1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

Kundomdömen om Mythos Beach Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Ingrid,
ESKILSTUNA

+
Vacker trädgård, fint poolområde, tillräckligt med solsängar. Fint, fräscht hotell. Tilltalande design på hotell och poolområde. Nära till stranden. Mycket bra solhanddukar. Bra städning. Mycket god mat.
-
Bättre klarhet vad som ingår i All inclusive. Dragigt i matsalen, det blir kallt både ute och inne då fönster och dörrar är öppna. Kanske bra under sommartid men på försommaren blir det kallt när det inte är så höga temperaturer och det blåser.

Bekräftad gäst: 2019-05-23


10 av 10

,

+
Maten och träningen
-
Fler träningspass utan vilodag

Bekräftad gäst: 2019-05-23


8 av 10

Kerstin,
Stockholm

+
Fantastiskt sköna sängar första gången i Grekland. Jätteskönt med incheckningen från hotellet på hemresan.
-
Miljötänk är inte att byta handdukar varje dag, varannan hade räckt. Info om underhållning i välkomstpapperen hade varit bra, nu fanns det bara i foajen. Vi köpte lägenhet för att ordna egen mat. Här måste ni informera om att de s.k. affärer som fanns inte erbjöd mat att köpa!!!! Snacks, konserver och inga grönsaker förutom tomater lök och potatis går inte att leva på en vecka! Nu bodde vi en bra en bit från alla pooler och skrikande barn vilket var skönt. Detta hotellet är naturligtvis jättebra för barnfamiljer men inte ett alternativ för vuxna utan barn.

Bekräftad gäst: 2019-05-22


8 av 10

Jennie,
Trollhättan

+
Poolområdet Maten
-
Dålig kvalite på dryckerna i restaurangen och glassen vid poolområdet. Personalen va lite snorkig och besvärades då man beställde mer dryck!

Bekräftad gäst: 2019-05-22


8 av 10

Jonas,
Boden

+
Uppvärmd Pool Lugnt poolområde nere mot stranden
-

Bekräftad gäst: 2019-05-22


10 av 10

Gunilla,
Öckerö, Göteborgs norra skärgård

+
Träningen, efterrätterna, personalen i poolbaren
-
Ljuddämpning stora restaurangen inomhus. Vattengympa dagligen (alla kantats med)

Bekräftad gäst: 2019-05-22


10 av 10

Anna,
Kiruna

+
Hotellområdet är välskött, mycket blommor och många solstolar runt många och fina bassänger. Massor att göra som schack, minigolf, tennis, fotboll, cyklar, biljard, gym. Underhållningen på kvällarna höll hög klass.
-
Hotellet marknadsför en doktor som finns tillgänglig på området via en skylt vid receptionen. Det bör framkomma att ett besök kostar 100 euro alternativt att Apollo upplyser om det. Väldigt lätt att uppfatta det som att det är en service de erbjuder utan kostnad.

Bekräftad gäst: 2019-05-22


6 av 10

Christer,
Varberg

+
städningen
-
Tala om hur isolerat hotellet ligger

Bekräftad gäst: 2019-05-19


9 av 10

,

+
Trevlig personal, bra service. Fina omgivningar! Härligt att börja dagen med morgonyoga vid stranden varje dag.
-
Fixa gymmaskinerna så de fungerar och gärna ac i gymmet, mycket varmt därinne. Starta gärna en ungomsklubb så de kan umgås som de yngre barnen.Gärna underhållning varje kväll

Bekräftad gäst: 2019-05-19


8 av 10

Liza,
Borås

+
Poolerna
-
Något kylskåp med vattens så man kan hämta andra tider än bara när baren är öppen. Som barnfamilj behöver man ibland mer vatten än vad man trodde. Restaurangen ger inte ut flaskor. Ac än var sönder två dagar utan att det informerades, hade man vetat det så hade man inte försökt köra full ventilation i förhoppning att de skulle bli svalare (man körde ju bara in mer varmluft)

Bekräftad gäst: 2019-05-19


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

 • 4,5/5 Sovkvalitet
 • 4/5 Läge
 • 4,5/5 Rum
 • 4,5/5 Service
 • 4,5/5 Standard
 • 4,5/5 Renlighet

