1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Rumstyper på Levante Beach Resort

Dubbelrum

Fräscha dubbelrum med platt-tv, litet kylskåp, vattenkokare och telefon. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller markterrass. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 32 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Dubbelrum i sidobyggnad

Dubbelrum belägna i en sidobyggnad. Dubbelrummen för 2-3 personer har plats för extrabädd i bäddsoffa. I dubbelrummen för 2-4 personer sover två personer i våningssäng. Alla dubbelrum har platt-tv, litet kylskåp, vattenkokare och telefon. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Dusch och wc. Balkong eller markterrass. Städning 7 ggr/vecka.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer varav 1 barn.

Familjerum

Fräscha och rymliga familjerum med en sovrumsdel och en vardagsrumsdel som kan separeras av en skjutdörr. En dubbelsäng i sovrumsdelen och och möjlighet till extrabäddar i bäddsoffor i vardagsrumsdelen. Tv. Litet kylskåp och vattenkokare. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller markterrass. Från vissa balkonger har man havsutsikt, begränsad havsutsikt eller utsikt över poolen. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 51 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.