Rumstyper på Stellina Village Resort

Enrumslägenhet

Enrumslägenhet med balkong, markterrass (som nås via ett trappsteg) eller delad uteplats, vissa lägenheter har poolutsikt. Enrumslägenheterna ligger i Village-delen eller i Elina-delen och bokar du en enrumslägenhet med All Inclusive bor du i Royal-delen. Kombinerat sovrum med minikök. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök, med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Hårtork. Städning 6 ggr/vecka. Vid användning av spjälsäng blir det trångt i lägenheten.

Rumsstorlek: 28 kvadratmeter
Antal personer: 1-3 personer

Enrumslägenhet med privat pool

Enrumslägenhet med markterrass och privat pool. Terrassen nås via ett trappsteg. Lägenheterna ligger i Elina-delen. På terrassen finns bord, stolar och solstolar. Kombinerat sovrum med minikök. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka. Vid användning av spjälsäng blir det trångt i lägenheten.

Rumsstorlek: ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer

Enrumslägenhet, All inclusive

Enrumslägenhet med All Inclusive inkluderat i priset. Lägenheterna ligger i Royal-delen. Balkong, vissa med poolutsikt eller markbalkong och poolutsikt eller markterrass och poolutsikt. Sovrum kombinerat med minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 6 ggr/vecka. Hissen når inte till alla lägenheter.

Rumsstorlek: ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Trerumslägenhet

Trerumslägenhet med balkong med poolutsikt eller med stor balkong eller terrass med poolutsikt. Lägenheterna ligger i Village-delen. Två sovrum och ett kombinerat vardagsrum med minikök. Två enkelsängar i varje sovrum. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Luftkonditionering finns i varje rum. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 2-4 personer.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenhet med balkong, markbalkong, markterrass (som nås via ett trappsteg) eller med stor balkong eller terrass, vissa lägenheter har poolutsikt. Lägenheterna med markbalkong eller markterrass ligger i Village-delen och lägenheterna med balkong ligger i Royal-delen. Ett sovrum och ett kombinerat vardagsrum med minikök. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffor. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer.

Tvårumslägenhet i etage

Tvårumslägenhet i etage och med balkong, vissa med poolutsikt. Lägenheterna ligger i Elina-delen. På entréplanet finns ett kombinerat vardagsrum med minikök, extrabäddar i bäddsoffa, ett badrum med dusch och wc samt ett minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. En trappa upp finns ett sovrum med två enkelsängar, balkong och en separat wc. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Städning 6 ggr/vecka. Spjälsängen får endast plats på den nedre våningen (entréplan), vilket gör att vi inte rekommenderar att använda spjälsäng i denna lägenhet.

Rumsstorlek: ca 50 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.

Tvårumslägenhet i etage med privat pool

Tvårumslägenhet i etage med balkong och privat pool. Lägenheterna ligger i Elina-delen. Vid poolen finns bord och stolar samt solstolar. Stege ner i poolen. På entréplanet finns ett kombinerat vardagsrum med minikök samt möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa, ett badrum med dusch och wc samt ett minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. En trappa upp finns ett sovrum, ett wc och balkong. Dörr mellan rummen. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Städning 6 ggr/vecka. Spjälsäng får endast plats på den nedre våningen, vilket gör att vi inte rekommenderar att använda spjälsäng i denna lägenhet.

Rumsstorlek: ca 50 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.

Tvårumslägenhet, All Inclusive

Tvårumslägenhet med All Inclusive med balkong, vissa med poolutsikt. Lägenheterna ligger i Royal-delen. Sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffor. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 6 ggr/vecka. Hissen når inte alla plan/lägenheter.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer