Resor till Kastelli

  • Charmig grekisk atmosfär
  • Vacker strandpromenad
  • Vandra i olivlundar

Apollo service

Här möter du Apollos duktiga utlandspersonal. Du och dina medresenärer har vår personal inom räckvidd när du behöver information eller goda tips och när du behöver hjälp.

Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Vill du ha en genuin semester och inte bo direkt vid turiststråken? Då är Kastelli det självklara valet. Atmosfären är grekisk och det är bara att sitta ner och njuta på något av de mysiga caféerna eller tavernorna längs strandpromenaden. Orten är också en perfekt utgångspunkt för utflykter utmed Kretas västkust.

Populära hotell – Kastelli

Poolområdet på hotell Sunny Bay i Kastelli, Kreta.

Sunny Bay

Från 5 602 SEK

Fakta om Kastelli

Valuta

Euro (EUR).

Äta ute

En middag med grekisk sallad och moussaka på restaurang kostar ca 130 kr. En öl kostar ca 35-40 kr.

Transfer

Effektiv körtid från flygplatsen till hotellen Kastelli är ca 1 timme. Restiden varierar beroende på rutt, antal hotellstopp och trafiken i området. Transfern sker vanligtvis utan medföljande Apollopersonal.

Stränder

På båda sidor om strandpromenaden i Kastelli breder sandstranden ut sig. Sanden är uppblandad med småsten. Undervattensströmmar kan förekomma under vissa perioder på året beroende på väder och vind.

Hotellen som ligger vid stränderna på Kreta arrenderar området av kommunen och därför tillkommer en extra avgift för solstolar och parasoller.

Mer fakta

Väder

jan 14°c
feb 14°c
mar 15°c
apr 17°c
maj 21°c
jun 25°c
jul 27°c
aug 27°c
sep 25°c
okt 22°c
nov 19°c
dec 16°c
8,5 av 10 Kastelli
Våra gästers betyg, baserat på 124 omdömen