Kundomdömen om Mythos Beach Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 1517 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Service
 
8,7 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Allt som behövdes för vår småbarnsfamilj fanns i området även om vissa delar kanske var mer slitna än andra. Trevligt med många fysiska aktiviteter med kunniga ledare. Trevlig personal på reception och vid strandbaren där våra barn togs an som vilken vuxen kund som helst.
-
Personalen i restaurangen var otroligt stressade när de skulle servera mat (pga. covid finns inte möjlighet till att ta mat själv). Pga. detta kunde de bli irriterade på oss och våra barn om inte vi visste på en gång vad vi ville ha (och hur skulle man kunna veta innan man hunnit se vad som finns!?). Allt blev lite bättre efter att vi tog upp detta. De och ni hade tjänat många extra poäng om personalen hade varit mer service-minded och utbildade i den situationen som rådde. Vi hade ett hotellrum där det läckte från taket i badrummet. Detta började ske mot slutet av vår semestervecka efter att det checkade in folk i rummet ovanför vårt. Det syntes tydligt när man tittade upp mot badrumstaket att detta hade pågått ett bra tag och att det fanns nog mögel bakom tak/väggskivorna. Detta får ju inte ske i ett hotell som ska ha 5-stjärnor. Vi fick hjälp med detta och kunde byta rum inför den sista natten i hotellet. Tyvärr, betydde detta att vi fick hålla på att packa ihop bara för en natt samtidigt som vi inte kunde vara kvar pga. att det fortsatte och läcka. En generell ansiktslyft för hela området (fixa till trasigheter, måla om osv.) hade inte skadat. Det var inte jättesnabba responser på frågor som skickades till jourtelefonen när t.ex. vår dotter var i behov av läkare pga. öronvärk.

Bekräftad gäst: 2020-08-17


10 av 10

+
Har varit där förra året. Hotellet ligger ju precis vid havet som är så underbart. Bra träningsmöjligheter. Rymligt och bra med plats. . Ett hotell som passar för alla .
-
Nu var det ju som det var med Covid 19 . Det var stor skillnad mot förra året så det går inte att jämföra. Jag kan tycka att det var fel att man drog in på städningen 1 g/vecka och vid covid 19 är det ju ännu viktigare att man städar. Man kunde ha städat åtminstonde 2-3 ggr/vecka och att man kunde själv gå och hämta handdukar, lakan och dyl om man så skulle vilja.

Bekräftad gäst: 2020-08-10


8 av 10

+
Lägenheten, läget, städningen, sängarna-helheten med boendet
-
Tyvärr hade vi ingen bra upplevelse av den mat som serverades. Vi åt lunch första dagen vid den lilla serveringen och det var flera rätter som kommunranking vissa tillbehör. När vi frågade såg de frågande ut. Vi fick känslan av att nu tar vi det som finns kvar, vi köper inget nytt för snart är säsongen slut. Det är det enda som vi kan se förbättringspotential på.

Bekräftad gäst: 2019-11-04


6 av 10

+
Ok rum, ok utsikt.
-
Svajjig wifi. Dålig bild på tv. Urkass sefcice på restaurangen. Korkat med diskställ över spisen. När vi använde spisen gick strömmen, var utan en heldag, de satte på, men när vi tändd spisen dog allt igen. Tills de bytte spisen. Jag fick städa och diska allt i lådorna efter honom och vatten som kommit in.

Bekräftad gäst: 2019-11-04


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-11-04


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-11-04


10 av 10

+
Närheten till havet, fina, bekväma, fräscha rum, vuxenpoolområdet, utbudet av träning. Frukostpersonal och personalen på Restaurangen vid vuxenpoolen var helt fantastiska och serviceinriktade.
-
Receptionspersonalen behöver vara mer serviceinriktade och framförallt visa att kunden är viktigast genom att visa det med kroppsspråk och inställning. Trist på ett så fint hotell.

Bekräftad gäst: 2019-11-04


10 av 10

+
Pool, läge m strand/utsikt, lägenheten
-
Ett enklare och billigare lunch alternativ

Bekräftad gäst: 2019-11-04


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-11-04


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-11-04


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

87% av resenärerna rekommenderar

677 omdömen
Utmärkt
 
416
Väldigt bra
 
203
Bra
 
45
Mindre bra
 
8
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2019-12-22

Inlägg av X5592XUmaries Lidköping, Sverige

Trevligt men inget vi återkommer till!

Inget mysigt, matsalen var för hög ljudnivå! Maten vid all-inclusive innebar samma lunch varje dag! Bättre på kvällarna där maten varierade! Ändå proffsig personal i matsalen! För mycket stenar på stranden och i havet! Hotellrummet var jättefint! Balkongen var fin! Poolbaren var bäst! Bra utbud på aktivitet på havet!

 
2019-10-28

Inlägg av Risoros Orihuela Costa, Spanien

Semester

V 43 bra vecka innan höstlovsveckan drar i gång lite lugnare då.Vi har haft en fantastisk vecka med sol varje dag +25-27. Om man bara är ut efter att slappa på hotellområdet så är hotellet rätt val både för familj och par. Vi hade bara frukost och åt oftast vid restaurang nere vid havet för både lunch och middag. Bästa var Dora som jobbade med att servera mat/dryck alltid glad och gav det extra som gjorde vistelsen extra bra ⭐⭐⭐⭐⭐ till henne.

 
2019-10-27

Inlägg av BoardingPass730376

Jättebra hotell

Vi bodde här en vecka med All Inclusive. Jättebra poolområde, jättebra poolrestaurang, bra frukost och middag med hundratals svåra val att göra. Lunch åt vi vid poolbaren, jättegott. Bra rum med utmärkta sängar. Stranden stenig, men alla pooler inkl inomhuspoolen jättebra fast lite kalla. Vi saknade bara en sak och det var duschar i närheten av poolerna. Personalen jättetrevlig, speciellt Christina och Nektarina i poolbaren. Incheckning vid frukost på hotellet vid avresedagen var jättesmidigt. Toppensemester👍

 
2019-10-10

Inlägg av Dajzz Aland Island, Finland

Bra allinclusive med barn

Hotellet bra och barnvänligt, sängarna sköna och rummen fräscha och välstädade. Maten är så bra den kan bli när det är stora volymer mat som skall ut, dvs bra men inte riktigt bra, alla hittade något att äta de gillade varje dag.

 
2019-09-28

Inlägg av Kakbiten Stockholm, Sverige

Mythos ☀️

Jättefint familjehotell som ligger precis vid havet. 4 pooler, massa träningspass, god frukost och trevlig serverings och städpersonal. ⭐️ En av killarna som jobbade vid biluthyrningen på hotellet borde byta jobb annars var allt toppen. Vi bodde i tvårumslägenhet och trivdes bra! Sängarna var över förväntan - väldigt sköna för att vara Grekland. Hög standard och rent hotell. Vi hyrde bil en dag för att ta oss runt ön, vilket rekommenderas. Vi var bland annat i Lindos och i Rhodos stad (gamla stan). Jättemysigt! Vi återvänder gärna hit! Stort tack för en fin vecka ❤️