87% av resenärerna rekommenderar

641 omdömen
Utmärkt
 
400
Väldigt bra
 
188
Bra
 
42
Mindre bra
 
8
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2019-05-08

Inlägg av Bengt-Erik K

Hovslagaren

Helt otroligt bra . Snyggt rent trevlig personal otrolig service FANTASTISK MAT , vi valde all inklusive . Värt varenda krona .Aktiviteter för alla smaker som ingår i apollos program .. snackbaren +++++ Men det är lite tidigt på säsongen så havet ät ju inte så varmt 😎 och givetvis stenig strand när man går ner i havet Benka

 
2019-05-08

Inlägg av Roger B Alingsås, Sverige

Bra hotell

Riktigt bra mat, fria solstolar, en pool för bara vuxna som vill ha lugn och ro, kul uppträdande varje kväll, vill man motionera så fanns det aktiviteter varje dag. Så det bästa av allt : incheckning av resväskorna på hotellet 👍👍 Du slapp att stå i incheckningsköerna på flygplatsen !!

 
2019-05-06

Inlägg av Lars B Borås, Sverige

Ett mycket bra hotell.

Mina vänner bodde där en vecka och trivdes utomordentligt bra. Utsökt hjälp när de anlände av "Racerföraren Schumacher" i sin Ferrari (bagagebil). Mycket god Moussaka i restaurangen bl a, vid kvällsbesök. Perfekt med incheckning på hotellet, med boardingkort och allt klart för att gå upp till passkontrollen på Diagoras flygplats.

 
2019-05-06

Inlägg av Mollanbollan1 Halmstad, Sverige

Trevlig semester, men undvik rum 1023 och 1025

Vi hade oturen att bli tilldelade rum 1023 (rum 1025 är likadant) som ligger precis rakt ovanför entrén med en stor betongplatta på 10-15 meter rakt utanför balkongen som enda utsikt. Vi bad direkt om möjlighet att få byta rum eller uppgradera mot betalning. Detta kunde inte göras hos reception, utan fick göras direkt hos Apollos personal som fanns på plats hela tiden. Det tog två dagar och vi fick återkoppla flera gånger innan vi fick svar och det slutade med att de inte kunde hjälpa oss. Det hade varit trevligt om man kunde fått bättre service vid försök till rumsbyte eller uppgradering av rum. Vi reser mycket och har de få gånger vi behövt uppgradera aldrig haft några problem med detta, utan det har gått fort. Det var första gången vi reste med Apollo och just detta gjorde det lite tråkigt. Två dagar väntan på besked och sedan gick det inte. Ovilja? För övrigt hade vi en trevlig vistelse på Mythos Beach Resort. Hotellet är väl egentligen bäst lämpat för barnfamiljer, men funkade bra för oss som par också. Fanns en relaxpool längst ner på området mot havet för vuxna som var trevlig. Vi hade all-inklusive, vilket kanske var bra då hotellet ligger lite avskilt. De hade fantastiskt god mat, med ett brett utbud och väl utmärkt för allergier. Väldigt trevlig personal på hotellet. Det var sköna sängar. Hotellet låg ungefär mitt emellan Lindos och Rhodos stad. Vi tog bussen in till Rhodos gamla stad som gick direkt utanför hotellet och kostade ca. 4 euro/person, tog runt 40 min. Smidigt. En dag hyrde vi bil via hotellets reception och åkte först till Anthony Quinn Bay, en fantastisk liten vik med otroligt klart vatten. Det var inspelningsplats för filmen Kanonerna på Navarone. Perfekt att snorkla, men vi var där i april, så lite kallt ännu. Sedan åkte vi vidare till Lindos och Akropolis. Vi betalade 300kr för en dag med bilen en Peugot 107 med fria mill och fullt försäkrad, bara tanka upp det vi använde. Apollo tog det dubbla för en dag. Det var incheckning på hotellet inför hemresan. Väldigt smidigt.

 
2019-05-03

Inlägg av AnneliSigge Göteborg, Sverige

Familjeresa

Kanon fina rum, bra service med trevlig personal, god mat, mycket aktivitet för barnen och alla tränings (nördar) 😊 många olika pooler och en jättelång strand med stenar och lite sand. Så jättenöjd med min resa, stort tack till Apollo.