Rumstyper på Esperides Beach Family Hotel

Dubbelrum

Ljusa dubbelrum belägna i huvudbyggnaden. Alla dubbelrum har tv med satellitkanaler. Kylskåp som har vattenflaskor, läsk och öl i sig vid ankomst och det är gratis. Gratis central luftkonditionering (möjlig i perioden 1/6-30/9). Gratis wifi. Deponering i receptionen mot avgift. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass, vissa med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Observera att barn under 2 år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: ca 22 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer, varav 1 barn.

Familjerum

Familjerummen har en dubbelsäng eller två separata sängar samt en sovalkov med en våningssäng. Alkoven kan separeras med skjutdörrar. Familjerummen är belägna i hotellets flyglar. Tv med satellitkanaler. Kylskåp som har vattenflaskor, läsk och öl i sig vid ankomst och det är gratis. Gratis centralluftkonditionering (möjlig i perioden 1/6-30/9). Gratis wifi. Deponering mot avgift. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.

Observera att barn under 2 år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: ca 27 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Familjerum superior

Familjerum superior består av två separata rum och har två badrum. Familjerummen är belägna i hotellets flyglar. Tv med satellitkanaler. Kylskåp som har vattenflaskor, läsk och öl i sig vid ankomst och det är gratis, Gratis centralluftkonditionering (möjlig i perioden 1/6-30/9). Gratis wifi. Deponering mot avgift. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka. Balkong eller terrass.

Observera att barn under 2 år räknas som person i extrabädd.

Antal personer: 2-5 personer, varav 1 barn.