Kundomdömen om Stellina Village Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 1243 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Service
 
8,9 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Allt fanns som vi behövde på semestern.
-
Tråkigt att det stod tydligt att ej reservera solstolar vid poolområdet men alla gjorde det ändå. Ingen kom och tog bort handdukarna heller som de stod att personalen skulle göra.

Bekräftad gäst: 2024-07-20


9 av 10

+
Fräsch och fint. Lugnt och bra läge.
-
All personal var inte alltid så serviceminded. De flesta var bra en del lite ointresserade och inte så trevliga.

Bekräftad gäst: 2024-07-20


8 av 10

+
Lugnet, poolerna och maten.
-
Trist rum precis med balkongen precis vid en trappa där många passerade förbi. Rummet låg dessutom precis bredvid massor av maskiner/luftkonditionering vilket hela tiden innebar ett irriterande ljud. Dessutom var det fel på en av dem vilket gav ett pipande ljud hela första dygnet som lät in i rummet. Sånt som händer givetvis och just det pipande ljudet åtgärdades.

Bekräftad gäst: 2024-07-20


5 av 10

+
Lugnt i poolen
-
Tråkig All inclusive, ac som kylde dåligt ( varmt på rummet)

Bekräftad gäst: 2024-07-13


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-07-13


8 av 10

+
Poolområdena, servicen och närheten till stranden.
-
Hotellet hade en lyxig känsla och utseende. Det var alltid städat överallt och man fick plats vid poolen och vid buffén.

Bekräftad gäst: 2024-07-13


10 av 10

+
Hela hotellområdet samt maten och drycken och städningen på hela hotellet.
-
Kan inte komma på något.

Bekräftad gäst: 2024-07-13


8 av 10

+
Trevlig och tillmötesgående personal, bra bartender som gjorde exceptionellt bra drinkar, trevligt och fräscht överallt. Ett bra intryck helt enkelt!
-
Myror på hotellrummt, vilket var lite äckligt. I övrigt så fanns det inte så mycket att anmärka på. Men hotellets Wi-Fi var katastrofalt dåligt!

Bekräftad gäst: 2024-07-13


9 av 10

+
Relativt stort poolområde och bra läge (nära stranden)
-

Bekräftad gäst: 2024-07-12


9 av 10

+
Läget var toppen med närhet till Chania och gångavstånd till flera fantastiska stränder. Trots närhet till allt var det ett väldigt lugnt område.
-
Rummet var fint men lite tråkigt inrett med bara en pytteliten soffa för 4 personer. Balkongen var även den liten för så många människor.

Bekräftad gäst: 2024-07-09


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

69% av resenärerna rekommenderar

354 omdömen
Utmärkt
 
162
Väldigt bra
 
118
Bra
 
51
Mindre bra
 
19
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2024-07-06

av TinaFrida Haninge, Sverige

Underbart hotell med utmärkt service

Lugnt och vackert hotellområde. Jag reste med min vuxna dotter och vi båda var väldigt nöjda. Vi bodde i Village delen, med egen liten pool. Klart bland de bästa hotellen jag bott på. Fina, rena rum. Den lilla poolen var fin och vi tillbringade ganska mycket tid där då jag hade lite svårt att gå efter steloperation. Personalen var väldigt hjälpsamma då jag hade lite svårt med de låga solstolarna som hörde till rummet. De var snabbt på plats med vanliga, normalhöga solstolar (med tjocka, sköna madrasser) istället som vi fick behålla hela veckan. Eftersom vi tillbringade mycket tid på vår uteplats, träffade vi städerskan många gånger. Hon var alltid väldigt professionell, glad och trevlig. Utmärkt städning och noggrann med att vi var nöjda. Det hade varit önskvärt med lite mer förvaring för kläder, kanske en byrå. Och jag saknade någon form av hylla/förvaring i badrummet, då rena handdukar och extra toarullar fick trängas med kläderna i garderoben. I övrigt fanns allt man behöver. Vi hade frukost inkluderad, men åt både lunch och middag på hotellet flera gånger. A la carte menyn hade hyfsade priser, men buffén med italienskt tema var kanske inte så prisvärd för just oss. Den var inte så dyr, men vi äter oftast bara en eller två saker på en buffé, så vi kanske borde ha avstått. Restaurang/bar Helios hade en förvånansvärt hög kvalitet på sina cocktails och väldigt trevlig personal. Maten var bra, hamburgaren fantastisk (men onödigt stor). Flera vegetariska alternativ. Ordentliga portioner. Hyfsade priser. Extra tack till oerhört professionella Stelios och tjejen med en liten, diskret tatuering på baksidan av armen (la inte märke till namnskylten tyvärr). Hela personalstyrkan var professionella och trevliga, men dessa två utmärkte sig lite extra. Minimarket som har allt man behöver och lite till. Även här trevlig personal och hyfsade priser. Roomservice använde vi också flera gånger för lunch. Ett litet påslag på 10% är definitivt prisvärt för den extra servicen. Nära till fin sandstrand med restauranger. Välj den som ligger i hörnan på andra sidan parkeringen, då den har betydligt bättre service än den andra som ligger nära. Kort promenad till många andra, bra restauranger. Sportbaren Semiramis har hyfsade burgare och trevlig personal. Pappardeles har inte världens bästa läge, vid en vältrafikerad gata, men maten är fantastisk med många vegetariska/veganska alternativ.

