Rumstyper på Esperides Beach Family Hotel

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong eller terrass, vissa med havsutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd. för ett barn i vissa rum. Rummen är belägna i huvudbyggnaden. Central luftkonditionering (möjlig i perioden 1/6-30/9) och wifi ingår. Deponering i receptionen mot avgift. Kylskåp. Vid ankomst är kylskåpet fyllt med vattenflaskor, läsk och öl som ingår. Tv med internationella kanaler. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två är räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 22 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer/2-3 personer, varav 1 barn under 7 år.

Familjerum med 2 ord. bäddar

Familjerum med balkong eller terrass. En dubbelsäng eller två enkelsängar samt en en sovalkov med en våningssäng. Alkoven kan avdelas från sovrummet med skjutdörrar. Familjerummen är belägna i hotellets flyglar. Central luftkonditionering (möjlig i perioden 1/6-30/9) och wifi ingår. Deponering mot avgift. Kylskåp. Vid ankomst är kylskåpet fyllt med vattenflaskor, läsk och öl som ingår. Tv med internationella kanaler. Vissa rum har heltäckningsmatta. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i max antal personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 27 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Familjerum superior

Familjerum superior med balkong eller terrass. Ett sovrum med en dubbelsäng och ett sovrum med två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Familjerummen är belägna i hotellets flyglar. Central luftkonditionering (möjlig i perioden 1/6-30/9) och wifi ingår. Deponering mot avgift. Kylskåp. Vid ankomst är kylskåpet fyllt med vattenflaskor, läsk och öl som ingår. Tv med internationella kanaler. Två badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i max antal personer i rummet.

Antal personer: 2-5 personer, varav 1 barn.