Sunny Bay

  • Strandnära
  • Lugna omgivningar
  • Boka dubbelrum med havsutsikt

Här kommer du nära den grekiska vardagen. Du bor granne med kretensarna och i omgivningarna hittar du mysiga restauranger som serverar traditionella rätter. Den fina sandstranden med sin mysiga promenad är belägen på ett bekvämt avstånd från hotellet och till centrum kommer du snabbt med en kort taxiresa.


Rumstyper

Dubbelrum för 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Poolområdet, baren, frukostmatsalen var väldigt fräscht. Väldigt vänlig personal.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 383 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 20 m
Till centrum: 1 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Sunny Bay är ett fräscht och strandnära hotell i utkanten av Kastelli. I närheten av hotellet finns en strand som som består av sand och bitvis klappersten. Hur stranden ser ut nedanför hotellet kan ändras under säsongen på grund av väder och vind. På hotellområdet finns ett mysigt poolområde med pool samt solstolar och parasoller. Poolbar. Handduksservice vid pool och strand mot avgift. På stranden finns solstolar och parasoller att hyra. Ca 600 meter till strandpromenaden med tavernor och caféer.

Wifi ingår på hela hotellet. Tv i lobbyn och vid poolbaren. Restaurang som serverar snacks, lunch, middag och förfriskningar. Room service under restaurangens öppettider. Bordtennis och biljard mot avgift. Minimarket. Lokal trafik. Utforskar du Kreta med hyrbil finns möjlighet till parkering utomhus på hotellet.

Måltider

Ingår:

  • Frukost.

Mot tillägg:

  • Halvpension

Middagen i halvpensionen väljs från en á la carte-meny och består av sallad, förrätt, huvudrätt samt efterrätt. Måltidsdryck ingår inte.

Bra att veta

  • Receptionen är bemannad 7.30-24.00.
  • Hotellet består av tre byggnader, varav två med hiss.