1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Mythos Beach Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Service
 
8,9 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Johan,
Åkersberga

+
Bra layout, nära till allt
-
Möjlighet att boka boende med rökfria balkonger. Nu var vi omringade av rökare, vilket ledde till att vi inte kunde nyttja vår balkong. Kan ni reservera vissa byggnader som helt rökfria, även balkonger? Förtydliga att löparspåren delvis går på högtrafikerade asfaltsvägar.

Bekräftad gäst: 2018-05-17


10 av 10

Ann Christine,
Stockholm

+
Mycket trevlig personal
-
Bättre wi-fi

Bekräftad gäst: 2018-05-17


8 av 10

,

+
Läget vid stranden och möjligheterna till olika slags träning.
-
Nya handdukar till hotellrummen. Rena och fräscha men fransiga i kanten. Gör ett slitet intryck på helheten. Mycket lyhört mellan rummen.

Bekräftad gäst: 2018-05-17


9 av 10

Elvir,
Stockholm

+
Gruppträning
-

Bekräftad gäst: 2018-05-17


10 av 10

Bengt ,
Tranås

+
Aktiviteter får både oss vuxna och barnen.
-

Bekräftad gäst: 2018-05-16


9 av 10

Daniel,
Luleå

+
Städning/renligheten.
-
Bättre priser för icke all inclusive betalande.

Bekräftad gäst: 2018-05-16


7 av 10

,

+
Nära havet. Många aktiviteter. Bra med olika pooler. God mat
-
Hög ljudnivå i restaurangen. Bättre med fler och mindre restauranger. Rensa en bit på stranden så man lättare kan gå i havet.

Bekräftad gäst: 2018-05-13


5 av 10

Frida,
Varberg

+
Bra med flera pooler och personalen
-
Städa ordentligt så att man slipper myrinvation, samt att när klagomål förs fram borde något göras åt dem Restaurangen hade för lite personal och för lite glas. Vi fick flera kvällar vänta länge på drickan då det inte fanns rena glas

Bekräftad gäst: 2018-05-13


9 av 10

Lena,
Sundbyberg

+
Bra utrymmen både ute och inne. God mat och trevlig service.
-

Bekräftad gäst: 2018-05-13


9 av 10

Ulla-Britt,
Tumba

+
Lägenheten, maten, bassängerna, nära till havet
-
Alkoholfritt alternativ som ingår i all inklusive. Kvällsunderhållning för vuxna. Musik/ show. Ta bort stenarna från stranden.l

Bekräftad gäst: 2018-05-13


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

87% av resenärerna rekommenderar

602 omdömen
Utmärkt
 
377
Väldigt bra
 
173
Bra
 
42
Mindre bra
 
8
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2018-04-23

Inlägg av RoySweden Sweden

Utmärkt familjehotell på Rhodos lugna kust - rekommenderas varmt!

Vill du ha ett fräscht, lugnt beläget strandhotell med aktiviteter för familjen och hög kvalitet i mat och service, så rekommenderar jag varmt Mythos Beach Resort på Rhodos. Mythos Beach ingår i Apollos koncepthotell Apollo Mondo och överträffade samtliga mina förväntningar. Hotellet ligger 30 minuter söder om Rhodos stad, på den lugna sidan av ön. Här blir sällan höga vågor och stranden är barnvänlig om och något stenig. Hotellet är relativt nybyggt och känns i välskött toppform både på rum, trädgård och i allmänna utrymmen. Poolarna var snygga och prickfria, restaurangen upplevdes som mycket hygienisk och samtliga utrymmen inom och utomhus var spotless rena. Vårt rum var rymligt och höll hög standard och är härliga att vistas i. Sängarna var en dröm att sova i och det har jag inte upplevt på många hotell i Grekland. Man hade knappt lust att kliva ut sängen på morgonen. Maten höll en hög nivå och vi bjöds på många grekiska specialiteter. Att man presenterar det lokala köket på ett övertygande sätt är något jag mycket uppskattar. Service vid reception, i restaurang och i baren var top notch och jag finner inget att klaga på. Städningen av rummet var också i toppklass. Kort sagt, rekommenderar varmt detta hotell, där barn (och jag!) välkomnas av de populära Polly och Mino, som är den skandinaviska barnklubbens kändisar.

 
2018-04-22

Inlägg av Dennis B Linköping, Sverige

Fantastiskt!

Vi var här med jobbet och hade det helt underbart. Fräscha rum. Trevlig personal och bufféerna hade stort, gott och fräscht utbud. Poolområdet var mycket trevlig och stranden och utsikt fenomenal. Stenigt, men det vet man om sen tidigare.

 
2017-11-10

Inlägg av Stefan B Kungälv, Sverige

Bra hotell, tråkig omgivning

Bra hotel där det finns bade lägenheter och hotellrum. Vi bode I lägenhet två vuxna + två tonåringar, fungerade bra. Köket kombinerat med 2 sängar + ett sovrum. Då vi åkte på höstlovet v44 var det inte så varmt, tom ganska kallt inomhus på kväll o natt (ingen värme fans, bara AC-flaky). Mycket träningsaktiviteter på hotellet, men tråkig omgivning om man inte tog sig långt iväg.

 
2017-10-25

Inlägg av morgank4 Lerum, Sverige

Magjuka

Jag har skrivit omdöme flera gånger men det har bara blivit borttaget varje gång så jag skriver kortfattat. Vi reste hit i September, sällskap på fyra vuxna och två barn. Hotellet var fint och mycket bra för barn. Vi fick rum bredvid varandra och det var perfekt för barnen som kunde springa mellan rummen. Vi hade all-inclusive och åt all mat i restaurang Amalthia. Tre av sex i sällskapet fick Salmonella tredje dagen och blev efter besök hos hotellets läkare rekommenderade att stanna inomhus.

 
2017-10-01

Inlägg av Therese H

Trevligt

Ett bra familje hotell lugnt och skönt stora rum och bra badrum Ligger lite väl avskilt för min smak Personalen är trevliga Stor pool men man får vara snabb till solstolarna En lite kiosk på hotellet som man kan handla i