Resor till Hersonissos, Stalis & Malia

  • Kulturupplevelse i Hersonissos
  • Stalis – pärla för barnfamiljer
  • Vattenparker och sköna stränder

Apollo service

Här möter du Apollos duktiga utlandspersonal. Du och dina medresenärer har vår personal inom räckvidd när du behöver information eller goda tips och när du behöver hjälp.

Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

En resa till Hersonissos bjuder på allt! Önskar du liv och rörelse är Hersonissos med hamnområdet perfekt för dig. Här kan du äta gott, kika i butiker och känna på nattlivet. Du får också nära till en häftig kulturupplevelse i tre genuina gamla städer, med äkta kretensisk mat och vackra vyer. Ett mer avslappnat tempo väntar på dig i Stalis. Här finns en långgrund och familjevänlig sandstrand, små butiker och trevliga tavernor.

Fakta om Hersonissos, Stalis & Malia

Valuta

Euro (EUR).

Äta ute

Middag med grekisk sallad och moussaka på taverna kostar ca 110 kr. En öl kostar ca 25 kr.

Transfer

Från Heraklions flygplats till Hersonissos med buss ca 30 min. Till vårt hotell i Stalis tar det ca 40 minuter. Transfern sker vanligtvis utan Apollos personal.

Stränder

I och utanför Hersonissos och Stalis finns badvikar med både klippor och sand. Stranden mitt i Hersonissos är en blandning av sand och sten. I Stalis finns en långsträckt, långgrund sandstrand som lämpar sig utmärkt för barn.

Hotellen som ligger vid stränderna på Kreta arrenderar området av kommunen och därför tillkommer en extra avgift för solstolar och parasoller.

Mer fakta

Väder

jan 14°c
feb 14°c
mar 15°c
apr 18°c
maj 21°c
jun 25°c
jul 27°c
aug 27°c
sep 25°c
okt 22°c
nov 19°c
dec 16°c
8,6 av 10 Hersonissos, Stalis & Malia
Våra gästers betyg, baserat på 639 omdömen