Kundomdömen om Santa Helena Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 1437 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Bengt-Eric,
Boden

+
Rent och snyggt.
-
-

Bekräftad gäst: 2019-09-14


9 av 10

,

+
Personalen
-
Maten var fruktansvärd.

Bekräftad gäst: 2019-09-14


6 av 10

,
Visby

+
Poolen och läget. Utsikten från restaurangen
-
Hela och rena handdukar och lakan. Tätnings fog i gliporna runt dörren till badrummet. Ac som fungerar och ger bra luft. Helt porslin. Utmärka motionsspåret bättre.

Bekräftad gäst: 2019-09-14


10 av 10

Inger,
Lidingö

+
Fina rum! sköna sängar! Trevlig personal ! vacker sjöutsikt!
-
Bättre frottehandukar! Iår var de slitna och urtvättade och även trasiga! Vi hyrde handdukar till strandstolarna och dessa var verkligen tunna och slitna!

Bekräftad gäst: 2019-09-13


10 av 10

Dan,
Linköping

+
Lugnet och atmosfären. God service och vänlig personal
-
Kan inte komma på nått

Bekräftad gäst: 2019-09-07


9 av 10

Eva,
Upplands Väsby

+
Läget och den fina utemiljön runt poolerna. Städningen var perfekt och rummet med balkongen helt ok. Enda minuset var att det inte fanns någon hiss
-

Bekräftad gäst: 2019-09-07


8 av 10

Karin,
Göteborg

+
Städningen på rummen och poolområdet
-
Det är 3dje året vi är här. Stranden sköt under all kritik. Vi påpekade detta till Apollos guide som fick påtala detta till hotellet flera gånger innan några tafatta försök gjordes men långt ifrån den standard som hotellet förespråkar. Eftersom vi anmält detta i 3 år utan att något blivit bättre undrar vi om hotellet är värt sina stjärnor? Borde Apollo inte reagera och kräva en bättre standard för oss resenärer.

Bekräftad gäst: 2019-09-07


10 av 10

Karolina,
Eslöv

+
Att det låg så nära stranden!
-

Bekräftad gäst: 2019-09-07


10 av 10

Pia,
Stockholm

+
Den stora lägenheten som var perfekt för oss med ett litet barn. Servicen var också väldigt bra.
-
Maten behöver förbättras och i synnerhet köttkvaliteten

Bekräftad gäst: 2019-09-07


9 av 10

Andreas,
Karlstad

+
Trevliga rum
-

Bekräftad gäst: 2019-09-07


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

179 omdömen
Utmärkt
 
88
Väldigt bra
 
70
Bra
 
13
Mindre bra
 
5
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2019-06-27

Inlägg av Sara S

Mycket trevligt hotell!

Bra frukost, rum och pooler. Rent och fint och bra gym. Städning varje dag. Jättebra resturang precis brevid med supergod mat (Kyano). Busshållsplats nära hotellet som tar en åt flera håll med modern buss.

 
2019-04-29

Inlägg av Rawtalents Trosa, Sverige

Fräsch och fint hotell beläget vid stranden

Bra placerat hotell i utkanten av Platanias i tät anslutning till stranden. Fräscha rum och en god frukostbuffé erbjuds på hotellets egna restaurang. Promenadavstånd till centrum och buss i närheten som tar er till Chania.

 
2018-11-08

Inlägg av ingwahl Lidköping, Sverige

Semester i platanias

Platanias är en favorit ort där vi varit många gånger, nu i Oktober 2018 bodde vi på Santa Helena Beach resort,var det finaste hotell vi bott på i Platanias. Mest uppskattades de SKÖNA sängarna, poolområdet där det fanns sköna solsängar med tjocka madrasser,gratis solsängar även på stranden,Yoga på morgonen , bodde i 3 pers. I en 3-rumslägenhet med 3-balkonger,lägenheten var fräsch och fin. Saknade lådor och fläkt i köket,och fler krokar i duschrummet.

 
2018-11-06

Inlägg av Jan S Göteborg, Sverige

Nästan perfekt, men ...

Mycket bra läge vid stranden (som dock är lite stenig). Bra gym med bra AC. Bra pool-områdesed väldigt bekväma solstolar, Detsamma gäller stranden. Dock lite för få. Väldigt bra lekrum med mycket olika leksaker och spel. Liten men bra lekplats, mestadels i skugga vilket är mycket bra. Fina rum, men lite väl begränsad köksutrustning om en vill laga mat själv. Sköna sängar, men inte extrasängen som var väldigt hård. Bra AC i rummen Serviceinriktad hotellpersonal, men hotellet tar INTE kort!!

 
2018-10-24

Inlägg av GrandTour175666

Fint hotell med bästa läget

Väldigt rent och snyggt här. Hotellet vid havet och fina pooler på området. Som så ofta är det för lite köksateraljer, men vi lagade både frukost, lunch och middag. Lidl ligger 500 meter bort med ett bra sortiment, även färsk fisk. Kommer gärna tillbaka hit.