Kundomdömen om Stellina Village Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 1065 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Service
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Airkontion och luftig rumskänsla
-
VVS kranar, toalettspolning låg kvalitet

Bekräftad gäst: 2021-09-18


6 av 10

+
Vänlig personal och poolområdet var väldigt rent. 2 min promenad ner till fantastisk strand.
-
Hotellet var inte så modernt som personalen på Apollo sa. Var väldigt besviken då jag hade förväntat mig en mkt mer modern lägenhet.

Bekräftad gäst: 2021-09-18


10 av 10

+
Välskött, bra läge, lugnt o skönt, trevlig personal, bra service, fin uteplats och trädgård nära pool.
-
Frukosten: Varm mat hålls varm i värmekantiner (m lock) då korv, bacon, ägg mm kallnade fort. Gymmet borde uppdateras.

Bekräftad gäst: 2021-09-18


7 av 10

+
-
Köksutrustningen i lägenhet kan förbättras, till ex. med brödrost, mikro, skärbräda, torkställning

Bekräftad gäst: 2021-09-11


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-09-10


8 av 10

+
Rummet och poolerna
-

Bekräftad gäst: 2021-09-04


10 av 10

+
Rum, pooler, rent o snyggt trevlig personal
-
Maten på restaurangen, schnitzel och lammracks som vi beställde var bedrövlig torr klyftpotatis verkade uppvärmd och inte en grönsak på tallriken

Bekräftad gäst: 2021-09-04


8 av 10

+
Närheten till stranden och Chania stad!
-
Maten !

Bekräftad gäst: 2021-09-04


7 av 10

+
Personalen. Närhet till stranden och Chania stad.
-
Frukostbuffén: *Kaffe: Bland det sämsta kaffet som vi har någonsin smakat på (kaffemaskinen). Det borde erbjudas RIKTIG kaffe. *Bacon: rått och saknade krisp. Jag fick be personalen att tillaga det mer. Ibland gick jag in till rummet/lägenheten för att steka baconet från buffén- Lukten spred sig i hela lägenheten. Badrummet/toa: *Dålig ventilering, tvungen att öppna fönstret, och alla myggor flyger in. Hotellet bör lägga upp myggnät runt fönstren i toaletterna. Övrig service: *Vattenflaska bör delas till gästerna, åtminstone en liten flaska/person/dag. *Det bör finnas kaffe- och tepåsar i rummet/hotellet precis som tvål och handdukar finns i rummet/hotellet. Alternativt att man kan få te och kaffe från baren utan att behöva betala för det.

Bekräftad gäst: 2021-08-29


9 av 10

+
Rent och fräscht överallt. Personalens service var utöver det vanliga.
-
Om kvalitén på maten blir en aning bättre så skulle detta hotellet vara top notch 👌

Bekräftad gäst: 2021-08-22


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

69% av resenärerna rekommenderar

332 omdömen
Utmärkt
 
148
Väldigt bra
 
114
Bra
 
50
Mindre bra
 
16
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2019-11-14

av MatsB325 Skellefteå, Sverige

Trevligt familje/vuxenhotell

Rummet var stort och rymligt med en generös uteplats och nära till allt. Poolbaren och hotellets restaurang var mycket bra, personalen var väldigt serviceminded. En mycket välsorterad butik finns på hotellområdet. Poolen var lite kall (i början av maj) men havet var förvånansvärt varmt och dit gick vi på 5 minuter. En enkel liten servering fanns vid stranden. Läget är väldigt lugnt, uppskattar man liv och rörelse och lite utbud på barer och restauranger är det lite torftigt men taxi till Chania är billigt och enkelt.

 
2019-10-28

av Agneta L

Trevligt familjehotell,

Hotellet är rent och fräscht med rymliga lägenheter i olika lägen, väl utspridda vilket ger en känsla av avskildhet. Trevlig och hjälpsam personal samt mycket god och varierad frukostbuffé. Mycket bra läge på hotellet, nära till flera stränder samt lagom promenadavstånd till Chania. Vi är mycket nöjda med hotellet.

 
2019-10-27

av Therese N Hässleholm

Vi gillade allt!

Rent och fint hotell med god mat och bra service. Tre pooler och gott om solstolar. Vi bodde på Stellina Royal med all inclusive. Bra med kylskåp på rummet. Tyst efter 22.30. Vi tyckte det var perfekt att åka i oktober. 27 grader i havet och minst lika varmt på land. Vi lär återkomma hit.

 
2019-10-05

av sandralM133QF Bollebygd, Sverige

Grymt fint hotellkomplex

Vi bodde i 2-rumslägenhet med egen pool, var på 2 våningar, nr 16. Poolen och uteplatsen låg i skugga, när vi bodde nu i brytet, sep/okt, vi hade över 30 grader varmt, så var uppskattat med skugga. AC på båda våningar, 2 toaletter varav en med dusch. Lugnt område med delvis havsutsikt. Underbar frukostbuffé och trevlig personal. 10 med taxi till Chania för 8€. Eller bussen för 1,5€, där hållplats ligger precis utanför. 2 min promenad till fantastisk strand med solosängar o parasoll, 6€. Städning 6 dagar/vecka. Nackdel är att det inte fanns pool/strandhandukar att hyra. Annars så är detta en ställe vi inte besökt för sista gången.

 
2019-08-18

av Sherpa789712

Mycket bra hotell

Vi hade en 2 rums etagelägenhet och all inclusive och vi var mycket nöjda med vår vistelse. Rummen var fräscha och fina med en AC enhet per våning, vi hade 1 altan och 2 balkonger. Altanen var väl möblerad och stor, den ena balkongen, den med sämre utsikt hade torkställning och var annars omöblerad, och den andra balkongen hade 2 stolar och vätte mot poolområde, chania stad, och en liten strimma hav. Hotellet kändes väl tilltaget i storlek och vi upplevde det aldrig som trångt, vi var på plats vid barnpoolen innan 09.00 varje morgon och fick alltid ett bra läge med parasoll. Det var aldrig heller särskilt långt att gå för att komma åt all inclusive utbudet. Restaurangen var riktigt bra på tema kvällarna och tillräckligt bra alla andra mål. På området fanns det även en "mini market" med rimliga priser som täckte de basala behoven. Det var väldigt enkelt att ta sig från hotellet till stranden och till chania stad.