Kiwi

Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Nära Agii Apostolis finaste badvikar och bland grönskande pinjeträd ligger lägenhetshotellet Kiwi på Kreta. Här väntar ett härligt poolområde, närhet till stranden och flera restauranger inom promenadavstånd. I de trevliga lägenheterna finns allt du behöver för att rå om dig själv på semestern, och vid stans bageri kan du köpa bröd till morgonens frukost.


Rumstyper

Enrumslägenhet för 1-3 personer. Tvårumslägenhet för 2-3 personer/2-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Läget till stranden och trevlig personal
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 29 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 250 m
Till centrum: 500 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Kiwi på Kreta erbjuder trevliga lägenheter, nära stranden i Agii Apostoli på Kreta. Njut av ett härligt poolområde med solstolar och ett fåtal parasoller, och en poolbar som serverar dryck och enklare snacks. Hotellet ligger nära de fina badvikarna i Agii Apostoli, och du hittar stranden bara ett stenkast bort. På stranden finns solstolar och parasoller att hyra.

Strax utanför hotellet finns ett litet parkområde som är perfekt för promenader eller en joggingtur. I närheten finns även flera restauranger, ett bageri där du kan handla frukostbröd och uttagsautomat. Ett stort supermarket ligger ca 500 meter bort och ett minimarket ca 350 meter bort. Centrum i Agia Apostoli ca 500 meter, och Chania stad ca 4,5 km.

Vill du se mer av Kreta kan du ta lokalbussen till Chania stad och besöka den vackra venetianska hamnen och promenera längs gränderna i gamla stan.

Måltider

Inga. À la carte-frukost mot tillägg.

Bra att veta

  • Det är trappor till nästan alla rum, ingen hiss finns på hotellet.
  • Lokaltrafik kan uppfattas som störande i vissa rum.