Rethymno Residence

  • Flera olika pooler och vattenrutschkanor
  • Ett område endast för vuxna gäster
  • Nära till stranden
Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Rethymno Residence är ett hotell som erbjuder något för alla. Här leker familjer bland vattenrutschkanor och barnpooler, medan de som vill ta det lugnt beger sig till poolen vid området som endast välkomnar vuxna gäster. Njut av det härliga All Inclusive-utbudet och vill du ta ett dopp i havet ligger stranden bara en kort promenad bort.


Rumstyper

Tvårumslägenhet för 2-4 personer. Trerumslägenhet för 4-6 personer. Dubbelrum för 1-2 personer. Familjerum för 2-4 personer. Juniorsvit för 2 personer. Superiorrum för 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Flera pooler, barnvänligt
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 484 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 150 m
Till centrum: 7 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Rethymno Residence består av ett stort grönskande hotellområde med utspridda byggnader. Det finns ett område med två familjepooler, separat barnpool med vattenrutschkanor (man måste vara över 120 cm för att få använda vattenrutschkanorna) och en separat barnpool (40 cm djup) för småbarn. Separat område som endast välkomnar vuxna gäster med en pool. Det finns även en inomhuspool vid spaanläggningen som är gratis för alla att använda. Gratis solstolar och parasoll vid poolerna. För den som vill ta ett dopp i havet ligger stranden inte långt från hotellet. Här finns det solstolar och parasoller mot avgift. Pool- och strandhandduksservice mot avgift.

Hotellets huvudrestaurang Worldcuisine serverar frukost-, lunch- och middagsbuffé och man kan välja att sitta inomhus eller utomhus. Buffén har en del med traditionella kretensiska rätter en med vegetariska alternativ samt en speciell meny för barn. Det finns även fyra snackbarer med olika teman; NYC Burger House som serverar hamburgare, korv, friterad kyckling med mera, Embrime Ristorante som serverar mat från den italienska köket, GrEat Restaurant som serverar grekiska rätter och Sushimou vars specialitet är asiatiska rätter och sushi. Lobbybar, poolbar samt poolbaren Cabana som ligger vid poolen vid området som endast välkomnar vuxna gäster. Klädkod i alla restauranger och barer (inga strandkläder). Män måste bära långbyxor under kvällstid.

Gratis gym med några få maskiner. Vattengympa vid poolen. Spa, massage och behandlingar mot avgift. Gratis wifi på hotellområdet. Barnklubb för barn 4-12 år i hotellets regi. Underhållning 6 ggr/vecka. Tvättservice mot avgift. Reception öppen dygnet runt.

Ca 400 meter till centrum i Adele. 7 km till Rethymnon stad.

Måltider

All Inclusive ingår.

All Inclusive

  • Tidig frukost i huvudrestaurangen Worldcuisine innan kl. 07:30.
  • Frukostbuffé i huvudrestaurangen Worldcuisine, kl. 07:30-10:30.
  • Lunchbuffé i huvudrestaurangen Worldcuisine, kl. 12:30-14:30.
  • Middagsbuffé i huvudrestaurangen Worldcuisine, kl. 18:30-21:30.
  • Samtliga snackbarer, kl. 12:30-20:00.
  • Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar från kl. 10:00-22:45.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband.