Rumstyper på Triton Agii Apostoli

Enrumslägenhet

Enrumslägenhet med balkong eller markbalkong, vissa balkonger har poolutsikt. I lägenheterna med poolutsikt måste tredje person vara ett barn. Kombinerat sovrum och minikök. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare, smörgåsgrill och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med lokala kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 25 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer/1-3 personer/1-3 personer, varav 1 barn.

Trerumslägenhet

Trerumslägenhet med balkong. Två sovrum, två badrum och ett kombinerat vardagsrum med minikök. En dubbelsäng i varje sovrum. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffor. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare, smörgåsgrill och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med lokala kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 50 kvadratmeter.
Antal personer: 2-6 personer.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenhet med balkong eller markbalkong, vissa med poolutsikt. Sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffor. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare, smörgåsgrill och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med lokala kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer/1-5 personer.