1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Mythos Beach Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Service
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

Seyed ,
Göteborg

+
Stort utbud av olika saker, fitness, olika poolmöjlifheter och nära till havet.
-
Mycket bättre mat. Kändes som skolmatsal fast med delvis sämre kvalité. Inte imponerade. Kanske miska på utbudet och höja kvaliten.

Bekräftad gäst: 2018-07-18


8 av 10

Björn,
Karlskrona

+
Bra service, fantastisk personal, från städare och underhållspersonal till hotellchef. Extra stjärna till poolbarens personal. Superbra mat! Trevligt m så dominerande skandinavisk publik denna gång.
-
Om hotellet bygger ut m ytterligare en pool i framtiden, gör den lite mer aktivitetsinriktad och spännande. Min 12-åring tyckte det blev lite väl "sömnigt" i poolmiljön ibland. Kanske m musik , möjlighet till t ex vattenpolo o andra sporter etc.

Bekräftad gäst: 2018-07-18


8 av 10

Mats,
Enköping

+
Att det fanns så mycket att göra som vi inte hann med....
-

Bekräftad gäst: 2018-07-15


10 av 10

Maria ,
Stockholm

+
Maten, de olika poolerna för olika behov, personalen och easy check in. Bla
-
En riktig brygga vid stranden med badstege eftersom det är så stenig botten

Bekräftad gäst: 2018-07-15


9 av 10

Anna,
Stockholm

+
Många pooler och nära till stranden
-
Sluta låta folk abonnera på solstolarna. Rensa bort handdukar där det är uppenbart att ingen bara är och badar.

Bekräftad gäst: 2018-07-15


8 av 10

Jonas,
Nacka

+
Rummet och maten
-
Jag tycker att man kan förbättra hur det är ordnat vi stranden. T.ex skulle det vara trevligt med en brygga/pir som går ut 20 - 30 meter som man kan hoppa och dyka ifrån. Extra trevligt om det under e.m fanns en bar vid stranden

Bekräftad gäst: 2018-07-15


10 av 10

,

+
Polen i närheten av lägenheten
-

Bekräftad gäst: 2018-07-15


10 av 10

Beba,
Täby

+
-
Hotta upp stranden lite...

Bekräftad gäst: 2018-07-15


10 av 10

Sara ,
Sundsvall

+
Stämningen. Servicen. Maten. Personalen. Träningsutbudet. Närheten till havet.
-
Bättre utmärkta löpsträckor :)

Bekräftad gäst: 2018-07-12


10 av 10

Jan,
Uppsala

+
-
Bättre solskydd över lekplatsen

Bekräftad gäst: 2018-07-12


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

87% av resenärerna rekommenderar

611 omdömen
Utmärkt
 
381
Väldigt bra
 
177
Bra
 
42
Mindre bra
 
8
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2018-04-23

Inlägg av Roy R Sweden

Utmärkt familjehotell på Rhodos lugna kust - rekommenderas varmt!

Vill du ha ett fräscht, lugnt beläget strandhotell med aktiviteter för familjen och hög kvalitet i mat och service, så rekommenderar jag varmt Mythos Beach Resort på Rhodos. Mythos Beach ingår i Apollos koncepthotell Apollo Mondo och överträffade samtliga mina förväntningar. Hotellet ligger 30 minuter söder om Rhodos stad, på den lugna sidan av ön. Här blir sällan höga vågor och stranden är barnvänlig om och något stenig. Hotellet är relativt nybyggt och känns i välskött toppform både på rum, trädgård och i allmänna utrymmen. Poolarna var snygga och prickfria, restaurangen upplevdes som mycket hygienisk och samtliga utrymmen inom och utomhus var spotless rena. Vårt rum var rymligt och höll hög standard och är härliga att vistas i. Sängarna var en dröm att sova i och det har jag inte upplevt på många hotell i Grekland. Man hade knappt lust att kliva ut sängen på morgonen. Maten höll en hög nivå och vi bjöds på många grekiska specialiteter. Att man presenterar det lokala köket på ett övertygande sätt är något jag mycket uppskattar. Service vid reception, i restaurang och i baren var top notch och jag finner inget att klaga på. Städningen av rummet var också i toppklass. Kort sagt, rekommenderar varmt detta hotell, där barn (och jag!) välkomnas av de populära Polly och Mino, som är den skandinaviska barnklubbens kändisar.

 
2018-04-22

Inlägg av Dennis B Linköping, Sverige

Fantastiskt!

Vi var här med jobbet och hade det helt underbart. Fräscha rum. Trevlig personal och bufféerna hade stort, gott och fräscht utbud. Poolområdet var mycket trevlig och stranden och utsikt fenomenal. Stenigt, men det vet man om sen tidigare.

 
2017-11-10

Inlägg av Stefan B Kungälv, Sverige

Bra hotell, tråkig omgivning

Bra hotel där det finns bade lägenheter och hotellrum. Vi bode I lägenhet två vuxna + två tonåringar, fungerade bra. Köket kombinerat med 2 sängar + ett sovrum. Då vi åkte på höstlovet v44 var det inte så varmt, tom ganska kallt inomhus på kväll o natt (ingen värme fans, bara AC-flaky). Mycket träningsaktiviteter på hotellet, men tråkig omgivning om man inte tog sig långt iväg.

 
2017-10-25

Inlägg av morgank4 Lerum, Sverige

Magjuka

Jag har skrivit omdöme flera gånger men det har bara blivit borttaget varje gång så jag skriver kortfattat. Vi reste hit i September, sällskap på fyra vuxna och två barn. Hotellet var fint och mycket bra för barn. Vi fick rum bredvid varandra och det var perfekt för barnen som kunde springa mellan rummen. Vi hade all-inclusive och åt all mat i restaurang Amalthia. Tre av sex i sällskapet fick Salmonella tredje dagen och blev efter besök hos hotellets läkare rekommenderade att stanna inomhus.

 
2017-10-01

Inlägg av Therese H

Trevligt

Ett bra familje hotell lugnt och skönt stora rum och bra badrum Ligger lite väl avskilt för min smak Personalen är trevliga Stor pool men man får vara snabb till solstolarna En lite kiosk på hotellet som man kan handla i