Kundomdömen om Triton (Agii Apostoli)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 548 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Service
 
9,0 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Fina fräscha och stora rum med stor balkong, trevlig personal, bra poolområde, bra mat och dryck.
-

Bekräftad gäst: 2023-05-26


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-05-21


9 av 10

+
Lägenheterna, terrassen på tvårumslägenheterna, poolområdet. Barnvänligt hotell. Trevligt personal.
-
Bättre lekområde för barnen. Slitna redskap

Bekräftad gäst: 2023-05-20


8 av 10

+
Fräscht och bra rum!
-
Ouppvärmd pool vilket inte framgick.

Bekräftad gäst: 2023-05-20


9 av 10

+
Rum tipp topp, service, personal, grym lifeguard Georgiois. Poolområdet.
-
ha ett paket med. Diskmedel, disktrasa, disksvamp. Kan säljas enkelt säljas i reception eller ingå.

Bekräftad gäst: 2023-05-20


8 av 10

+
Rent fint lagomstort jätte fina rum
-
Kanske frukost eller halv pensions allternativ

Bekräftad gäst: 2023-05-19


8 av 10

+
Jättefint fixade rum! Stor förbättring mot sist vi var där.
-
Fina rum, bättre förvaring nu än sist. Det saknas dock krokar att hänga kläder på. Innanför ytterdörren t.ex. En duschlist på golvet hade varit bra så man slipper vatten i hela badrummet efter dusch.

Bekräftad gäst: 2023-05-14


8 av 10

+
De nyrenoverede værelser var fine og dejligt med det store og ren poolområde.
-
Alt var fint

Bekräftad gäst: 2023-05-13


8 av 10

+
Den nyrenoverade lägenheten. Fantastiskt sköna sängar.
-

Bekräftad gäst: 2023-05-13


7 av 10

+
Fräscht och snyggt
-
Inga bra sitt platser i rummen. Något ynklig bestyckning i kök. Mycket underliga och ologiska manöver knappar till spisen

Bekräftad gäst: 2023-05-12


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

98% av resenärerna rekommenderar

143 omdömen
Utmärkt
 
89
Väldigt bra
 
46
Bra
 
5
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2023-04-30

av Per B

Perfekt boende nära havet och nära Chania

Mycket trevligt hotell! Stora lägenheter med fina balkonger. Fint poolområde med bra poolbar. Bra läge nära havet och gångavstånd (30 min) till Chania. Mycket kunnig och trevlig personal! Bra städning både i lägenheterna och i de gemensamma utrymmena.

 
2022-10-17

av 158ulrikaf

Fint, barnvänligt hotell nära chania

Detta var andra gången jag besökte hotellet, denna gången med familjen. Hotellet är väldigt trevligt m helt ok lägenheter. Fin utsikt över poolområdet. Jättebra service, vi hade beställt en lgh m Poolutsikt vilken visade sig halvt vara dold av en stor buske. Redan samma kväll vi påtalade detta var busken klippt. Härligt poolområde med en barn pool, en 3m Pool och en pool på 75cm i ena änden och 3 m i andra. Badvakt fanns på plats och det fanns en massa badsaker att låna. Pool handdukar kunde hyras för veckan. En kort promenad till stranden som var rätt långgrund, vissa dagar m höga vågor men annars barnvänlig. Skönt avslappnad och lugn atmosfär. Hotellet ligger lite avsides vilket är bra, en kort promenad till stora vägen m bussförbindelser och en mycket stor och välsorterad mataffär. Taxiresa in till chania ca 10 Euro. Det fanns inte några restauranger i närheten av hotellet så vi åt mycket där. Trevlig poolbar men med rätt begränsat urval om man ska äta där i en vecka också rätt höga priser. Nu är det 4 år sedan vi senast var i Grekland och vi tyckte det var rätt dyrt i förhållande till då. Middagsrestaurangen hade god mat, bl. a fantastiskt oxfile men en varmrätt för två kunde lätt gå på 70 Euro med varsitt glas vin. Vi saknade också det genuina grekiska på restaurangen i form av något gott till barnen, en ouzo efteråt och några leenden. Tyvärr var kvinnan i restaurangen rätt butter. Vi tog bussen till en restaurang vi tidigare besökt och fick underbar 3 rätters middag för samma summa. Sammantaget är vi mycket nöjda med hotellet.

 
2022-08-09

av malinb152 Göteborg, Sverige

Utmärkt lägenhetshotell

Fantastiskt mysigt hotell! Fräscha lägenheter, trevlig personal och perfekt läge. Poolerna var perfekta för både vuxna och barn, gillar speciellt den stora poolen som var djup i ena delen och grund i den andra. Maten var jättegod och det fanns en mängd vattenleksaker som man kunde låna helt fritt. Läget så nära stranden var strålande och endast en kort liten promenad från två stycken supermarket. Hit kommer vi fler gånger!

 
2020-11-02

av beatalinnea

Under all kritik

Vi har verkligen inte höga krav men bemötandet var under all kritik. Otrevliga badvakter som nitiskt skäller ut barn och vuxna hämningslöst. Knappt man vågade andas runt poolområdet. Mycket lyhörda och slitna rum. Gräsklippning i timtals tills 23-tiden sent på kvällarna trots att vi upplyste om att vi hade barn som behövde sova. Känsla av att man är i vägen och till besvär hela tiden. Oserviceminded. Ett leende kommer man långt med men det var aldrig aktuellt. En dag duggregnade det och barnen ville vara i poolen. Vi vuxna var alltid med och vaktade dem. Varpå den kvinnliga badvakten sa att det inte var säkert att vara i poolen. Detta enbart för att hon ville stå och röka i baren och prata med de andra i personalen ist för att vakta. Vi hade absolut inga krav på att någon annan skall vakta våra barn utan det är vårt föräldraransvar men barnen fick raskt gå upp ändå. Tråkig attityd överlag. Synd på ett så bra läge nära stranden och fint poolområde. Kommer aldrig bo där igen. 👎🏼

 
2020-10-26

av linan910

Inte ett 4-stjärnigt hotell

Sköna sängar och bra läget men inte gästvänligt alls. På hotellet var det ca 8-10 rum bokade. Vi hade bokat ett rum med ospecifierad utsikt. Fick ett rum mot bakgatan vars balkong inte gick att sitta på på grund av myror men framför allt mygg. Frågade om det gick att få byta till en enrummare mot poolen, men svaret blev att det var fullbokat. Detta var bara skitsnack eftersom vi bodde på hotellet i en vecka och såg alla tomma rum. Tyvärr fanns inte viljan eller lusten att vara serviceminded och få gästerna trivas på hotellet. Sedan tog de 30 Euro för att få ha rummet fram till bussen hämtade för hemresa. Detta trots att stora delar av hotellet var tomt. Bedrövligt. Absolut inte ett 4-stjärningt hotell!! Nästa gång bor vi på Okeanis Golden Resort. Det såg superfint ut och jag hoppas att de har personal som förstår att man faktiskt är till för gästerna och inte till för sig själva.