sitta ute ! Vi var här 5-12 Maj 2024. Tack så mycket .

 
2023-10-05

av Relax657335

Hotell med mycket skränigt ljud

Är på hotellet just nu och känner mig oerhört trött på den höga maxade volymen som aktivitetsteamet har vid poolen, känns som vi 60 åringar är på något event med grabbarna grus på bargatan. Hotellet har tyvärr hög volym genomgripande, matsalen har också extrem ljudnivå. Det här är inget hotell som vill slappa och ta det lugnt utan främst ett hotell för barnfamiljer. Jag kanske är lite kritisk eftersom vi inte valde det här hotellet själva utan hade bokat Mitsis hotell som vanligt men Ving överbokade och det här var det enda alternativ de gav oss. Till plussidan, för det mesta väldigt serviceminded personal, goda drinkar och ganska bra mat, nu hade vi valt ett hotell med tema restauranger och fick det här istället. Helt ok rum med daglig städning. Som par reser jag inte hit igen, men hade jag småbarn skulle jag kanske tycka annorlunda

 
2023-10-04

av Elin F

Strandnära hotell

Vi kom hem för några dagar sedan efter en vecka på Esperides och är över lag nöjda med vår vistelse. Vi var ett sällskap med 11 personer varav 4 småbarn under 3 år. Läget på hotellet är helt fantastiskt med stranden nära och fräscha och fina rum. Fina och fräscha lokaler och rent och snyggt vid poolen. Något som vi alla reagerade på var att det var väldigt halt på plattorna runt poolen och det var många som halkade och ramlade. Trevlig och hjälpsam personal i barerna, det var en tjej i poolbaren med lång lockigt hår som alltid bjöd på ett leende! Som tidigare recensioner säger så krånglade hissarna väldigt mycket och för få hissar gentemot gäster och då vi var flera som var tvungna att ta hissarna på grund av barnvagnar så gick mycket tid till att bara stå och vänta. Vi åt även vi majoriteten av våra måltider i den mindre restaurangen då huvudrestaurangen hade en extrem hög ljudvolymen och ingen mysig stämning med strålkastare ljus. Vi blev även väldigt dåligt bemötta av hovmästare (kvinna i scarf) och serveringspersonal i huvudrestaurangen då dem klagade på att vi stökade ner för mycket under tiden vi åt trots att vi själva städade efter oss varje gång. Vi bad till och med om ursäkt. Efter den här incidenten så hälsade inte kvinnan i scarf på oss varken vid middag eller frukost och vi fick ingen service med dryck vid middagen dagen efter. Vi bytte sedan till den andra restaurangen och här var bemötandet mycket bättre och personalen helt underbara med barnen ❤️

 
2023-10-02

av 427nellyh

Faniljevänligt hotell

Vi bodde på eperides i slutet på september. Vi var 8 vuxna och två barn. Som helhet ett mycket trevligt hotell som är beläget i utkanten av faliraki. Hotellet har ett fantastiskt läge till stranden där de har sina egna solstolar. Jag saknar dock en strandbar där man kan beställa sin dricka. Det hade kunnat vara en ”enklare” bar där man bara erbjöd läsk och öl och någon enstaka drink.. Drinkarna som ingick i all-inclusive var välsmakande och hade bra kvalitet! Min favorit blev amaretto peach! Hotellet erbjuder pool/strandhanddukar utöver de som finns i rummen, vilket är en bra service! Rummen var bra och fräscha. Vid ankomst var kylskåpet fyllt med läsk,öl och mackor som ingick ,vilket jag tyckte var väldigt trevligt! Jag hade önskat att det fanns vägguttag i anslutningen till sängen. Sängarna var lite åt det hårdare hållet, det uppskattar vi. Ett minus var hissarna! Hotellet har för många gäster kontra hissar och man fick alltid stå och vänta. Under veckan var det minst en hiss som var trasig också.. Hotellet har mycket bra aktiviteter för sina gäster både stora och små. Det finns tillochmed åkattraktioner för barn! Det finns även ett mycket bra gym man kan utnyttja! Hotellet har två restauranger och två snackbar/matstation. Maten var god på alla stationer och varierande! Fanns något för alla på alla måltiderna. I snackbaren hade dem otroligt god pizza! Men ljudvolymen i huvudrestaurangen är fruktansvärd!! Det finns inte en chans att höra vad sällskapet säger. Man hör endast bestickskrammel. Hotellet borde verkligen investera i ljuddämpning i taket! Vi valde att äta våra kvällsmiddagar på den andra restaurangen som var lite mindre. Den var mycket mycket mysigare än huvudrestaurangen på alla sätt! Jag och några ur sällskapet valde att hyra bil i hotellets egna biluthyrning. Mycket smidigt och bra. Rekomenderar verkligen att hyra bil och upptäcka andra delar av rhodos! Utanför hotellet går det även båttaxi som vi utnyttjade! Den går till rhodosstad och till lindos. Ett lite äventyrligare sätt att ta sig någonstans! Esperides är ett trevligt hotell med bra service som har det man behöver för en semester. Det är ett hotell som främst är inriktat på barnfamiljer och som väljer att spendera majoriteten av sin tid på hotellet. Mycket trevliga och välskötta grönområden Hotellet är beläget en bit utanför centrum och Shopping utöver minimarket saknas.

 
2023-09-21

av GlobeTrotting786331

Perfekt hotell med perfekt löge

4e gången vi bor på all inclusive-hotell. Detta är det bästa hittils. Personal som trivs, flera restauranger att äta på med god mat och större variation än andra; utomhus som inomhus. Flera barer, flera pooler, vattenrutschkanor som passar barn ca 6-10 år, variation på aktiviteter från ett mycket entusiastiskt Animation team. Kvällsunderhållning i form av trubadurmusik vid blue bar varje kväll och vid samma tid arrangerar Animation team något eget på scenen efter att minidiscot slutat. Schysst strand med mycket solstolar och det finns både kayaker och trampbåtar att låna. Esperides tar din semester på allvar, vill ni inte chansa så bokar ni här. Bonus: Vill ni se mer än resortet så ligger hotellet med perfekt läge för utflykter. 5min bil/buss till fina badvikar med grym snorkling norrut och söderut samt 20 min till Rodos stad och 20 min till vackra Tsambika beach.