Kundomdömen om Mythos Beach Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 1612 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Service
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Personalen
-
Mer barnaktiviteter

Bekräftad gäst: 2020-08-10


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-08-10


7 av 10

+
Närheten till havet
-
Mat, gräsklippning borde inte göras tidigt på morgonen

Bekräftad gäst: 2020-08-10


3 av 10

+
Poolerna och lägenhetsrummet.
-
Maten i restaurangen a la carten var oätlig. Uppvärmd från tidigare. Gammal. Riktigt dåligt. Personalen i receptionen informerade inget om man inte frågade om basic saker: tex när checkar man ut? Vart kan jag ställa bagaget? När städas det? Plus otrevliga. Poolvakterna kunde ingen engelska och var otrevliga. Byt personal på hela stället.

Bekräftad gäst: 2020-08-10


9 av 10

+
Personalen på barerna o bra med pooler
-

Bekräftad gäst: 2020-08-03


6 av 10

+
Det bästa med hotellet var att den var nära stranden och hade en relax pool.
-
Personalen bör vara lite vänligare. När man ställde en fråga så fick med väldigt kort svar eller beskrivning. Vi kom fram till hotellet vid 13:00 tiden men fick inte checka in förres klockan 15:00. Det här hotellet är absolut inte för ungdomar eller ungt par. Vi blev tillsagda två ggr vid två tillfällen att sänka vårt musik trots att klockan var bara 20:30. Uppskattas om dem städar rummen eller byter handdukar åtminstone varann dag men här städas det en gång i veckan och man får endast en gång per vecka rena handdukar.

Bekräftad gäst: 2020-08-03


7 av 10

+
Fina lägenhet med bra standard. Sköna sängar för att vara Grekland. Fin omgivning och närhet till havet. Rent och fräscht.
-
Personalens servicekänsla och bemötande i receptionen. Maten på Mondo var under all kritik Microuppvärmd spagetti med krossade tomater serverades som en spagetti Napolitana helt utan kryddor. Snackbarens mat var helt ok. Personalen där förstod inte engelska bra och därmed blev det fel på många beställningar. Priserna på restaurang och supermarket var dyra jämfört med i Kolympia och övriga Rhodos. I poolen närmast receptionen då skar sig våra barn på fötterna då det var vassa kanter i poolgolvet.

Bekräftad gäst: 2020-08-03


10 av 10

+
Läget, poolområde, Poolbaren (tänker på maten där), service bland personalen. De bokstavligt talat sprang mellan borden för att få till en bra service. Det märktes att de jobbade på hårt, allt beröm till dem! Snacks-utbudet var toppen när man hade all inclusive!
-
Vi håller tummarna för att Corona ebbar ut så snart som möjligt så buffén kan komma i gång som vanligt. Vill dock påpeka att maten som var nu fick oförtjänt dålig kritik av andra gäster. Den var över förväntan utifrån rådande situation, och jag tror många klagade bara för att göra en grej av det och på så sätt försöka få tillbaka pengar och få äta gratis. VÄLDIGT generöst av Apollo att ge pengar tillbaka om man ville avboka All inclusive, men vi är glada att vi valde att behålla det!!!

Bekräftad gäst: 2020-08-03


8 av 10

+
Barnområdet i poolen. Stor pool.
-
Maten var inget imponerande. Begränsat udbud och ganska mycket det samma varje dag.

Bekräftad gäst: 2020-07-26


7 av 10

+
Stranden
-
Maden - flere muligheder

Bekräftad gäst: 2020-07-26


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

87% av resenärerna rekommenderar

672 omdömen
Utmärkt
 
413
Väldigt bra
 
202
Bra
 
44
Mindre bra
 
8
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2019-12-22

Inlägg av X5592XUmaries Lidköping, Sverige

Trevligt men inget vi återkommer till!

Inget mysigt, matsalen var för hög ljudnivå! Maten vid all-inclusive innebar samma lunch varje dag! Bättre på kvällarna där maten varierade! Ändå proffsig personal i matsalen! För mycket stenar på stranden och i havet! Hotellrummet var jättefint! Balkongen var fin! Poolbaren var bäst! Bra utbud på aktivitet på havet!

 
2019-10-28

Inlägg av Risoros Orihuela Costa, Spanien

Semester

V 43 bra vecka innan höstlovsveckan drar i gång lite lugnare då.Vi har haft en fantastisk vecka med sol varje dag +25-27. Om man bara är ut efter att slappa på hotellområdet så är hotellet rätt val både för familj och par. Vi hade bara frukost och åt oftast vid restaurang nere vid havet för både lunch och middag. Bästa var Dora som jobbade med att servera mat/dryck alltid glad och gav det extra som gjorde vistelsen extra bra ⭐⭐⭐⭐⭐ till henne.

 
2019-10-27

Inlägg av BoardingPass730376

Jättebra hotell

Vi bodde här en vecka med All Inclusive. Jättebra poolområde, jättebra poolrestaurang, bra frukost och middag med hundratals svåra val att göra. Lunch åt vi vid poolbaren, jättegott. Bra rum med utmärkta sängar. Stranden stenig, men alla pooler inkl inomhuspoolen jättebra fast lite kalla. Vi saknade bara en sak och det var duschar i närheten av poolerna. Personalen jättetrevlig, speciellt Christina och Nektarina i poolbaren. Incheckning vid frukost på hotellet vid avresedagen var jättesmidigt. Toppensemester👍

 
2019-10-10

Inlägg av Dajzz Aland Island, Finland

Bra allinclusive med barn

Hotellet bra och barnvänligt, sängarna sköna och rummen fräscha och välstädade. Maten är så bra den kan bli när det är stora volymer mat som skall ut, dvs bra men inte riktigt bra, alla hittade något att äta de gillade varje dag.

 
2019-09-28

Inlägg av Kakbiten Stockholm, Sverige

Mythos ☀️

Jättefint familjehotell som ligger precis vid havet. 4 pooler, massa träningspass, god frukost och trevlig serverings och städpersonal. ⭐️ En av killarna som jobbade vid biluthyrningen på hotellet borde byta jobb annars var allt toppen. Vi bodde i tvårumslägenhet och trivdes bra! Sängarna var över förväntan - väldigt sköna för att vara Grekland. Hög standard och rent hotell. Vi hyrde bil en dag för att ta oss runt ön, vilket rekommenderas. Vi var bland annat i Lindos och i Rhodos stad (gamla stan). Jättemysigt! Vi återvänder gärna hit! Stort tack för en fin vecka ❤️