Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,2 av 10 baserat på 100 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,2 / 10
Städning
 
9,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
8,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Service
 
9,4 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Den fantastiska personalen.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-17


10 av 10

+
Vi har rest dit i 13 år det är helt underbart läge,trevlig personal ,lugnt rent och fantastisk mat och service.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-17


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-09-11


10 av 10

+
Personalen
-

Bekräftad gäst: 2022-09-11


10 av 10

+
Läget, Maten och Personalen
-

Bekräftad gäst: 2022-09-11


8 av 10

+
Läget, stranden, frukost men framförallt ägarfamiljen och deras fantastiska personal
-

Bekräftad gäst: 2022-09-10


9 av 10

+
Närheten till havet och trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2022-09-04


10 av 10

+
Allt
-

Bekräftad gäst: 2022-08-20


8 av 10

+
Lugnt hotell. Bra läge precis vid stranden. Trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2022-08-06


9 av 10

+
Bemötande, service
-

Bekräftad gäst: 2022-07-30


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

89% av resenärerna rekommenderar

381 omdömen
Utmärkt
 
188
Väldigt bra
 
149
Bra
 
28
Mindre bra
 
13
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2019-10-13

av Åsa H

Åsa

En underbart familjärt hotell med jättesköna sängar! Trevlig personal som var hur hjälpsam som helst och fixade å trixade. Bra städning, stor rejäl frukost. Var där med 3 tjejkompisar och vi stormtrivdes där på vår ”husmorssemester”.

 
2019-08-30

av thereseb210 Duong To, Vietnam

Väldigt trevligt hotell

Hotellet var väldigt trevligt. Trevlig personal, det fanns två hundar på hotellområdet som var väldigt vänliga. Finns butik med öl, vatten, läsk, snacks och nödvändigheter till mycket bra priser jämfört med butikerna i Kissamos stad. Hotellets restaurang hade godare mat än de andra restaurangerna i området, Mushroom Penne rekommenderas starkt! Överlag, ett bra, enkelt hotell. Tråkigt att stranden precis utanför hotellet är stenig. En bra strand ligger någon dryg kilometer västerut längs stranden, Plaka beach.

 
2018-10-02

av kicki254 Stockholm, Sverige

Perfekt

Ett mysigt, familjärt hotell. Serviceinriktad och trevlig personal. Nära havet och bra pool för barnen. Det fanns alltid någon att fråga och få hjälp av tex att boka taxi, tvätta kläder eller få en ordnad utflykt. Frukosten var bra. Maten på hotellet var bra och god.

 
2018-08-26

av Emmi1986

Strandnära lugnt

Stort fräscht rum, finns ett litet kylskåp otroligt sköna sängar för att va i Grekland, ett stort plus. vi bokade med havsutsikt vilket jag verkligen rekommenderar! Vi köpte till ac 49euro för en vecka.Så skönt med närheten till stranden (solstolar gratis). Stenigt till en början i havet så badskor gör det lättare, med sedan är de sandbotten. Vi åt lunch på hotellet varje dag mycket gott super trevliga servitriser.

 
2018-07-01

av G1917AJmariaj

Härligt hotell

Fint hotell med stora rum. Otroligt trevlig och duktig personal. Nära till strand och restauranger. Bra poolbar och god mat i restaurangen! Kommer tillbaka! Det kan vara bra att ha badskor då det var en del sten innan man kom ut i havet.