Rumstyper på Stellina Village Resort

Enrumslägenheter

Enrumslägenhet med balkong, markterrass (som nås via ett trappsteg) eller delad uteplats, vissa lägenheter har poolutsikt. Kombinerat sovrum med minikök. Två enkelsängar. Möjlig extrabädd i bäddsoffa. Minikök, med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Tv. Badrum med badkar och dusch eller endast dusch samt wc. Hårtork. Städning 6 gånger/vecka. Vid användning av spjälsäng blir det trångt i lägenheten.

Rumsstorlek: 28 kvadratmeter
Antal personer: 1-3 personer

Enrumslägenheter inklusive All Inclusive

Enrumslägenhet med All Inclusive inkluderat i priset. Balkong, vissa med poolutsikt eller markbalkong med poolutsikt. Kombinerat sovrum med minikök. Två enkelsängar. Möjlig extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Tv. Hårtork. Badrum med badkar och dusch eller endast dusch samt wc. Städning 6 gånger/vecka. Observera att hissen inte når alla lägenheter.

Rumsstorlek: ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Enrumslägenheter med privat pool

Enrumslägenhet med privat pool och markterrass (som nås via ett trappsteg). Kombinerat sovrum med minikök. Två enkelsängar. Möjlig extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Tv. Hårtork. Badrum med badkar och dusch eller endast dusch samt wc. Städning 6 gånger/vecka. Vid användning av spjälsäng blir det trångt i lägenheten.

  • Solstolar runt den privata poolen.

Rumsstorlek: ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer

Trerumslägenheter

Trerumslägenhet med balkong eller stor balkong med poolutsikt. Två sovrum och ett kombinerat vardagsrum/minikök. Två enkelsängar i varje sovrum. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Luftkonditionering finns i varje rum. Tv. Hårtork. Badrum med badkar och dusch eller endast dusch samt wc. Städning 6 gånger/vecka.

Antal personer: 2-4 personer.

Tvårumslägenheter

Tvårumslägenheter med balkong, markbalkong, markterrass (som nås via ett trappsteg) eller stor balkong eller terrass, vissa lägenheter har poolutsikt. Ett sovrum och ett kombinerat vardagsrum/minikök. Två enkelsängar. Möjliga extrabäddar i bäddsoffor. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Tv. Hårtork. Badrum med badkar och dusch eller endast dusch samt wc. Städning 6 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer.

Tvårumslägenheter i etage

Tvårumslägenheter i etage och med balkong, vissa med poolutsikt. På entréplanet finns ett kombinerat vardagsrum/minikök med bäddsoffor som extrabäddar, ett badrum med badkar och dusch eller endast dusch och wc samt ett minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. En trappa upp finns ett sovrum med två enkelsängar, balkong och en separat wc. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Tv. Hårtork. Städning 6 gånger/vecka. Spjälsängen får endast plats på den nedre våningen (entréplan), vilket gör att vi inte rekommenderar att använda spjälsäng i detta rum.

Rumsstorlek: ca 50 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.

Tvårumslägenheter i etage med privat pool

Tvårumslägenheter i etage med privat pool och balkong. På entréplanet finns ett kombinerat vardagsrum/minikök samt möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa, ett badrum med badkar och dusch eller endast dusch samt wc och ett minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. En trappa upp finns ett sovrum, wc och balkong. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Tv. Hårtork. Städning 6 gånger/vecka. Spjälsäng får endast plats på den nedre våningen, vilket gör att vi inte rekommenderar att använda spjälsäng i detta rum.

  • Solstolar runt den privata poolen.

Rumsstorlek: ca 50 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.

Tvårumslägenheter inklusive All Inclusive

Tvårumslägenheterna med All Inclusive med balkong, vissa med poolutsikt. Ett sovrum och ett kombinerat vardagsrum/minikök. Två enkelsängar. Möjliga extrabäddar i bäddsoffor. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. Kaffebryggare och vattenkokare. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Tv. Hårtork. Badrum med badkar och dusch eller endast dusch samt wc. Städning 6 gånger/vecka. Observera att hissen inte når alla plan/lägenheter.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer