Resor till Agii Apostoli

  • Familjevänligt och lugnt
  • Närhet till Chania stad
  • Här hittar du många Local-hotell

Apollo service

Här möter du Apollos duktiga utlandspersonal. Du och dina medresenärer har vår personal inom räckvidd när du behöver information eller goda tips och när du behöver hjälp.

Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Apollos resor till Agii Apostoli är ett måste för barnfamiljer! Barn älskar nämligen Agii Apostoli och det är inte svårt för deras föräldrar att göra detsamma. Det lugna semestertempot och badvikar med långgrunda sandstränder inbjuder till många härliga familjestunder.

Populära hotell – Agii Apostoli

Poolområde på Stellina Village Resort, Kreta, Grekland.

Stellina Village Resort

Från 2 649 SEK

Triton

Från 2 268 SEK
Poolområdet på hotell Anais Holiday i Agii Apostoli på Kreta, Grekland.

Anais Holiday

Från 5 102 SEK

Fakta om Agii Apostoli

Valuta

Euro (EUR).

Äta ute

Medelpriset för en middag med grekisk sallad och moussaka på restaurang är ca 130 kr per person. En öl kostar ca 35-40 kr.

Transfer

Effektiv körtid från flygplatsen till hotellen i Agii Apostoli ca 40 minuter. Restiden varierar beroende på rutt, antal hotellstopp och trafiken i området. Transfern sker vanligtvis utan medföljande Apollopersonal.

Stränder

Chanias bästa stränder ligger väster om staden och är barnvänliga, kilometerlånga sandstränder. Närmaste stranden, ca 2 km till Chania stad heter Nea Hora. I Agii Apostoli/Chryssi Akti finns det några mycket bra sandstränder som är barnvänliga. Undervattensströmmar förekommer längs hela kuststräckan vid kraftig vind.

Hotellen som ligger vid stränderna på Kreta arrenderar området av kommunen och därför tillkommer en extra avgift för solstolar och parasoller.

Mer fakta

Väder

jan 14°c
feb 14°c
mar 15°c
apr 17°c
maj 21°c
jun 25°c
jul 27°c
aug 27°c
sep 25°c
okt 22°c
nov 19°c
dec 16°c
8,6 av 10 Agii Apostoli
Våra gästers betyg, baserat på 3043 omdömen