1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Mythos Beach Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Service
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Percy,
Nässjö

+
Vi reste med ett barn-barn 4 år, som uppskattade barnklubben Polly & Mino väldigt mycket, samtidigt lite avlastning för mormor och morfar. Barnpoolen var jättebra, och även den stora grunda poolen, som även är lämpad för mindre barn, om de har något att flyta på eller med.
-
Svårt att komma på något som kunde göras bättre. Möjligtvis om man kunde få bukt med myrorna på rum i markplan. Vi hade inte så ont av dem men vi vet att andra gäster besvärats mer.

Bekräftad gäst: 2018-09-19


10 av 10

Carita,
Årsunda

+
Bra standard, kändes att alla fick plats både vid polen och på stranden
-

Bekräftad gäst: 2018-09-16


8 av 10

Rolf,
örkelljunga

+
God service Trevlig och vänlig personal
-
Avställningsytor i badrum 1020.

Bekräftad gäst: 2018-09-16


9 av 10

Ronnie,
Öregrund

+
All inclusive, utbudet av mat och att barnen inte själva sprang och hämtade dricka och glass utan att man serverade dricka och fick hjälp vid glassbaren. Fina rymliga rum.
-
Tror att ni måste informera bättre om att det är "storstenig" strand, den var en besvikelse och också ganska skräpig. Rökning på området var inte heller så värst fräscht.

Bekräftad gäst: 2018-09-16


10 av 10

Håkan,
Sköldinge

+
God och omväxlande mat av lyxkvalité i överflöd. Bra aktiviteter för barn. Rent och fint. Bra service av alla.
-
Kan inte komma på något.

Bekräftad gäst: 2018-09-16


9 av 10

Maiyad,
Trollhättan

+
Faciliteter, personalen är trevliga och relaxpoolen är bra där vuxna utan barn kunde vara.
-
Dåliga solstolar, dålig strand stora stenar, myror på rummet , skicka kockarna till andra all-inclusive hotell så att dom lär sig hur man lagar mat och hur man kryddar, maten var mycket dålig om man jämför med andra hotell. Hotellet ligger utanför finns ingenting att göra .

Bekräftad gäst: 2018-09-16


8 av 10

Marlene,
Stockholm

+
Rent och fräsch. Flera olika poolområde !
-
Bättre mat/dryck. Drinkarna var inte mycket att hänga i granen. Inte de som erbjöds på all inclusive. Som glutenintolerant var buffén ingen höjdare för det pris man betalat. Under en kväll var all varm mat som fanns inomhus innehållande gluten. Personalen var dåligt påläst. Fanns ingen glutenfri avdelning/glutenfritt bröd på frukosten.

Bekräftad gäst: 2018-09-16


10 av 10

,

+
-
Kanske något mer kvällsunderhållning. Var väldigt ”dött” på kvällarna. Förstår det är ett familjahotell men ändå,,,

Bekräftad gäst: 2018-09-16


10 av 10

Bengt,
Märsta

+
väldigt bra poolområde.Bra rum bra frukost och middagsbuffe hade halvpension .
-

Bekräftad gäst: 2018-09-16


8 av 10

Anna,
Gävle

+
Nära havet
-
Skriv på beskrivningen om stranden om att det är stenbumlingar på havsbottnen!!!!!!

