Kundomdömen om Stellina Village Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 719 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Service
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Varierad mat, läget
-
Vi bodde i äldre delen av hotellet där renoveringen behövs. Allt var slitet, kunde vara riktigt städat i alla fall även om möbler och kakel är inte nya.

Bekräftad gäst: 2019-11-03


8 av 10

+
Läget, i förhållande till stranden. Uppbyggnaden av hotellet runt poolområdena. Stor fräsch lägenhet.
-
Värma upp poolerna lite. Införa ett besök/sällskap på á la carte-restaurangen Utöka utbudet i minimarketen Fick väldigt mycket rester i buffétrestaurangen, ganska trist faktiskt

Bekräftad gäst: 2019-11-03


8 av 10

+
Lugnet
-
Bättre förberedning när man anländer mycket sent! Fler receptionester/piccolon eller åtminstone kartor till rummen och vatten i kylen! Fruktansvärt att behöva starta semestern med huvuvärk orsakad av vätskebrist! Dåligt att behöva betala 9euro för en drink, när deras lokala sprit var slut och man bokat/betalat all inclusive! Ganska bra mat! Annars helt okey!

Bekräftad gäst: 2019-11-03


8 av 10

+
Nära till havet, lugnt ingen musik som dunkar som på vissa hotell..vid poolen
-
Mer omväxlande mat, var mycket rester som gjordes lite om till en annan rätt. Ingick inga drinkar! Bara ren vodka el gin.. Dottern vegetarian hade inte mycket ich välja på än pasta med tomatsås typ hela veckan och blanda sallad av grönsaker! Klara sallader hade parma el dylikt i redan.

Bekräftad gäst: 2019-11-03


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-11-03


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-11-03


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-11-03


10 av 10

+
Över förväntan! Bra läge, lugnt ( v 44) och mycket välskött. Fina planteringar med grönska överallt. Trevlig restaurang och inte minst sällskapsdelen med sofforna och vacker utsmyckning. Stort plus är stranden med fint bemötande från uthyrarna av solstolar.
-
Petitesser men det borde varit mer krokar i badrummet för att hänga upp handdukar för fyra personer.

Bekräftad gäst: 2019-11-03


8 av 10

+
Frukosten! Trevlig personal! God mat!
-
Poolhandukar

Bekräftad gäst: 2019-11-02


7 av 10

+
Läget, servicen
-
All inklusive på hela hotellet, alkoholfria drinkar dvs. inte bara fanta och cola.

Bekräftad gäst: 2019-11-02


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

69% av resenärerna rekommenderar

326 omdömen
Utmärkt
 
144
Väldigt bra
 
113
Bra
 
50
Mindre bra
 
16
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2019-11-14

Inlägg av MatsB325 Skellefteå, Sverige

Trevligt familje/vuxenhotell

Rummet var stort och rymligt med en generös uteplats och nära till allt. Poolbaren och hotellets restaurang var mycket bra, personalen var väldigt serviceminded. En mycket välsorterad butik finns på hotellområdet. Poolen var lite kall (i början av maj) men havet var förvånansvärt varmt och dit gick vi på 5 minuter. En enkel liten servering fanns vid stranden. Läget är väldigt lugnt, uppskattar man liv och rörelse och lite utbud på barer och restauranger är det lite torftigt men taxi till Chania är billigt och enkelt.

 
2019-10-28

Inlägg av Agneta L

Trevligt familjehotell,

Hotellet är rent och fräscht med rymliga lägenheter i olika lägen, väl utspridda vilket ger en känsla av avskildhet. Trevlig och hjälpsam personal samt mycket god och varierad frukostbuffé. Mycket bra läge på hotellet, nära till flera stränder samt lagom promenadavstånd till Chania. Vi är mycket nöjda med hotellet.

 
2019-10-27

Inlägg av Therese N Hässleholm

Vi gillade allt!

Rent och fint hotell med god mat och bra service. Tre pooler och gott om solstolar. Vi bodde på Stellina Royal med all inclusive. Bra med kylskåp på rummet. Tyst efter 22.30. Vi tyckte det var perfekt att åka i oktober. 27 grader i havet och minst lika varmt på land. Vi lär återkomma hit.

 
2019-10-05

Inlägg av sandralM133QF Bollebygd, Sverige

Grymt fint hotellkomplex

Vi bodde i 2-rumslägenhet med egen pool, var på 2 våningar, nr 16. Poolen och uteplatsen låg i skugga, när vi bodde nu i brytet, sep/okt, vi hade över 30 grader varmt, så var uppskattat med skugga. AC på båda våningar, 2 toaletter varav en med dusch. Lugnt område med delvis havsutsikt. Underbar frukostbuffé och trevlig personal. 10 med taxi till Chania för 8€. Eller bussen för 1,5€, där hållplats ligger precis utanför. 2 min promenad till fantastisk strand med solosängar o parasoll, 6€. Städning 6 dagar/vecka. Nackdel är att det inte fanns pool/strandhandukar att hyra. Annars så är detta en ställe vi inte besökt för sista gången.

 
2019-08-18

Inlägg av Sherpa789712

Mycket bra hotell

Vi hade en 2 rums etagelägenhet och all inclusive och vi var mycket nöjda med vår vistelse. Rummen var fräscha och fina med en AC enhet per våning, vi hade 1 altan och 2 balkonger. Altanen var väl möblerad och stor, den ena balkongen, den med sämre utsikt hade torkställning och var annars omöblerad, och den andra balkongen hade 2 stolar och vätte mot poolområde, chania stad, och en liten strimma hav. Hotellet kändes väl tilltaget i storlek och vi upplevde det aldrig som trångt, vi var på plats vid barnpoolen innan 09.00 varje morgon och fick alltid ett bra läge med parasoll. Det var aldrig heller särskilt långt att gå för att komma åt all inclusive utbudet. Restaurangen var riktigt bra på tema kvällarna och tillräckligt bra alla andra mål. På området fanns det även en "mini market" med rimliga priser som täckte de basala behoven. Det var väldigt enkelt att ta sig från hotellet till stranden och till chania stad.