Kundomdömen om Esperides Beach Family Hotel

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,9 av 10 baserat på 64 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,9 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
6,9 / 10
Service
 
8,2 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Maten är i toppklass, variation, finns aktiviteter till alla. Lätt att hyra bil. All personal hjälpsamma o glada. Nyare solsängar vid poolerna,
-
Matsalen alldeles för stimmig. Bodde på hotellet samma tid för 7 år sen o upplevde inte att det var så högljud volym då. Då gick det att äta frukost på tavernan o det saknsde vi denna gång. Mycket skrammel på stolarna när man satt ute i matsalen så varför inte fixa ” tassar” på dem skulle nog bli stor skillnad. O i allt skrammel var det hög musik i högtalarna. Sänk volymen. Lägg i bäddmadrass så blir sängarna lite mjukare

Bekräftad gäst: 2019-10-03


7 av 10

+
bra bar
-
stranden var inte bra, det fanns en gjuten avsats i vattnet längs hela stranden, den var mycket halkig. Väldigt högljutt i matsalen. Deras Juice var katastrof, sockervatten. utlovat wifi är kass

Bekräftad gäst: 2019-09-29


10 av 10

+
Närheten till restauranger,barer och bad både till pol och hav
-

Bekräftad gäst: 2019-09-19


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-18


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-18


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-15


8 av 10

+
Närhet till både pool och hav
-
Var jättehög ljudnivå i Main restaurangen. Man borde enkelt kunna göra något åt det. Vi kunde inte sitta där då några i sällskapet har problem med öronen

Bekräftad gäst: 2019-09-12


10 av 10

+
Alla aktiviteter för barnen!
-

Bekräftad gäst: 2019-09-11


10 av 10

+
Läget och tuttifruttibaren samt animationteam sen var personalen otroligt tillmötesgående.
-
Lite slitna rum så en rust vore på plats.

Bekräftad gäst: 2019-09-08


9 av 10

+
Läget
-
Bar närmare stranden

Bekräftad gäst: 2019-08-22


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

84% av resenärerna rekommenderar

1903 omdömen
Utmärkt
 
1244
Väldigt bra
 
424
Bra
 
160
Mindre bra
 
48
Underkänt
 
27

5 senaste omdömen

2019-09-21

Inlägg av Susanne I

Härlig semester

Bra mat med mycket att välja på, man snålade heller inte på spriten i drinkarna. Rent och städat och trevlig personal. Mycket aktiviteter vid poolen, och lite väl hög musik emellanåt om man väljer att ligga där . Närhet till både pool och hav uppskattades mycket även om poolen var lite kallare än havet. Man ska inte ha problem med att gå i trappor då man fick vänta länge på hissarna. Ljudnivån i mainrestaurangen är obehagligt hög, och vid middagen hade man gärna fått släcka ner belysningen lite. Bättre sitta ute när man äter i den. Bäst var Tutti Frutti och maten där, den uppskattades.

 
2019-09-14

Inlägg av AmiraA195

Helt ok

Vi har varit på detta hotell o en vecka. Maten är helt ok, finns mycket att välja på,även för den kräsnaste. Personalen mycket vänliga. Underhållning teamet super trevliga pigga glada o hjälpsamma. Vi fick väldigt mycket fina tips av en kille som heter Ricardo. Han tipsade oss om många fina ställen att besöka på Rhodos. En super skön kille, Verkligen en stjärna!! Minus. Vårt hotellrum tyckte jag inte höll ett 4 stjärnigt hotell standard. Rummer var gammalt o slitet. En natt vaknade vi mitt i natten av att nåt droppa från taket och golvet i hallen va super blött. Försökte ringa receptionen från rummer men inget info om vilket nr vi ska ringa och telefonen va super knas. Tillslut fick killen gå ner till receptionen mitt i natten. Han kom upp med en gubbe från receptionen som säger att det är ac'n och att detta kan vara vanligt när hotellet är fullbokat o inget dem kunde göra åt det nu, utan dem skulle skicka upp en kille nästa dag som skulle titta på problemet. Hela natten sov vi inte pga droppande från taket!vi fick själva lägga handukar och skit för att få bort det blöta och försöka dämpa droppande så att vi fick sova nåt. Dagen efter fixade dem problemet men ingen ursäkt eller nåt från receptionen. Mini baren innehöll 2 flaskor vatten 2 öl och 2 fanta. När dessa var slut så fylldes inte minibaren på. Hissarna på hotellet va katastrof. 3 hissar som tar ca 6-8 personer. Hotellet har säkert över 300-400 gäster. Då kan ni själva räkna ut hur fort det gick att ta sig nånstans. Vi bodde på våning 7av 7 och stannade på varje våning varje dag o folk som stod o köa för att få tillgång till hiss. Sista dagarna gick 1 his sönder och då stod vi med endast 2 hissar. Glömde oxå sängarna är hårda som sten. För dem som älskar detta då kan ni välja rum 721! Poolen var iskall hela dagarna runt, varmare o skönare att doppa sig i havet. Hotellet rekommenderas till er som kan bortse från alla minus. Då har ni verklige ett bra hotell för en kort semester! 2veckor hade vi inte stått ut!

 
2019-09-12

Inlägg av callen2015 Stockholm, Sverige

Jättebra hotell

Väldigt trevligt och bra hotell. Skrattyogan var annorlunda men med mycket skratt. Drinkarna är starka och goda. 👍🏻 maten var helt ok med mycket att välja mellan. Bra aktiviteter även för barn, vattenrutschbanorna var mycket uppskattade för de minsta och även farmor.

 
2019-06-01

Inlägg av Anita E

Relaxing

Jag har upplevt trevliga människor omkring mig. Har varit med och spelat Waterpool med Francesco. Animation Teamet från Pink-Wave har varit toppen! Trevliga ungdomar alltid glada . Bra och glada tjejer och killar.

 
2019-05-05

Inlägg av KarinJ1118

Prisvärt, barnvänligt och fantastisk personal

1 vecka på ett fint all inclusive-hotell. Väldigt barnvänligt, men finns aktiviteter för alla åldrar. Nära till Falirakis "centrum" samt vattenparken. Fin lång badstrand. Finns tillgång till mat och dryck större delen av dygnet sånt ett mini-market där man kan handla det mesta. God mat, relativt god variation. Enda nackdelen var de väldigt obekväma/hårda sängarna med otympliga kuddar.