Rumstyper på Esperides Beach Family Hotel

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong eller terrass, vissa med havsutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlig extrabädd. Rummen är belägna i huvudbyggnaden. Central luftkonditionering (möjlig i perioden 1/6-30/9) och wifi ingår. Deponering i receptionen mot avgift. Kylskåp. Vid ankomst är kylskåpet fyllt med vattenflaskor, läsk och öl som ingår. Tv med satellitkanaler. Badrum med badkar med dusch eller endast dusch samt wc. Städning 7 gånger/vecka. I denna rumstyp räknas barn under två år in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 22 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer, varav 1 barn.

Familjerum

Familjerum med balkong eller terrass. En dubbelsäng eller två enkelsängar och en sovalkov med en våningssäng. Alkoven kan separeras från sovrummet med skjutdörrar. Familjerummen är belägna i hotellets flyglar. Kostnadsfri centralluftkonditionering (möjlig i perioden 1/6-30/9) och wifi. Deponering mot avgift. Kylskåp. Vid ankomst är kylskåpet fyllt med vattenflaskor, läsk och öl som ingår. Tv med satellitkanaler. Vissa rum har heltäckningsmatta. Badrum med badkar och dusch eller endast dusch samt wc. Städning 7 gånger/vecka. I denna rumstyp räknas barn under två år in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 27 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Familjerum superior

Familjerum superior med balkong eller terrass. Ett sovrum med två enkelsängar och ett sovrum med en dubbelsäng. Möjlig extrabädd i bäddsoffa. Familjerummen är belägna i hotellets flyglar. Kostnadsfri centralluftkonditionering (möjlig i perioden 1/6-30/9) och wifi. Deponering mot avgift. Kylskåp. Vid ankomst är kylskåpet fyllt med vattenflaskor, läsk och öl som ingår. Tv med satellitkanaler. Två badrum med badkar och dusch eller eller dusch samt wc. Städning 7 gånger/vecka. I denna rumstyp räknas barn under två år in i max antal personer i rummet.

Antal personer: 2-5 personer, varav 1 barn.