Stellina Village Resort

apollo mondo local

 • Fräsch resort för hela familjen
 • Nära stranden och Chania stad
 • Lägg till måltider – barn 2-11 år äter gratis!
Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Välkommen till populära Stellina Village Resort och Apollo Mondo Local – hotell med lokal touch och extra nöjda gäster. Resorten består av tre områden där du har fri tillgång till alla pooler och faciliteter. Stellina Village ligger perfekt bara ett par minuter från den fina sandstranden Chryssi Akti och en kort busstur från Chania stad.


Rumstyper

Enrumslägenheter för 1-3 personer. Enrumslägenheter med privat pool för 1-3 personer. Enrumslägenheter inkl. All Inclusive. Tvårumslägenheter för 1-3 personer/1-4 personer. Tvårumslägenheter inkl. All Inclusive. Tvårumslägenheter i etage för 1-4 personer. Tvårumslägenheter i etage med privat pool för 1-4 personer. Trerumslägenheter för 2-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Läget
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 332 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 150 m
Till centrum: 650 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Charmiga och välskötta Stellina Village Resort består av 3 områden med varsitt poolområde byggda 1990, 2001 och 2007. De två äldre områdena renoverades 2017 och totalt sett har områdena tolv byggnader vilket ger den mysiga känslan av en liten by.

Flera poolområden
Här kan du tillbringa dagarna vid något av de tre poolområdena, för de små finns även två separata barnpooler. En av poolerna är uppvärmd (från sommaren 2022). Solstolar och parasoller vid poolområdena erbjuds utan kostnad. Vill du ta ett dopp i havet har du gångavstånd till den långgrunda stranden Chryssi Akti där det även finns solstolar och parasoller mot avgift.

Stort restaurangutbud
Skulle du bli hungrig vid poolen så finns det två poolbarer. I hotellets vackra trädgård växer citrusträd, kryddor och andra härliga medelhavsväxter. Har du köpt till måltider serveras dessa i bufférestaurangen. Beroende var du bor på hotellet kan avståndet till restaurangen vara upp till 165 meter. Vid önskemål kan hotellet servera glutenfri mat om detta meddelats vid bokning. Flera gånger i veckan är det olika teman i restaurangen. I samma byggnad som receptionen finns à la carte-restaurangen Helios och en av poolbarerna.

Hälsa och träning
Kostnadsfritt gym för alla gäster över16 år, yngre gäster endast i vuxens sällskap. I receptionen får du ett kort som behövs för att få tillgång till gymmet. Skönhetscenter med massage, frisör och bastu mot avgift.

Övrigt om hotellet
Lekrum och enkel lekplats för de minsta. Tvättservice mot avgift. Kostnadsfritt wifi i allmänna utrymme. Biljard mot avgift. Kostnadsfri matlagningskurs en gång i veckan, anmälan görs i receptionen. Minilivs. Barnsäng och sulky finns på hotellet. Välj som tillval när du bokar resan eller efteråt via Min bokning för att vara garanterad barnsäng/sulky. Konferensrum med plats för upp till 150 personer. Lokal trafik och ljud från spelmaskiner kan uppfattas som störande i ett fåtal lägenheter.

Upptäck omgivningen
Från Stellina Village Resort har du bra bussförbindelse in till Chania stad som ligger ca 4 kilometer bort. Det är ca 150 meters promenad från hotellet till busshållplatsen.

Läs mer om våra Apollo Mondo Local-hotell.

Måltider

Sommaren 2021: Inga måltider ingår.
Frukost, halvpension eller helpension mot tillägg. När vuxna lägger till måltider äter barn 2-11 år gratis.

Sommaren 2022: All Inclusive ingår i vissa enrumslägenheter och tvårumslägenheter. I resten av rummen och lägenheterna ingår inga måltider. Frukost, helpension eller All Inclusive mot tillägg. När vuxna lägger till helpension eller All Inclusive äter barn 2-11 år gratis.

All Inclusive

Vid All Inclusive ingår:

 • Frukostbuffé, kl. 7.30-10.00.
 • Lunchbuffé, kl. 13.00-15.00.
 • Middagsbuffé, kl. 19.00-21.30.
 • Snacks, kl. 11.00-12.30 och 16.30-18.00.
 • Glass, kl. 13.00-15.00 och 19.00-21.30.
 • Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar, kl. 11-00-22.30.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl. 12.00 avresedagen.

Bra att veta

 • Stellina Village Resort består av flera olika byggnader utspridda kring 3 olika poolområden. Det finns ingen garanti för att sällskap/bokningar med fler än ett rum hamnar i samma byggnad.
 • Två av områdena har officiell klassificering 4, och ett har officiell klassificering 5.
 • Observera att hiss endast finns i en byggnad, där endast ett fåtal av rumstyperna är belägna.
Apollo Mondo Local
 • Höga kundbetyg
 • Trevligt läge
 • Bra faciliteter
 • Gratis wifi

Alla hotell, Agii Apostoli

Anais Holiday

På lägenhetshotellet Anais Holiday i Agii Apostoli väntar personlig service och ett härligt strandnära läge. Till hotellet hör också en populär bar och restaurang där gäster gärna träffas för ett glas och något att äta. Höga kundbetyg, komfort och den lokala touchen gör att hotellet självklart finns med i vår Apollo Mondo Local-familj.

Triton (Agii Apostoli)

Hotell Triton i Agii Apostoli på Kreta är härligt beläget intill populära Golden Beach. Den barnvänliga stranden och hotellets stora poolområde inbjuder till lata dagar i solen. Tritons lägenheter är bekväma och rymliga – i trerumslägenheten kan upp till sex personer bo tillsammans. Nöjda gäster, hög komfort och lokal touch gör att Triton valts ut till vår skara av Apollo Mondo Local-hotell.

Nontas

Hotell Nontas är ett modernt lägenhetshotell i centrala Agii Apostoli. Härifrån har du gångavstånd till fyra stränder – Agii Apostolistranden, Glaros Beach, Chrissi Akti Beach och Kalamaki Beach. Vill du hellre stanna på hotellet finns här en pool och en poolbar.

Kiwi

Nära Agii Apostolis finaste badvikar och bland grönskande pinjeträd ligger lägenhetshotellet Kiwi på Kreta. Här väntar ett härligt poolområde, närhet till stranden och flera restauranger inom promenadavstånd. I de trevliga lägenheterna finns allt du behöver för att rå om dig själv på semestern, och vid stans bageri kan du köpa bröd till morgonens frukost.

Okeanis Golden Resort

Omtyckt hotell som ligger mitt i centrala Agii Apostolis med ett fint poolområde och promenadavstånd till den fina sandstranden. Bo i fräscha lägenheter eller om du och sällskapet är över 12 år kan ni välja dubbelrummen på hotelldelen. Chania stad är bara en kvart bort med lokalbussen om du vill du ha mer liv och rörelse.

Anais Collection Hotels & Suites

På Anais Collection Hotels & Suites i hjärtat av Agii Apostoli hittar du en lugn oas med en varm atmosfär. Den kretensiska gästfriheten gör sig påmind här och tillsammans med de moderna faciliteterna som erbjuds borgar det för en härlig semester.