1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Eva Bay

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Service
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10

10 senaste omdömen


5 av 10

,

+
-
Renovera alla rum alternativt inför att man kan få välja själv att betala billigare för rummen som är helt orenoverade och verkligen inte fräscha.. Man ska inte behöva betala samma pris för ett gammalt helt orenoverat rum och kunna få ett helt nyrenoverat rum för samma pris.

Bekräftad gäst: 2019-08-11


9 av 10

Sirima,
Göteborg

+
Personalen var oerhört trevliga. Det var lungt och skönt eftersom det är ett relativt litet hotell och utan barn. Lätt att få solstolar både runt poolen och på stranden oavsett vilken tid man kom. Maten var väldigt god vid alla måltider.
-
Alla rum borde vara renoverade. Vi hade tur som fick ett nytt rum men våra vänner bytte rum 4 gånger under en vecka pga gamla slitna rum o hårda sängar. Vi betalade samma och borde få samma standar. Dom nya rummen var jätte fina med sköna sängar och härliga duschar.

Bekräftad gäst: 2019-08-11


7 av 10

Emma,
Rydebäck

+
Super trevlig personal. Rent och snyggt
-
Extremt hårda sängar. Rummen vid poolen fantastiskta

Bekräftad gäst: 2019-08-10


8 av 10

Jennie,
Bålsta

+
Mycket trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2019-07-27


7 av 10

,
Malmö

+
Poolen
-
Poolbaren bör vara öppen på Kvällen, om man vill nunna ta något at dricka, lobby baren liten och trång, mer varaiation på maten. Även i beskrivningen stod det att ca 300m fanns många restauranger, stämmer inte. Restaurangutbudet mkt dåligt.

Bekräftad gäst: 2019-07-27


10 av 10

Annelie,
Vetlanda

+
Hotellet var lite mindre så det blev lite lugnare atmosfär, maten var väldigt god.
-
Kaffe bör serveras efter varje måltid i matsalen!

Bekräftad gäst: 2019-07-21


8 av 10

Patrik,
Skövde

+
Fantastiskt trevlig personal samt mysigheten
-
Toalett möjligheter vid poolen/poolbaren vore önskvärt så man inte måste gå till rummet eller huvudbyggnaden

Bekräftad gäst: 2019-07-21


8 av 10

Stefsn,
Malmö

+
Fantastisk personal som alltid gjorde vad de kunde för gästerna
-

Bekräftad gäst: 2019-06-15


8 av 10

Tapani,
Västerås

+
Lugnt och skönt!
-
Snabbare transfer. ( vilket kan jag förstå blir svårt )

Bekräftad gäst: 2019-06-15


8 av 10

Magnus,
Karlstad

+
Läget
-
Bäddmadrasser till sängarna, enormt hårda idag.

Bekräftad gäst: 2019-05-31


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

71% av resenärerna rekommenderar

206 omdömen
Utmärkt
 
78
Väldigt bra
 
79
Bra
 
29
Mindre bra
 
17
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2018-09-22

Inlägg av Anna G Strömstad, Sverige

Nära till allt

Åkte hit för att tillsammans med min bästa vän vila i 2 veckor. Vi fick ett rum en våning upp, och vår balkong/uteplats var en trappavsats. Nåväl det gick bra det med, vi ansåg att läget var bättre än många andras rum. Vi hade utsikt över poolen och om vi ställde oss på tå och lutade oss lite åt höger kunde vi skymta havet. Sängarna var stenhårda, hua. Vi bad om extra kuddar som kom direkt. Tänk om vi kunde fått en madrass med... Dörren in till badrummet är av glas, inget lås eller tättslutande dörr alls. Tur jag och min väninna känner varandra väl kan man säga. Inte så smart val av dörr i vår smak. Personalen är så trevlig och det är hotellets största tillgång måste jag säga. Maten tyckte vi var god och varierande. Trots det var vi ute och åt ibland ändå, helt enkelt för att det är trevligt. Sedan var det en nackdel vid middagen och det var den stress som infann sig då alla ville äta samtidigt. Inte bra alls. Många trappor var det om man inte hittade genvägen till matsalen. Den använde vi och slapp gå runt hela byggnaden. I stort sett ett bra hotell, men alla kan bli bättre.

 
2018-08-06

Inlägg av _bengt_berntsson Ödsmål, Sverige

Fantastiskt och prisvärt hotell

Ett mycket trevligt hotell. Nära poolen och stranden. Det fanns alltid solstolar lediga både vid poolen och stranden. Personalen var otroligt vänliga och serviceinriktade. Rent och snyggt överallt. Poolen och stranden var också ren och fin. Stort rum. Mycket bra buffé matsal. Rekommenderas varmt för vuxna.

 
2018-06-26

Inlägg av emwrem

Trevligt hotell med mycket bra service

Eva Bay Adelianos Kampos Kreta Ett trevligt hotell med mycket serviceinriktad personal. ligger en bit utanför Rethymnon. Men det går bussar strax utanför hotellet och att åka Taxi kostade inte så mycket. Hotellet är inta handikappvänligt om man åker rullstol. Trappor till matsal bland annat. Rummen nära havet och poolen var mycket trevliga att bo i. Dock var sängarna ganska hårda enligt mitt tycke. Nära till pool, strandbar och strand. På stranden finns solbäddar och parasoll utan avgift vid hotellet, Stranden är stenig (småstenar) badskor rekommenderas, men ett lite stycke bort vid ett annat hotell har man sand där man badar. Det finns ett antal restauranger nära hotellet, samt butiker. Ett lugnt och trivsamt hotell om man vill njuta av sol och bad och närhet till Rethymnon med många restauranger och Gamla staden.

 
2018-06-19

Inlägg av Mari H

Dåligt

Eva Bay Adelianos Kampos Rethymnon Kreta Rummen nära havet och poolen, verkade vara betydligt bättre än det vi fick. Kanske är det ett tillval.. VI hade utsikt över en stor parkering. Skymtade havet långt bort. Fanns inga bäddmadrasser i sängarna utan man sov direkt på resårmadrassen. Stenhård var den. Litet rum med en toalett av delvis frostat glas, inne i rummet! Skumt! Maten var hyfsad men jag fick fråga hela tiden om det var gluten i. Ganska liten pool som man inte fick dyka eller hoppa i, badvakten sa till. Trots att på bilden i katalogen var det en kvinna som dök. 33 trappor till matsalen och lika därifrån, jobbigt om man har ont i benen. Gångarna lutade åt alla håll så åk inte dit med rullstol. Vassa stenar i vattnet. Äckliga drinkar som ibland var så starka att dom fick spädas ut. Men rent och fint och trevlig personal. Skulle inte rekommendera nån att åka dit, 4 stjärnor är det inte!!

 
2017-06-11

Inlägg av Majet03 Lindome, Sverige

Mycket prisvärt hotell med en fantastisk service

Vi hade rum mot trädgård och pool, mycket bra läge. Tyvärr väldigt hårda sängar. Välskött hotell med en personal som alltid var vänlig och serviceinriktad, speciellt Stavros och Georgina i strandbaren. Maten välsmakande och riklig. Bra variation av maten. Hotellet är inte handikappanpassat. Mycket bra med en egen strand och fria solstolar och parasoll.