Kundomdömen om Stellina Village Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 702 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-08-14


10 av 10

+
Rummet, maten och poolområdet.
-

Bekräftad gäst: 2022-08-13


9 av 10

+
Läge, mat , lokaler, personal.
-

Bekräftad gäst: 2022-08-13


7 av 10

+
Rummen var bra och moderna. Städningen bra. Frukosten var bra.
-

Bekräftad gäst: 2022-08-13


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-08-13


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-08-13


5 av 10

+
Att det låg nära stranden. Rummen var stora.
-
Poolområdena var små med mkt begränsad tillgång till solstolar. Poolvattnet upplevdes smutsigt/luktade. All inklusive gällde inte hela vistelsen. Sista dagen (avresa 18.15) ingick endast frukost. Hotellet kändes inte som ett 4-5 stjärnor. Mkt dålig wi-fi

Bekräftad gäst: 2022-08-12


9 av 10

+
Fräscha lägenheter bra pool nära till havet
-

Bekräftad gäst: 2022-08-12


9 av 10

+
Det var väldigt rent och fint. Ordning och reda, bra frukost! Personalen var bra.
-

Bekräftad gäst: 2022-08-12


9 av 10

+
Lägenheten låg precis ut till poolen.
-

Bekräftad gäst: 2022-08-12


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

69% av resenärerna rekommenderar

343 omdömen
Utmärkt
 
156
Väldigt bra
 
115
Bra
 
50
Mindre bra
 
17
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2022-07-05

av 548amelie_

Härlig semester

Vi bodde i en tvårumslägenhet i etage med egen pool. Bästa läget på hotellet. Bra städning och rymlig lägenhet med många uteplatser. Lugnt poolområde vid lägenheten och gott om solstolar. Finns även två andra poolområden på hotellet. Fin strand på gångavstånd. Många trevliga restauranger i närområdet. Kan rekommendera Theodosi som ligger uppe på en kulle med havsutsikt. God och prisvärd mat. Drinkar under happy hour för 4 euro.

 
2022-07-03

av Phoneutri2

En lyckad semester

Det finns inget att klaga på. Vi är så nöjda med vår vistelse på Stellina. Hotellet ligger lugnt, en bit utanför Chania. Det finns tre härliga poolområden och en fin sandstrand ligger en kort promenad bort. Vi hade bara köpt till frukostbuffé och upplevde att buffén innehöll det mesta för en lyckad frukost. Vi fixade själva lunch i pentryt på rummet och gick ut och åt på kvällen. Det finns bra mini-livs på hotellområdet och även strax utanför hotellet så det finns ett bra utbud för att köpa mat för egenhushåll. Vi åt middag flertalet gånger på hotellets á la carte restaurang och allt vi åt var jättegott. På 20 minuter promenerar man ut med havet in till centrala Chania och orkar man inte gå så tar man enkelt stadsbuss strax utanför hotellet. Biljetter till bussen köper man smidigt i hotellets reception. Sammantaget var det en fantastisk semesterresa med underbart hotell, härliga poolområden, nära en jättefin strand, trevlig personal, rent och snyggt, bra rum, sköna sängar och god mat.

 
2022-07-03

av All-inclusive111

Besvikelse i helhet

Börjar med personal. Hälften av personalen är guld och andra hälften vill inte vara på jobbet med negativ attityd. Flera barnpool och vanliga pool. 2 restauranger. 1 ingår i all-inclusive som är helt värdelös, Kall mat. Max 10 rätter där 70% samma mat hela tiden och inte direkt wow kvalité eller smak. De hade grill grekisk kväll där all mat ska vara klar kl 19 och ska hålla till 22 utomhus. Alla vet att grill mat blir kall fort och smakar gummi efter en stund. Vi var där 20:00 och tyvärr smakade de inget vidare. De grillade inte heller på beställning eller fyllde på. Italiensk tema där de lagar pastan efter önskemål men dessvärre ingen vidare smak/upplevelse. Andra restaurangen kostade pengar och inget man vill betala för när man redan köpt all inklusive, de tog även betalt för kaffe/drinkar. Sovrum, bra städning. Hård säng och tror de hade någon slags plast skydd i kuddfodralen då den blev varm på 2 sec. 2 luft konditioneringen. 1 i hallen som funkade bra och 1 i sovrummet som kämpade för sina sista dagar och knappt gav någon kall luft eller tryck. Spara era pengar och besvikelse är mitt råd. Kanske är jag van vid 4/5 stjärnor och förväntade mig mycket mer än vad denna hotell erbjuder. Men enligt Apollo är de 4 stjärniga och enligt de själva 5 stjärniga. Enligt mig är de knappt 3 stjärniga.

 
2022-06-26

av Annelie N Eskilstuna, Sverige

Lugn, ro, gott och trevligt!

En dold restaurang i sitt hotellområde (Agi Apostoli) som i övrigt saknar bra restauranger. Vi är så glada att vi hittade denna pärla med ett genuint grekiskt kök, och fräscha sallader. Hittade för första gången ett vin på en grekisk druva som matchar min favoritdruva Riesling; Vidiano. (Vinet hette Lyrarakis) Bra service. Rejäla portioner (för maken) och en lugn skön miljö! Rekommenderas.

 
2022-05-06

av Excursion15057378316 Stockholm, Sverige

Sämsta hotellet

Kall mat i buffén. All inklusivegäster har bara tillgång till baren vid bufférestaurangen som var helt undermålig. Dåligt bemötande i receptionen. Fotona på hotellet är i princip bara på den nya delen. Vilseledande. Det ända som vi tyckte var bra var sängarna.