Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 172 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Mat och dryck
 
8,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Service
 
9,3 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Personlig service
-

Bekräftad gäst: 2024-05-28


9 av 10

+
Den trevliga personalen. Särskilt Katarina.
-
Vi var bara en sak vi var missbelåtna med, frukostbrödet var torrt. Det var inte färskt en enda morgon. Annars var allt toppen!

Bekräftad gäst: 2024-05-28


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-05-28


7 av 10

+
Trevlig personal
-
Dålig strand Avsides läge

Bekräftad gäst: 2023-10-14


8 av 10

+
Service fra personalet og maten
-

Bekräftad gäst: 2023-10-08


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-10-08


10 av 10

+
Lugnet och det perfekta läget.
-
På alla sätt.

Bekräftad gäst: 2023-10-07


9 av 10

+
Litet men otroligt fint
-

Bekräftad gäst: 2023-09-24


10 av 10

+
Rent och snyggt, trevlig personal, sköna sängar, god mat, läget alldeles vid stranden
-
Några små detaljer som dåligt avlopp i handfatet. Svårt att ställa in rätt temperatur i duschen.

Bekräftad gäst: 2023-09-23


6 av 10

+
Rent och snyggt
-
Plastmuggar på rummet var inte så kul, första gången jag stött på detta. Lite campingkänsla över det hela!

Bekräftad gäst: 2023-09-16


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

89% av resenärerna rekommenderar

415 omdömen
Utmärkt
 
214
Väldigt bra
 
153
Bra
 
30
Mindre bra
 
15
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2023-08-19

av Christoffer J

Medel

Positivt: Trevlig personal, rent , bra rum. Negativt: logistiken vid frukosten är dålig = slut på saker hela tiden, för få i personalen? Mycket långa väntetider på att få mat vid lunch och middag, att vänta 45-60 minuter vid varje tillfälle tröttnade vi på. Ligger lite ödsligt, 600-700m från närmaste butik/restaurang.

 
2023-08-05

av Angelica Ö Jönköping, Sverige

Fantastiskt avkopplande och mysigt hotell

En vecka på Sunny Bay med familjen, 2 vuxna och två ungdomar. Ett mindre men mycket välfungerande hotell. Enkla men funktionella rum med sköna sängar. God och fräsch frukost på restaurangens veranda med havet utanför som en vacker tavla.Fint poolområde med gott om solstolar och havet precis utanför restaurangen, också där gratis solstolar. Stranden är ganska liten och en smal remsa med stenig botten innan man kommer ut till sandbotten och sedan blir det ganska djupt. Kanske inte jättebarnvänligt för riktigt små barn men utmärkt bad för oss. Restaurangen erbjuder service vid poolen och vid havet och serverar goda rätter hela dagen. Enda nackdelen var att servicen var lite långsam dock alltid med ett trevligt bemötande och vänlig och glad personal. Utanför hotellet fanns gott om parkeringar för de som hyr bil. En fin strandpromenad finns ca 10 minuters promenad från hotellet och där åt vi på kvällarna på flera trevliga restauranger. Restaurangerna låg precis vid havet och serverade typiska turisträtter i generösa portioner. Vi kan rekommendera Breeze Rooftop restaurant för mer fine dining och YaSouvlaki Pita&burgerbar för god gyros och souvlaki till bra pris. Hotellet har mycket gästvänlig och trevlig personal, särskilt tack till Antonia och Katerina som har servat oss väl hela veckan! På hotellet fanns också familjens hundar vilket var trevligt för oss hundvana. Något som skulle höja hotellet ytterligare var om det kunde finnas AC i hotellobbyn samt bättre WI-FI. För oss var detta en perfekt vecka långt från minidisco och olika kvällsshower, tack för oss i rum 212 och 213!

 
2023-07-06

av arta k

K.Familjen

Hjälpsamma glada och service inriktad personal , jättegott och fräsch mat ,gratis solstolar och paraply ,fin strand och pool. lite Dålig wifi , så lite kylskåp för tre personer i ett rum. Städ är ok men det kan bli bättre. Jag skulle gärna vilja se klockor på väggarna i rummen eller runt polen.

 
2019-10-13

av Åsa H

Åsa

En underbart familjärt hotell med jättesköna sängar! Trevlig personal som var hur hjälpsam som helst och fixade å trixade. Bra städning, stor rejäl frukost. Var där med 3 tjejkompisar och vi stormtrivdes där på vår ”husmorssemester”.

 
2019-08-30

av thereseb210 Duong To, Vietnam

Väldigt trevligt hotell

Hotellet var väldigt trevligt. Trevlig personal, det fanns två hundar på hotellområdet som var väldigt vänliga. Finns butik med öl, vatten, läsk, snacks och nödvändigheter till mycket bra priser jämfört med butikerna i Kissamos stad. Hotellets restaurang hade godare mat än de andra restaurangerna i området, Mushroom Penne rekommenderas starkt! Överlag, ett bra, enkelt hotell. Tråkigt att stranden precis utanför hotellet är stenig. En bra strand ligger någon dryg kilometer västerut längs stranden, Plaka beach.