1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Mythos Beach Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 2487 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Åsa,

+
Rent och fräscht, sköna sängar,fina rum Alla var jättetrevliga Nära havet men det var mycket mer stora hala stenar på botten så badskor rekommenderas. Vi valde att åka till Tsampika Beach m buss från hotellet varje dag. Tog ca 20 min och vilken supermysig sandstrand❤️ Det står att bussen går 9:50 men ibland kunde den vars upp till en kvart tidigare så var vid busshållplatsen i god tid.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-12


9 av 10

Monica,
Grödinge

+
Bra personal mycket bra organiserat med altiviteter
-

Bekräftad gäst: 2019-09-12


10 av 10

Stephanie,
Linköping

+
Extremt vänlig och serviceinriktad personal
-

Bekräftad gäst: 2019-09-11


8 av 10

Lisa,
Göteborg

+
Trevlig personal. Utbud av aktiviteter och närheten till allt, framförallt till havet.
-
Buffén innehöll mycket olika alternativ men tyvärr var den inte alltid så god. Färre alternativ mer vällagat istället!

Bekräftad gäst: 2019-09-11


10 av 10

Lamija,
klippan

+
ett lugnt och bra ställe , både för familj med även för mig som åkte dit med pojkvännen och ville ha lugn och ro
-
maten, inte samma mat varje dag.

Bekräftad gäst: 2019-09-11


9 av 10

Robin,
Lerum

+
Poolbaren. Bra att lunch ingick i All-inclusive. Lugnare än stimmig bufférestaurang och bra service!
-

Bekräftad gäst: 2019-09-11


10 av 10

Lisbet,
Kungsbacka

+
Väldigt trevlig personal
-
Solstolarna vid poolerna var väldigt mycke använda.

Bekräftad gäst: 2019-09-11


9 av 10

ANDREAS ,
Linköping

+
Otroligt proffsig och serviceinriktad personal !!!!!!!!
-

Bekräftad gäst: 2019-09-11


1 av 10

Mary-lou,
Norrköping

+
Personalen som var så otroligt trevliga, samt maten
-

Bekräftad gäst: 2019-09-11


10 av 10

Emma,
Länghem

+
Allt var fantastiskt, vi är jättenöjda.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-11


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

87% av resenärerna rekommenderar

662 omdömen
Utmärkt
 
409
Väldigt bra
 
198
Bra
 
43
Mindre bra
 
8
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2019-09-09

Inlägg av thina0

Rhodos 2019

Tyckte verkligen om detta hotell. Otroligt trevlig Personal, rent och fräscht, bra sängar. Barnvänligt och stor tolerans mot barn. Bra mat för både stora och små. Extra mycket beröm till Personalen i poolbaren.

 
2019-09-09

Inlägg av X5701TPstephaniep Linköping, Sverige

Överlägset det bästa all inclusive-hotellet i Europa

All personal är otroligt trevliga och tillmötesgående, i receptionen, restaurangen, baren och i poolbaren, likaså alla som jobbar med att hålla rent på både rum och i gemensamma utrymmen. Jag vill ge extra cred till Christina, Antonis och Nektaria i poolbaren för sin gästvänlighet! Ett stort plus är att man kan beställa och äta från meny på lunchen om man inte vill ha buffé. Rummen är rena och fräscha med väldigt sköna sängar. Hela hotellet håller en hög standard, men det som fångat mitt hjärta är verkligen den höga nivån på service och att verkligen ALLA som jobbar här är trevliga och gör sitt yttersta för att du ska trivas! Underbar semester!

 
2019-09-05

Inlägg av Mariastefan74 Skåne län, Sverige

Bästa sängarna någonsin :)

Super mysigt hotel :) Jag o min man o Min dotter o sambo o lille son Kanon hotel när man har små barn <3 Maten va bra och sängarna var dom bästa vi någonsin haft super duper sköna o mjuka <3 Stranden var inte så bra o väldigt stenigt ut i havet . Pool området var jätte bra !!

 
2019-08-28

Inlägg av LittleALJO Stockholm, Sverige

Nice hotel

Ligger ca 15 minuters promenad från Kolymbia, hotellet är fräscht och rent och rummen fina. Receptionen hjälpsam och alla trevliga. Vi hade inte all inklusive, bara frukost. Mycket att välja på, gott och fräsch mat. Även lunchen på restaurangen vid ”vuxenpoolen” var bra men ät inte jordgubbssalladen... Mycket barnfamiljer och par, vill man ha mer liv ska man bo i Rhodos stad, vi hyrde bil ett par dagar och tog oss dit och till andra stränder. Då stranden på hotellet inte var den roligaste men poolerna helt ok. Helt ok priser och vill du bara ha lugnt och skönt är hotellet för dig.

 
2019-08-09

Inlägg av LenaSberg63 Göteborg, Sverige

Super nöjd

Jätte bra familje hotell med mycket aktiviteter på dagar och kvällar. Lugna ytor för den som önskar. Jätte bra mat med stor variation. Jätte trevlig personal. Kanonbra att kunna checka in sitt bagage redan på hotellet. Toppen ställe för mig och mitt barnbarn på 12 år.