Rethymno Mare Resort

 • Familjevänligt
 • All Inclusive-hotell
 • Rum och bungalower

På All Inclusive-hotellet Rethymno Mare Resort i den lilla orten Scaleta väntar förutom lugnet flera boendealternativ att välja mellan. Vad sägs om ett trevligt familjerum i bungalow eller kanske ett deluxerum med jacuzzi? Vad du än väljer kan du njuta av allt gott i bufférestaurangen och en plånboksfri tillvaro.

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn. Deluxerum för 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn. Familjerum med två ord. bäddar för 1-4 personer, varav 1 barn. Familjerum med fyra ord. bäddar för 2-4 personer. Familjerum med två ord. bäddar och privat pool för 2-4 personer varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Personalen som gjorde allt för oss. Ingenting var omöjligt att ordna.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 580 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 100 m
Till centrum: 2,5 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Rethymno Mare Resort är ett trevligt hotellkomplex som är uppbyggt som en liten kretensisk by som ligger lite för sig själv i Scaleta. Hotellet består av två delar – Rethymno Mare och Rethymno Royal. I huvudbyggnaden finns reception, bar, sällskapsrum med tv och terrass. Bufférestaurang som anordnar olika temakvällar (vårdad klädsel krävs).

På sluttningen ovanför huvudbyggnaden ligger småhus som binds samman med småvägar i frodig grönska. Mellan dessa ligger också poolområdet som tillhör Mare–delen, med separat barnpool, gratis solstolar och parasoller for alla. Hotellet har även en nybyggt poolområde med vattenrutschkanor som är kul för både stora och små, öppet mellan kl. 11.00-13.00 och 16.00-18.00. Detta poolområde har alla hotellets gäster tillgång till.  Handdukar mot deposition.

Alla Apollos gäster bor i Mare-delen och har endast tillgång till faciliteterna i den hotelldelen. Amfiteatern, underhållningen, hotellets barnklubb, vattenparken, stranden och strandbaren är tillgängliga för samtliga av hotellets gäster. Reception finns i Mare-delen. Kretensisk utomhusrestaurang för alla gäster (reservation krävs en dag i förväg). Restaurangen har en fast meny bestående av fem rätter. Barnklubb med engelsktalande personal. Dag- och kvällsunderhållning/aktiviteter. Gratis wifi i allmänna utrymmen. Tvättservice mot avgift. Juvelshop samt liten livsmedelsbutik. Liten skönhetssalong med behandlingar mot avgift. Liten sand-/stenstrand på andra sidan huvudvägen, tunnel finns.

Ca 100-500 meter till stranden beroende av var på hotellet man bor. Stranden har tilldelats den internationella miljömärkningen Blå Flagg för sin höga standard och klara vatten. Stora nivåskillnader inom hotellområdet. Ca 6 kilometer till Platanes. Ca 11 kilometer till Rethymnon centrum. Genomfartstrafik.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

 • Tidig frukost, sluttid kl. 7.30. (Mot förfrågan.)
 • Frukostbuffé, kl. 7.30-10.00.
 • Sen frukost, kl. 10.00-11.00.
 • Lunchbuffé, kl. 12.30-14.30.
 • Middagsbuffé med tre temakvällar i veckan, kl. 19.00-21.30.
 • Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar kl. 10.00-24.00.
 • Snacks, kl. 11.00-17.00.
 • Många sportaktiviteter.
 • Barnklubb (engelsktalande personal).
 • Dag- och kvällsaktiviteter samt underhållning.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatorisk att bära hotellets armband. All Inclusive gäller fram till dess att transferbussen kommer och hämtar gästerna på avresedagen.

Bra att veta

Vattenrutschkanorna är öppna från kl. 11:00-13:00 och 14:45-18:00.