Kundomdömen om Kiwi

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

27 omdömen
Utmärkt
 
7
Väldigt bra
 
13
Bra
 
3
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2018-10-14

Inlägg av Conny B Kreta

Hyfsat hotell med bra rum

Bodde på Kiwi Apartments i en vecka i september 2018. Bra och rymligt hotellrum men dålig utsikt och lyhört.Stördes en del av skrikande barn vid poolen. Sedan försvann en Viktorinox kniv ut min resväska. Vill inte anklaga någon men min kniv försvann.

 
2018-09-09

Inlägg av josefinob Västerås, Sverige

Bra barnvänligt hotell nära stranden

Ett fräscht lägenhetshotell, nära till fler stränder. Jätte trevlig personal som är väldigt barnvänliga. Vi fick ett rum på ”botten plan” (en liten trappa upp) smidigt att bära upp och ner vagnen för.

 
2018-07-17

Inlägg av evehag Skövde, Sverige

Enkelt och smidigt nära havet

Litet och enkelt men mycket trevligt med en liten pool och enklare servering för den som önskar. Enkelt utrustat kök där man kan laga enklare måltider. (Att bara ha ett kylskåp gör väldigt mycket!) Stenhård säng, men jag har varit med om värre. I övrigt fräscht, och väldigt trevlig personal! 3 min promenad till närmaste strand och ytterligare tre fina stränder inom 10 min gångavstånd. Superbra! Bussen in till Chania går precis utanför (var 15 min när vi var där). Supermarket 10-15 min bort och flera minimarkets som låg närmre än så. Massvis av restauranger (av mycket varierande kvalitet) på behändigt avstånd. Ett turistvänligt/anpassat område utan att vara för exploaterat.

 
2017-08-27

Inlägg av AnnikaG_12 Jönköping, Sverige

Nöjd

Litet hotell. Väldigt nära havet endast några minuter att gå. 3 olika stränder att välja på. Hotellet var nyrenoverat. Allt fint utom toaletterna, väldigt små, badkar handfat och toalett. Städningen var inte så bra, slarvigt. Trevlig personal. Sköna dynor på solstolarna vid poolen att ligga på. Inget paxande av solstolar. Poolen var fin, lite synd att det var mycket skugga över den. Supermarket både grekisk och Lidell inom 10 min promenad. (Gå till höger när ni har hotellet bakom er, ta höger i nästa korsning sen ligger det uppe vid korsningen) Även bra restauranger i närheten. Tex Andres till höger. Vi åkte som familj sökte ett billigt bra boende med pool och närhet till havet. Det fick vi. Kan absolut åka tillbaka.

 
2017-08-11

Inlägg av 882evan Stockholm, Sverige

Eva

Hotellet är snyggt och nyrenoverat. Ligger nära flera stränder. Tyvärr ligger poolområdet i total skugga nästan hela dagen. Urusel städning, knappt städat när vi kom. Väldigt litet badrum, gällde att hålla in magen. Rum nummer 15 har bara en balkong med sol från 13 till solnedgång, inte så mysigt att sitta där efter dagens bad i augusti.