Bekräftad gäst: 2018-09-16


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

87% av resenärerna rekommenderar

626 omdömen
Utmärkt
 
390
Väldigt bra
 
183
Bra
 
42
Mindre bra
 
8
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2018-08-13

Inlägg av Carro H

Passar bäst för de som reser med barn

Jag och min sambo (som reste utan barn) trivdes väldigt bra! Rent och fint överallt, jättegod frukostbuffé (vi hade inte all inclusive) med många olika rätter och mycket färsk frukt. Vi åt lunch varje dag på hotellet, bar mat. Jag kan rekommendera den vid "relax-poolen". Mindre folk och en meny som är lite mer varierande. Riktigt bra sallader - rekommenderas. Rummet var toppen och rymligt, vi hade balkong mot stora poolområdet men stördes aldrig av ljud. I och med att det är flest barnfamiljer som reser hit är det så klart många barn i poolen, men området är bra uppdelat och längst ifrån barnområdet ligger relaxdelen och vidare stranden. Hotellet är bäst för de som reser med barn, men tänk på att vägen till Kolymbia inte kantas av varken trottoarer eller vägbelysning. Vi gick några kvällar (tar ca 20 min) men tog oftast taxi (ca 7 euro) då det kändes säkrare. Hotellet hjälper gärna till och bokar vilket verkligen underlättade. Vi som reste som par hade inte mycket att göra på kvällarna på hotellområdet, inget ont sagt om det. All underhållning är barnanpassad och efter 22 är det inte många kvar i baren. Lugnt och skönt med andra ord för den som söker det!=)

 
2018-08-03

Inlägg av nystedt82 Åstorp, Sverige

Familje hotell

Här trivdes hela familjen. Lägenhetsrummen var mycket fina och i bra storlek. Restaurangen var bra. Fast jag gillade bäst poolbaren. Bra med utbud på aktiviteter så som träning och barnklubb. Stranden var ingen höjdare, speciellt om man har småbarn.

 
2018-04-23

Inlägg av Roy R Sweden

Utmärkt familjehotell på Rhodos lugna kust - rekommenderas varmt!

Vill du ha ett fräscht, lugnt beläget strandhotell med aktiviteter för familjen och hög kvalitet i mat och service, så rekommenderar jag varmt Mythos Beach Resort på Rhodos. Mythos Beach ingår i Apollos koncepthotell Apollo Mondo och överträffade samtliga mina förväntningar. Hotellet ligger 30 minuter söder om Rhodos stad, på den lugna sidan av ön. Här blir sällan höga vågor och stranden är barnvänlig om och något stenig. Hotellet är relativt nybyggt och känns i välskött toppform både på rum, trädgård och i allmänna utrymmen. Poolarna var snygga och prickfria, restaurangen upplevdes som mycket hygienisk och samtliga utrymmen inom och utomhus var spotless rena. Vårt rum var rymligt och höll hög standard och är härliga att vistas i. Sängarna var en dröm att sova i och det har jag inte upplevt på många hotell i Grekland. Man hade knappt lust att kliva ut sängen på morgonen. Maten höll en hög nivå och vi bjöds på många grekiska specialiteter. Att man presenterar det lokala köket på ett övertygande sätt är något jag mycket uppskattar. Service vid reception, i restaurang och i baren var top notch och jag finner inget att klaga på. Städningen av rummet var också i toppklass. Kort sagt, rekommenderar varmt detta hotell, där barn (och jag!) välkomnas av de populära Polly och Mino, som är den skandinaviska barnklubbens kändisar.

 
2018-04-22

Inlägg av Dennis B Linköping, Sverige

Fantastiskt!

Vi var här med jobbet och hade det helt underbart. Fräscha rum. Trevlig personal och bufféerna hade stort, gott och fräscht utbud. Poolområdet var mycket trevlig och stranden och utsikt fenomenal. Stenigt, men det vet man om sen tidigare.

 
2017-11-10

Inlägg av Stefan B Kungälv, Sverige

Bra hotell, tråkig omgivning

Bra hotel där det finns bade lägenheter och hotellrum. Vi bode I lägenhet två vuxna + två tonåringar, fungerade bra. Köket kombinerat med 2 sängar + ett sovrum. Då vi åkte på höstlovet v44 var det inte så varmt, tom ganska kallt inomhus på kväll o natt (ingen värme fans, bara AC-flaky). Mycket träningsaktiviteter på hotellet, men tråkig omgivning om man inte tog sig långt iväg.