1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Mythos Beach Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Ulf,
Stockholm

+
Bra familjehotell med lite skavanker ändå. Lifeguards som satt och surfade på sina mobiler när de skulle ha uppsikt över barnen i poolen. Sådär mat i a la carte restaurangerna.Servicen i stora baren inte riktigt up to date. En het gummimatta för de små barnen i ett lekområde var kanske inte så genomtänkt heller.
-
Fräscha upp och snäppa upp stället lite och få fart på personalen och utbilda dom i SERVICE. Det är kunderna som betalar deras löner!

Bekräftad gäst: 2019-07-11


6 av 10

Emelie,
Stockholm

+
Fint och rent
-
Otrevlig personal. Kanske fanns 3-4 personer som var jätte trevliga och bra på att få gästerna att känna sig bekväma och glada. Resten pratade grekiska och tyst som att de pratade fult och ingen fick förstå. What do you hantera to drink? På otrevligaste sätt. Inget tålamod man kände sig alltid väldigt stressad. Aldrig ett leende eller genuint bra service bemötande när det gäller hur dom får en att känna sig. Poolbaren var underbar, jätte trevliga. Men tillochmed lilla l affären hade personal som inte titta en i ögonen, inget hej. Bara tog betalt och hej då. Denna attityd som syrade genom hotellet förstörde humöret på vår familj. Man tappade lusten till att vara glad och trevlig varenda gång man skulle äta.

Bekräftad gäst: 2019-07-10


10 av 10

Karin,
Karlstad

+
Hotellet motsvarade eg inte mina förväntningar.. för det var såååå mkt bättre än vad jag vågat hoppas på!
-
Det är svårbadat i havet för barnen. Tom vi vuxna hade svårt med balansen. Går det göra en sandremsa på något vis?

Bekräftad gäst: 2019-07-07


9 av 10

Gangqiang,
Sweden

+
services
-
wifi speed

Bekräftad gäst: 2019-07-07


4 av 10

Susanne,
Åkersberga

+
Relaxpoolen
-
Se till att man inte drabbas av ohyra på rummet som tex möss. Gymmet måste moderniseras underhållas bättre. Maten i restaurangen måste tillagas bättre så himla torr fisk,kyckling och kött.

Bekräftad gäst: 2019-07-07


10 av 10

Frida,
Västerås

+
Maten!!
-
Bättre spelrum/ lekrum inomhus

Bekräftad gäst: 2019-07-07


9 av 10

Theresa,
Östersund

+
Underbar stämning, trevlig personal, ej för mycket människor. Gott om plats för alla. fantastisk mat. Härlig personal. Inte "all-inclusive"-hets. Helt fantastiskt ställe.
-
Junior-sviterna med egen pool var bra men lite slitna. En uppfräschning kanske? Mkt myror på rummet. Gymmet behöver större lokal!

Bekräftad gäst: 2019-07-07


10 av 10

Gith,
Sundsvall

+
-
Lite mera synliga ledare inför olika aktivitete som drar igång, så att alla oavsett ålder kan känna sig sedd. Aktiviteterna riktar sig mest till yngre och äldre. Dvs inte ungdomar. Lite mer musik på em runt poolen vore trevligt.

Bekräftad gäst: 2019-07-07


9 av 10

Susanna,
Landvetter

+
Variationen av pooler, relax poolen, trevlig personal (både Apollo värdar och hotellpersonal) Stort utbud och mycket god frukost. Restaurang Rhodos nere vid relaxpoolen var fantastiskt fin, superbra service & god mat med bästa läget!!
-
Ljudnivå i bufferestaurangen både ute och inne. Möjlighet till takeaway från ala carte restaurang till rummet på eftermiddag/kvällstid.

Bekräftad gäst: 2019-07-07


8 av 10

Hanna,
Västerås

+
-
Om relaxpoolen är en pool för vuxna måste detta framgå tydligt vid poolområdet. Det står nu endast att det är en pool där man ska vara lugn och inte ha leksaker (dock är cyklop tillåtet men inte snorkel, konstigt om det är en vuxenpool) inte så trevligt att Apollo personal går runt och säger att det är 18 års åldersgräns när det inte alls är det som står. En viktig sak till! Det finns endast skötbord på damtoaletterna.. Ni vänder er till skandinaviska barnfamiljer och det är 2019 så ni behöver verkligen ordna så att det finns även på herrtoaletterna.

Bekräftad gäst: 2019-07-04


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

87% av resenärerna rekommenderar

645 omdömen
Utmärkt
 
402
Väldigt bra
 
190
Bra
 
42
Mindre bra
 
8
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2019-07-13

Inlägg av 610ulff Köpenhamn, Danmark

Ok familjehotell

Vi var där som morfar och mormor till vårt barnbarn med föräldrar en vecka. Maten på a la carte restaurangerna var sådär. Åk in till Kolombi och ät vid hamnen eller liknande. De s.k. Lifeguardsen satt och tittade i sina mobiler medans barnen lekte i poolerna - helt ansvarslöst! Lekområdet vid sidan av barnpoolen hade ett svart mycket hett material som golv och fler än ett barn brände sig där. Hur tänkte man här? Med små barn måste man vara observant hela tiden och om det är ett familjehotell så borde det inte vara så. På plussidan kan nämnas sportaktiviteterna som var legio varje dag. Bra där.

 
2019-07-09

Inlägg av Navigator113735 Nyköping, Sverige

Fantastiskt

Jätte bra på alla sätt och vis. Maten är toppen, buffén är varierad. Ett tips är att äta lunch vid poolbaren, också den riktigt bra. Personalen är jätte bra och trevliga både mot vuxna samt barnen. Rummen är jätte fina och städningen var bra!

 
2019-05-08

Inlägg av Bengt-Erik K

Hovslagaren

Helt otroligt bra . Snyggt rent trevlig personal otrolig service FANTASTISK MAT , vi valde all inklusive . Värt varenda krona .Aktiviteter för alla smaker som ingår i apollos program .. snackbaren +++++ Men det är lite tidigt på säsongen så havet ät ju inte så varmt 😎 och givetvis stenig strand när man går ner i havet Benka

 
2019-05-08

Inlägg av Roger B Alingsås, Sverige

Bra hotell

Riktigt bra mat, fria solstolar, en pool för bara vuxna som vill ha lugn och ro, kul uppträdande varje kväll, vill man motionera så fanns det aktiviteter varje dag. Så det bästa av allt : incheckning av resväskorna på hotellet 👍👍 Du slapp att stå i incheckningsköerna på flygplatsen !!

 
2019-05-06

Inlägg av Lars B Borås, Sverige

Ett mycket bra hotell.

Mina vänner bodde där en vecka och trivdes utomordentligt bra. Utsökt hjälp när de anlände av "Racerföraren Schumacher" i sin Ferrari (bagagebil). Mycket god Moussaka i restaurangen bl a, vid kvällsbesök. Perfekt med incheckning på hotellet, med boardingkort och allt klart för att gå upp till passkontrollen på Diagoras flygplats.