Kundomdömen om Esperides Beach Family Hotel

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,3 av 10 baserat på 32 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
7,6 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
7,0 / 10
Service
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-09-21


9 av 10

+
Strandnära, ca 25 minuter från flygplatsen. Trevlig personal. Variation på maten som är god. Goda drinkar. Mysigt i food hall speciellt ute.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-21


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-09-04


9 av 10

+
Personalen i restaurangerna
-

Bekräftad gäst: 2022-08-21


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-08-21


7 av 10

+
Variation av mat och hur rena och välskötta restaurangerna var. Även poolområdet var fint och rent!
-

Bekräftad gäst: 2022-07-27


10 av 10

+
Bra mat för att vara ett all inklusive hotell. Närheten till havet. Strandhanddukar.
-

Bekräftad gäst: 2022-07-03


10 av 10

+
Animation
-

Bekräftad gäst: 2022-05-18


10 av 10

+
Fin pool, närhet till havet och all god mat o dryck!
-

Bekräftad gäst: 2022-05-18


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-09-12


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

84% av resenärerna rekommenderar

1991 omdömen
Utmärkt
 
1300
Väldigt bra
 
442
Bra
 
169
Mindre bra
 
50
Underkänt
 
31

5 senaste omdömen

2022-07-20

av Christer K

Världsklass

Mycket fint och välskött hotell i toppklass. Personalen är dom bästa. Servicen är på topp. Maten är mycket god och otroligt varierande för alla, även gluten och veganer. Gymmet är nytt och i världsklass. Utbudet på solstolar är obegränsat,under palmer,solbungalows eller parasoller. Området är stort!!! Och gratis. đŸ‡ŹđŸ‡·đŸ‡ŹđŸ‡·đŸŒž

 
2022-07-09

av jessicabI2547WO

Rekommenderar detta hotell

Trevligt hotell med fin strand fina pooler. Maten var bra men jag skulle behövt mera information om innehållet i maten. Programmen var jättebra ordnat och personalen och animation teamet jättetrevliga.

 
2019-09-21

av Susanne I

Härlig semester

Bra mat med mycket att välja på, man snålade heller inte på spriten i drinkarna. Rent och städat och trevlig personal. Mycket aktiviteter vid poolen, och lite väl hög musik emellanåt om man väljer att ligga där . Närhet till både pool och hav uppskattades mycket även om poolen var lite kallare än havet. Man ska inte ha problem med att gå i trappor då man fick vänta länge på hissarna. Ljudnivån i mainrestaurangen är obehagligt hög, och vid middagen hade man gärna fått släcka ner belysningen lite. Bättre sitta ute när man äter i den. Bäst var Tutti Frutti och maten där, den uppskattades.

 
2019-09-14

av AmiraA195

Helt ok

Vi har varit på detta hotell o en vecka. Maten är helt ok, finns mycket att välja på,även för den kräsnaste. Personalen mycket vänliga. Underhållning teamet super trevliga pigga glada o hjälpsamma. Vi fick väldigt mycket fina tips av en kille som heter Ricardo. Han tipsade oss om många fina ställen att besöka på Rhodos. En super skön kille, Verkligen en stjärna!! Minus. Vårt hotellrum tyckte jag inte höll ett 4 stjärnigt hotell standard. Rummer var gammalt o slitet. En natt vaknade vi mitt i natten av att nåt droppa från taket och golvet i hallen va super blött. Försökte ringa receptionen från rummer men inget info om vilket nr vi ska ringa och telefonen va super knas. Tillslut fick killen gå ner till receptionen mitt i natten. Han kom upp med en gubbe från receptionen som säger att det är ac'n och att detta kan vara vanligt när hotellet är fullbokat o inget dem kunde göra åt det nu, utan dem skulle skicka upp en kille nästa dag som skulle titta på problemet. Hela natten sov vi inte pga droppande från taket!vi fick själva lägga handukar och skit för att få bort det blöta och försöka dämpa droppande så att vi fick sova nåt. Dagen efter fixade dem problemet men ingen ursäkt eller nåt från receptionen. Mini baren innehöll 2 flaskor vatten 2 öl och 2 fanta. När dessa var slut så fylldes inte minibaren på. Hissarna på hotellet va katastrof. 3 hissar som tar ca 6-8 personer. Hotellet har säkert över 300-400 gäster. Då kan ni själva räkna ut hur fort det gick att ta sig nånstans. Vi bodde på våning 7av 7 och stannade på varje våning varje dag o folk som stod o köa för att få tillgång till hiss. Sista dagarna gick 1 his sönder och då stod vi med endast 2 hissar. Glömde oxå sängarna är hårda som sten. För dem som älskar detta då kan ni välja rum 721! Poolen var iskall hela dagarna runt, varmare o skönare att doppa sig i havet. Hotellet rekommenderas till er som kan bortse från alla minus. Då har ni verklige ett bra hotell för en kort semester! 2veckor hade vi inte stått ut!

 
2019-09-12

av callen2015 Stockholm, Sverige

Jättebra hotell

Väldigt trevligt och bra hotell. Skrattyogan var annorlunda men med mycket skratt. Drinkarna är starka och goda. đŸ‘đŸ» maten var helt ok med mycket att välja mellan. Bra aktiviteter även för barn, vattenrutschbanorna var mycket uppskattade för de minsta och även farmor.