Resor till Gouves

Apollo service

Här möter du Apollos duktiga utlandspersonal. Du och dina medresenärer har vår personal inom räckvidd när du behöver information eller goda tips och när du behöver hjälp.

Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Vill du ha en lugn semester i vackra omgivningar är det till Gouves du ska boka sommarens resa. Oavsett om du reser med eller utan barn finns här något att göra – här finns flera vackra laguner att bada i men även en lång, och på sina ställen långgrund, sandstrand. Från Gouves är det inte heller långt till Kretas största sevärdhet – Knossos.

Populära hotell – Gouves

Fakta om Gouves

Valuta

Euro (EUR).

Äta ute

Middag med grekisk sallad och moussaka på taverna kostar ca 90 kr. En öl kostar ca 35-45 kr.

Transfer

Från Heraklions flygplats till våra hotell i Gouves tar det ca 20 minuter. I vissa fall samkörs busstransfer med Kokini Hani, och då kan transfertiden bli lite längre. Transfern sker vanligtvis utan Apollos personal.

Stränder

Det finns en lång sandstrand i Gouves, delvis med sten- och klippbotten, badskor rekommenderas. Vid stranden finns solstolar och parasoller att hyra. Nedanför hotell The Island finns gratis solstolar för hotellets gäster. Det finns även flera mindre laguner med möjlighet att hyra solstolar och parasoller. Undervattensströmmar förekommer tidvis.

Hotellen som ligger vid stränderna på Kreta arrenderar området av kommunen och därför tillkommer det ofta en extra avgift för solstolar och parasoller.

Mer fakta

Väder

jan 14°c
feb 14°c
mar 15°c
apr 18°c
maj 21°c
jun 25°c
jul 27°c
aug 27°c
sep 25°c
okt 22°c
nov 19°c
dec 16°c
8,4 av 10 Gouves
Våra gästers betyg, baserat på 97 omdömen