Rumstyper på Stellina Village Resort

Enrumslägenheter

Enrumslägenheter med kombinerat minikök och möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Kokplattor, kylskåp och enkel köksutrustning. Kaffebryggare och vattenkokare. Tv. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Bad/dusch och wc. Hårtork. Balkong, markterrass (som nås via ett trappsteg) eller delad uteplats. Vissa lägenheter har poolutsikt. Vid användning av spjälsäng blir det trångt i rummet. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: 28 kvadratmeter
Antal personer: 1-3 personer

Enrumslägenheter inkl. All Inclusive

Enrumslägenheter med All Inclusive inkluderat i priset. I lägenheterna finns möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp och enkel köksutrustning. Kaffebryggare och vattenkokare. Tv. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Bad/dusch och wc. Hårtork. Balkong, vissa med poolutsikt eller markbalkong med poolutsikt. Städning 6 ggr/vecka. Observera att hissen inte når alla lägenheter/rum.

Rumsstorlek: ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Enrumslägenheter med privat pool

Enrumslägenheter med privat pool. I lägenheterna finns minikök och möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Kokplattor, kylskåp och enkel köksutrustning. Kaffebryggare och vattenkokare. Telefon och tv. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Bad/dusch och wc. Hårtork. Markterrass (som nås via ett trappsteg). Vid användning av spjälsäng blir det trångt i rummet. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer

Trerumslägenheter

Trerumslägenheter med två separata sovrum samt ett kombinerat kök och vardagsrum. Kokplattor, kylskåp och enkel köksutrustning. Kaffebryggare och vattenkokare. Tv. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Luftkonditionering finns i varje rum. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller stor balkong med poolutsikt. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 2-4 personer.

Tvårumslägenheter

Tvårumslägenheter med ett separat sovrum och ett kombinerat kök/vardagsrum med möjlighet till extrabädd i bäddsoffor. Kokplattor, kylskåp och enkel köksutrustning. Kaffebryggare och vattenkokare. Tv. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong, markbalkong, markterrass (som nås via ett trappsteg) eller stor balkong eller terrass. Vissa lägenheter har poolutsikt. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer.

Tvårumslägenheter i etage

Tvårumslägenheter i etage med ett sovrum, wc och balkong på övervåningen. På entréplanet finns ett kombinerat vardagsrum och minikök samt möjlighet till extrabäddar. Tv. Kokplattor, kylskåp och enkel köksutrustning. Kaffebryggare och vattenkokare. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong, vissa med poolutsikt. Spjälsäng får endast plats på den nedre våningen, vilket gör att vi inte rekommenderar att använda spjälsäng i detta rum. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 50 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.

Tvårumslägenheter i etage med privat pool

Tvårumslägenheter i etage med privat pool. Sovrum, wc och balkong på övervåningen. På entréplanet finns ett kombinerat vardagsrum och minikök samt möjlighet till extrabäddar. Telefon och tv. Kokplattor, kylskåp och enkel köksutrustning. Kaffebryggare och vattenkokare. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong. Spjälsäng får endast plats på den nedre våningen, vilket gör att vi inte rekommenderar att använda spjälsäng i detta rum. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 50 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.

Tvårumslägenheter inkl. All Inclusive

Tvårumslägenheterna med All Inclusive består av ett separat sovrum samt ett kombinerat kök och vardagsrum med bäddsoffor som kan användas som extrabäddar. Kokplattor, kylskåp och enkel köksutrustning. Kaffebryggare och vattenkokare. Telefon och tv. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong, vissa med poolutsikt. Städning 6 ggr/vecka. Observera att hissen inte når alla plan/lägenheter.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer