Kundomdömen om Stellina Village Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 919 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Mycket god mat och väldigt rent.
-
Allt var helt super förutom att de tog in utemöblerna redan på torsdagen och förklarade att de stängde för säsongen på nästkommande lördag. Det var heller ingen italiensk kväll eller grillkväll, pga att de skulle slå igen flera dagar senare.

Bekräftad gäst: 2023-10-29


10 av 10

+
Bra service, mat, städ ,personal.
-
Lite för kallt i poolerna.

Bekräftad gäst: 2023-10-29


9 av 10

+
Helheten
-

Bekräftad gäst: 2023-10-29


8 av 10

+
Hotellet hade ”allt”. Det vill säga, relativt nära till strand, bra poolområden med ett specifikt område anpassat för barn, egen minimarket, gym, restauranger osv.
-
Dåligt att hotellet började stänga ner verksamheten innan vår vistelse var slut. Då syftar vi främst på att serveringen utomhus togs bort tre dagar innan vistelsens slut. Sen var hotellets Wi-Fi väldigt dåligt, både signal och hastighet.

Bekräftad gäst: 2023-10-29


9 av 10

+
Trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2023-10-29


9 av 10

+
Vårt läge vid boende
-
Reception gav oss felaktig när det gäller måltider i alacatre

Bekräftad gäst: 2023-10-28


8 av 10

+
Bra personal
-
Dåligt wifi, skällande hundar på morgonen

Bekräftad gäst: 2023-10-28


9 av 10

+
Läget, nära till stranden, nära till havet. Lugnt område. Trevlig personal.
-
Vi bodde där för tredje gången. Nöjda.

Bekräftad gäst: 2023-10-28


10 av 10

+
Bra 2- rumslägenhet med sköna sängar. Trevlig personal. Nära badstränderna.
-

Bekräftad gäst: 2023-10-28


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-10-28


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

69% av resenärerna rekommenderar

351 omdömen
Utmärkt
 
158
Väldigt bra
 
118
Bra
 
51
Mindre bra
 
19
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2023-09-15

av 64carina64 Sandviken, Sverige

Fantastiskt ställe

Underbart hotell och hotellområde Vi bodde i en 2 våningslägenhet vid den mindre poolen . Läget var underbart , lugnt skönt mysigt fast vi var vid poolen. Liten butik på området där det fanns färskt bröd att köpa varje morgon. Vi hade inte all-inclusive utan lagade maten själv. Det vi kan nämna som vi saknade var en ugn eller mikrovågsugn. Trevlig personal. Vill absolut åka dit igen. Enkelt att åka buss in till Chania gamla stan för shopping o mysiga gränder. Så mysigt att sitta i hamnen och äta lite

 
2022-07-05

av 548amelie_

Härlig semester

Vi bodde i en tvårumslägenhet i etage med egen pool. Bästa läget på hotellet. Bra städning och rymlig lägenhet med många uteplatser. Lugnt poolområde vid lägenheten och gott om solstolar. Finns även två andra poolområden på hotellet. Fin strand på gångavstånd. Många trevliga restauranger i närområdet. Kan rekommendera Theodosi som ligger uppe på en kulle med havsutsikt. God och prisvärd mat. Drinkar under happy hour för 4 euro.

 
2022-07-03

av Phoneutri2

En lyckad semester

Det finns inget att klaga på. Vi är så nöjda med vår vistelse på Stellina. Hotellet ligger lugnt, en bit utanför Chania. Det finns tre härliga poolområden och en fin sandstrand ligger en kort promenad bort. Vi hade bara köpt till frukostbuffé och upplevde att buffén innehöll det mesta för en lyckad frukost. Vi fixade själva lunch i pentryt på rummet och gick ut och åt på kvällen. Det finns bra mini-livs på hotellområdet och även strax utanför hotellet så det finns ett bra utbud för att köpa mat för egenhushåll. Vi åt middag flertalet gånger på hotellets á la carte restaurang och allt vi åt var jättegott. På 20 minuter promenerar man ut med havet in till centrala Chania och orkar man inte gå så tar man enkelt stadsbuss strax utanför hotellet. Biljetter till bussen köper man smidigt i hotellets reception. Sammantaget var det en fantastisk semesterresa med underbart hotell, härliga poolområden, nära en jättefin strand, trevlig personal, rent och snyggt, bra rum, sköna sängar och god mat.

 
2022-07-03

av All-inclusive111

Besvikelse i helhet

Börjar med personal. Hälften av personalen är guld och andra hälften vill inte vara på jobbet med negativ attityd. Flera barnpool och vanliga pool. 2 restauranger. 1 ingår i all-inclusive som är helt värdelös, Kall mat. Max 10 rätter där 70% samma mat hela tiden och inte direkt wow kvalité eller smak. De hade grill grekisk kväll där all mat ska vara klar kl 19 och ska hålla till 22 utomhus. Alla vet att grill mat blir kall fort och smakar gummi efter en stund. Vi var där 20:00 och tyvärr smakade de inget vidare. De grillade inte heller på beställning eller fyllde på. Italiensk tema där de lagar pastan efter önskemål men dessvärre ingen vidare smak/upplevelse. Andra restaurangen kostade pengar och inget man vill betala för när man redan köpt all inklusive, de tog även betalt för kaffe/drinkar. Sovrum, bra städning. Hård säng och tror de hade någon slags plast skydd i kuddfodralen då den blev varm på 2 sec. 2 luft konditioneringen. 1 i hallen som funkade bra och 1 i sovrummet som kämpade för sina sista dagar och knappt gav någon kall luft eller tryck. Spara era pengar och besvikelse är mitt råd. Kanske är jag van vid 4/5 stjärnor och förväntade mig mycket mer än vad denna hotell erbjuder. Men enligt Apollo är de 4 stjärniga och enligt de själva 5 stjärniga. Enligt mig är de knappt 3 stjärniga.

 
2022-06-26

av Annelie N Eskilstuna, Sverige

Lugn, ro, gott och trevligt!

En dold restaurang i sitt hotellområde (Agi Apostoli) som i övrigt saknar bra restauranger. Vi är så glada att vi hittade denna pärla med ett genuint grekiskt kök, och fräscha sallader. Hittade för första gången ett vin på en grekisk druva som matchar min favoritdruva Riesling; Vidiano. (Vinet hette Lyrarakis) Bra service. Rejäla portioner (för maken) och en lugn skön miljö! Rekommenderas.