Triton

apollo mondo local

 • Intill fina Golden Beach
 • Grekisk danskurs och temakvällar
 • Lägenheter för stora sällskap

Hotell Triton i Agii Apostoli på Kreta är härligt beläget intill populära Golden Beach. Den barnvänliga stranden och hotellets stora poolområde inbjuder till lata dagar i solen. Tritons lägenheter är bekväma och rymliga – och till sommaren 2023 dessutom helt nyrenoverade! Nöjda gäster, hög komfort och lokal touch gör att Triton valts ut till vår skara av Apollo Mondo Local-hotell.


Rumstyper

Enrumslägenheter för 1-2 personer/1-3 personer/1-3 personer, varav 1 barn. Tvårumslägenheter för 1-4 personer/1-5 personer. Trerumslägenhet för 2-6 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Läget. Närheten till strand o gångväg till stan utefter havet.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 140 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 150 m
Till centrum: 3,5 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Triton, ett av våra absolut mest populära hotell kommer under denna och kommande vinter att genomgå en ansiktslyftning, där i första etappen inför sommaren 2023 är att renovera alla rum och badrum. Till sommaren 2024 kommer man sedan att gå vidare med övriga faciliteter som också höjs till dagens moderna standard. Fokus genom hela projektet kommer att vara komfort, men givetvis ännu mer att behålla detta hotells lokala karaktär och fantastiska charm. Det är ju trots allt Tritons unika atmosfär som lockar hotellgäster att återvända år efter år.

Flera pooler
Vid poolområdet finns två pooler med barnsektion, kostnadsfria solstolar och parasoller, samt en poolbar. Poolhanddukar mot avgift.

Lokalproducerade råvaror och underhållning
Vid hotellets taverna serveras traditionella grekiska och internationella rätter. I köket använder personalen lokala råvaror och egenproducerad olivolja så långt det går. Vinerna är framställda av lokalt odlade druvor. Frukost, lunch och snacks serveras i poolbaren och middag dukas upp i tavernan.

Varje söndagskväll erbjuder tavernan en traditionell meny mot avgift och föranmälan. Då kan du prova lokala rätter, som handgjorda korvar, pilaffi och lammrätter som vanligtvis bara serveras vid speciella tillfällen.

Onsdagskvällar är det grekisk afton på tavernan med dans och musik. De traditionellt klädda dansarna visar danser från hela Grekland medan du njuter av en läcker middagsmeny, föranmälan krävs, inga extra tillägg utöver de ordinarie på middagsmenyn. Vill du vara väl förberedd inför den grekiska aftonen kan du alltid vara med på hotellets grekiska danskurs måndagar och tisdagar för 5 euro/person, anmäl dig i receptionen!

Övrigt om hotellet
Wifi ingår i allmänna utrymmen. För barnen finns en lekplats. Minilivs finns i området.

Hotellet är beläget i ett lugnare område i Chryssi Akti. Begränsad genomfartstrafik utanför hotellet. Hotellet består av flera olika byggnader byggda mellan 1995 och 2000.

Upptäck omgivningen
Det är ca 3,5 kilometer till Chania stad där hamnbassängens lugna vatten och de omgivande kajerna och gamla husfasaderna påminner om Venedig och dess kanaler. Hamnpromenadens lyktor lyser upp de många caféerna, barerna och restaurangerna som kantar kajen.

Läs mer om våra Apollo Mondo Local-hotell.

Måltider

 • Inga måltider ingår

Res enklare med barn

 • Förboka en sulky och lämna vagnen hemma.
 • Förboka en barnsäng för tryggare nätter.

Välj detta som tillval när du bokar din resa eller efteråt via Min bokning för att garantera barnsäng och sulky. 
Läs mer om våra barnprodukter.

Apollo Mondo Local
 • Höga kundbetyg
 • Trevligt läge
 • Bra faciliteter
 • Kostnadsfritt wifi 

Res enklare med barn

 • Förboka en sulky och lämna vagnen hemma.
 • Förboka en barnsäng för tryggare nätter.

Välj detta som tillval när du bokar din resa eller efteråt via Min bokning för att garantera barnsäng och sulky. 
Läs mer om våra barnprodukter.

Alla hotell, Agii Apostoli

Nontas

Hotell Nontas är ett modernt hotell i centrala Agii Apostoli. Härifrån har du gångavstånd till fyra fina stränder – Agii Apostolistranden, Glaros Beach, Chrissi Akti Beach och Kalamaki Beach. Vill du hellre stanna på hotellet finns här en pool och en poolbar.

Stellina Village Resort

Välkommen till populära Stellina Village Resort och Apollo Mondo Local – hotell med lokal touch och extra nöjda gäster. Resorten består av tre områden där du har fri tillgång till alla pooler och faciliteter. Stellina Village ligger perfekt bara ett par minuter från den fina sandstranden Chryssi Akti och en kort busstur från Chania stad.

Kiwi

Nära Agii Apostolis finaste badvikar och bland grönskande pinjeträd ligger lägenhetshotellet Kiwi på Kreta. Här väntar ett härligt poolområde, närhet till stranden och flera restauranger inom promenadavstånd. I de trevliga lägenheterna finns allt du behöver för att rå om dig själv på semestern, och vid stans bageri kan du köpa bröd till morgonens frukost.

Okeanis Golden Resort

Omtyckt hotell som ligger mitt i centrala Agii Apostolis med ett fint poolområde och promenadavstånd till den fina sandstranden. Bo i fräscha lägenheter, några med privat pool. Chania stad är bara en kvart bort med lokalbussen om du vill du ha mer liv och rörelse.

Anais Collection Hotels & Suites

På Anais Collection Hotels & Suites i hjärtat av Agii Apostoli hittar du en lugn oas med en varm atmosfär. Den kretensiska gästfriheten gör sig påmind här och tillsammans med de moderna faciliteterna som erbjuds borgar det för en härlig semester.

Okeanis II

Okeanis II är ett trevligt hotell i centrala Ago Apostoli på Kreta, bara för gäster över 12 år. Här bor du med promenadavstånd till sandstranden och det finns även ett mysigt poolområde för de som hellre stannar på hotellet. De moderna dubbelrummen är en skön plats för en stunds avkoppling efter dagens sol och bad.