Kundomdömen om Triton Agii Apostoli

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 495 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,9 / 10
Service
 
9,1 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-10-29


9 av 10

+
Läge nära stranden och gångavstånd till Chania
-
Mycket ljud från poolområde och sent på kvällen från restaurang och baren

Bekräftad gäst: 2023-10-29


7 av 10

+
Nära fin strand
-
Det låg långt ifrån butiker och resturanger

Bekräftad gäst: 2023-10-28


10 av 10

+
Läget till havet
-

Bekräftad gäst: 2023-10-28


8 av 10

+
Närheten till Chania och stranden.
-

Bekräftad gäst: 2023-10-28


7 av 10

+
Närheten till strand och bra poolområde. Nyrenoverat och fräscha rum.
-
Lekplats som såg trevligare ut på bild, men låg avsides. Hade varit bättre nyttjad om den låg mer nära.

Bekräftad gäst: 2023-10-28


10 av 10

+
Allt
-
Förbättra menyerna

Bekräftad gäst: 2023-10-28


9 av 10

+
Fräsch lägenhet och fräscht och mysigt hotellområde. Närheten till den underbara stranden.
-

Bekräftad gäst: 2023-10-28


10 av 10

+
-
Den 5:e sängen vi hade var inte så skön att ligga i.

Bekräftad gäst: 2023-10-28


9 av 10

+
Greksalladen.
-

Bekräftad gäst: 2023-10-28


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

98% av resenärerna rekommenderar

158 omdömen
Utmärkt
 
102
Väldigt bra
 
48
Bra
 
5
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2023-11-12

av 582emelief Göteborg, Sverige

Superfint hotell med bra service

Jättefint hotell med väldigt trevlig och hjälpsam personal. Lagom stora rum och varje dag. Rum och övriga lokaler var alltid rena och fräscha. Det serverades god mat, speciellt pastan. Poolområden var fint och det fanns hela tiden en badvakt under poolens öppettider. (9-18) Hotellet ligger nära tre olika stränder. Den längst bort tog kanske 15 minuter att gå till.

 
2023-08-03

av 582dinak Sverige

En pärla utanför Chania

Kan varmt rekommendera boende på Triton. Tredje gången jag bokat in familjen på det här lägenhetshotellet och i år blev vi glatt överraskade av att lägenheterna har renoverats. Det är rent, fräscht och sängarna är bekväma. Jag som är känslig för ljud kunde sova lugnt varje kväll. Poolen är bra, och närheten till havet gör att att man kan vandra mellan poolen och ett dopp i havet. Vi brukar ta bussen till Chania men det finns många andra ställen att besöka för att äta mat (tex restaurang Pergola som är en 15 min promenad - superbra grekisk mat). Personalen är trevlig och inlyssnande. Vi åker tillbaka 2024!

 
2023-04-30

av Per B

Perfekt boende nära havet och nära Chania

Mycket trevligt hotell! Stora lägenheter med fina balkonger. Fint poolområde med bra poolbar. Bra läge nära havet och gångavstånd (30 min) till Chania. Mycket kunnig och trevlig personal! Bra städning både i lägenheterna och i de gemensamma utrymmena.

 
2022-10-17

av 158ulrikaf

Fint, barnvänligt hotell nära chania

Detta var andra gången jag besökte hotellet, denna gången med familjen. Hotellet är väldigt trevligt m helt ok lägenheter. Fin utsikt över poolområdet. Jättebra service, vi hade beställt en lgh m Poolutsikt vilken visade sig halvt vara dold av en stor buske. Redan samma kväll vi påtalade detta var busken klippt. Härligt poolområde med en barn pool, en 3m Pool och en pool på 75cm i ena änden och 3 m i andra. Badvakt fanns på plats och det fanns en massa badsaker att låna. Pool handdukar kunde hyras för veckan. En kort promenad till stranden som var rätt långgrund, vissa dagar m höga vågor men annars barnvänlig. Skönt avslappnad och lugn atmosfär. Hotellet ligger lite avsides vilket är bra, en kort promenad till stora vägen m bussförbindelser och en mycket stor och välsorterad mataffär. Taxiresa in till chania ca 10 Euro. Det fanns inte några restauranger i närheten av hotellet så vi åt mycket där. Trevlig poolbar men med rätt begränsat urval om man ska äta där i en vecka också rätt höga priser. Nu är det 4 år sedan vi senast var i Grekland och vi tyckte det var rätt dyrt i förhållande till då. Middagsrestaurangen hade god mat, bl. a fantastiskt oxfile men en varmrätt för två kunde lätt gå på 70 Euro med varsitt glas vin. Vi saknade också det genuina grekiska på restaurangen i form av något gott till barnen, en ouzo efteråt och några leenden. Tyvärr var kvinnan i restaurangen rätt butter. Vi tog bussen till en restaurang vi tidigare besökt och fick underbar 3 rätters middag för samma summa. Sammantaget är vi mycket nöjda med hotellet.

 
2022-08-09

av malinb152 Göteborg, Sverige

Utmärkt lägenhetshotell

Fantastiskt mysigt hotell! Fräscha lägenheter, trevlig personal och perfekt läge. Poolerna var perfekta för både vuxna och barn, gillar speciellt den stora poolen som var djup i ena delen och grund i den andra. Maten var jättegod och det fanns en mängd vattenleksaker som man kunde låna helt fritt. Läget så nära stranden var strålande och endast en kort liten promenad från två stycken supermarket. Hit kommer vi fler gånger!