 
2024-05-24

av persson00 Hofors, Sverige

Bra alternativ i Chania!

Ett lugnt hotell med väldigt fin standard. Välstädat, fräscht, mycket möjligheter för alla åldrar till bad, mat och solläge. Bra service, pra personal som är mån om sina gäster. Bra gym, bra restauranger. Ca 200 m till stranden, två mini market inom 200 m. Varierande all inclusive med bra mat för alla i familjen. Bussen till Chania går varje halvtimme, 100m från receptionen, stannar 100m från gamla Chania.

 
2023-09-15

av 64carina64 Sandviken, Sverige

Fantastiskt ställe

Underbart hotell och hotellområde Vi bodde i en 2 våningslägenhet vid den mindre poolen . Läget var underbart , lugnt skönt mysigt fast vi var vid poolen. Liten butik på området där det fanns färskt bröd att köpa varje morgon. Vi hade inte all-inclusive utan lagade maten själv. Det vi kan nämna som vi saknade var en ugn eller mikrovågsugn. Trevlig personal. Vill absolut åka dit igen. Enkelt att åka buss in till Chania gamla stan för shopping o mysiga gränder. Så mysigt att sitta i hamnen och äta lite

 
2022-07-05

av 548amelie_

Härlig semester

Vi bodde i en tvårumslägenhet i etage med egen pool. Bästa läget på hotellet. Bra städning och rymlig lägenhet med många uteplatser. Lugnt poolområde vid lägenheten och gott om solstolar. Finns även två andra poolområden på hotellet. Fin strand på gångavstånd. Många trevliga restauranger i närområdet. Kan rekommendera Theodosi som ligger uppe på en kulle med havsutsikt. God och prisvärd mat. Drinkar under happy hour för 4 euro.

 
2022-07-03

av Phoneutri2

En lyckad semester

Det finns inget att klaga på. Vi är så nöjda med vår vistelse på Stellina. Hotellet ligger lugnt, en bit utanför Chania. Det finns tre härliga poolområden och en fin sandstrand ligger en kort promenad bort. Vi hade bara köpt till frukostbuffé och upplevde att buffén innehöll det mesta för en lyckad frukost. Vi fixade själva lunch i pentryt på rummet och gick ut och åt på kvällen. Det finns bra mini-livs på hotellområdet och även strax utanför hotellet så det finns ett bra utbud för att köpa mat för egenhushåll. Vi åt middag flertalet gånger på hotellets á la carte restaurang och allt vi åt var jättegott. På 20 minuter promenerar man ut med havet in till centrala Chania och orkar man inte gå så tar man enkelt stadsbuss strax utanför hotellet. Biljetter till bussen köper man smidigt i hotellets reception. Sammantaget var det en fantastisk semesterresa med underbart hotell, härliga poolområden, nära en jättefin strand, trevlig personal, rent och snyggt, bra rum, sköna sängar och god mat.