1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Santa Helena Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,1 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Service
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
7,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,1 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

GH,
Stockholm

+
Nära strand och stad - perfekt läge!
-
Att täcken finns tillgängliga även till extrabäddar, inte bara filtar.

Bekräftad gäst: 2018-11-04


8 av 10

Anneli,
Göteborg

+
Fint hotellområde med trevlig restaurang.
-
För miljöns skull tycker jag inte att man ska byta handdukar rutinmässigt varje dag. Bättre om man kan få signalera när det är dags. När det var svårt att få poolhandduken att torka var det synd att det kostade pengar att få byta den. Våra söners rum hade ingen fläkt i duschrummet vilket medförde att det blev fuktigt i hela lägenheten. Lite dåligt kanalutbud och wifi fungerade bra sådär.

Bekräftad gäst: 2018-11-04


7 av 10

,

+
Läget
-
Stundvis oengagerad personal. Det som var riktigt illa var att hotellet krävde kontant betalning, av rumsnotan, vid utcheckning.

Bekräftad gäst: 2018-11-04


9 av 10

Sebastian,
Karlstad

+
-
Gör om duschutrymmen så att det går att duscha utan att spruta vatten över hela badrumsgolvet, exempelvis högre tröskel mellan dusch och resten, skjutdörr för att stänga in sig när man duschar. (använde inga faciliteter under vår vistelse)

Bekräftad gäst: 2018-11-04


7 av 10

Ulli,
Småland

+
Läget och servicen.
-
Gymmet var i väldigt dåligt skick. Maten borde varieras mer.

Bekräftad gäst: 2018-11-04


8 av 10

,

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2018-11-04


9 av 10

Daniel,
Stockholm

+
Lyxig känsla, vänlig atmosfär
-
Ett störande moment var katter och framförallt hundar. Det var ca 4-5 hundar som drev omkring och tiggde mat. Största problemet var att några barn var rädda för dem och en kväll jagade en hund ut ett barn i det mörka havet och de höga vågorna. Jag fick hjälpa barnet upp så att det inte skulle dras ut av vågorna och skydda mot hunden tillbaks till hotellet. Samma hund var kvällen efter inblandad i ett hundslagsmål som slutade med att en hund blev mycket svårt skadad och kanske senare avlivad. Detta bevittnades av massor med barn. Så; gör något åt hundarna så får ni en mycket lugnare stämning på hotellet.

Bekräftad gäst: 2018-11-04


9 av 10

Anne,
Stockholm

+
Läget
-
Ala carte även på kvällen även under lågsäsong

Bekräftad gäst: 2018-11-04


8 av 10

Per-Ivar,
Jönköping

+
Bra läge nära till pool och havet,mkt bra frukostbord, mindre bra med kvällsbuffen ( för lite variation på varmrätter). Bra utsikt från trevlig balkong
-
Det sprang 3-5 hundar omkring på poolområdet, stranden samt följde efter oss vid promenader ( min fru är lite rädd för hundar), de åt desstum från tallrikar på lämnade tallrikar i uterestaurangen,. Vi påpekade detta för reception samt ledningen men inget hände. Bra gym men behöver bättre kvalite på vissa”maskiner” Har svårt att rekommendera detta hotell p g a hundarna

Bekräftad gäst: 2018-11-04


8 av 10

Christofer,
Kristianstad

+
Service och personal
-
Bättre variation och mer barnanpassad buffé på kvällen. Jag hade gärna sluppit den flock med hundar som strök omkring hotellet. Tiggande katter har jag lite mer överseende med. De blir i alla fall inte farliga i flock.

Bekräftad gäst: 2018-11-03


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

162 omdömen
Utmärkt
 
80
Väldigt bra
 
64
Bra
 
12
Mindre bra
 
4
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2018-11-08

Inlägg av ingwahl Lidköping, Sverige

Semester i platanias

Platanias är en favorit ort där vi varit många gånger, nu i Oktober 2018 bodde vi på Santa Helena Beach resort,var det finaste hotell vi bott på i Platanias. Mest uppskattades de SKÖNA sängarna, poolområdet där det fanns sköna solsängar med tjocka madrasser,gratis solsängar även på stranden,Yoga på morgonen , bodde i 3 pers. I en 3-rumslägenhet med 3-balkonger,lägenheten var fräsch och fin. Saknade lådor och fläkt i köket,och fler krokar i duschrummet.

 
2018-11-06

Inlägg av Jan S Göteborg, Sverige

Nästan perfekt, men ...

Mycket bra läge vid stranden (som dock är lite stenig). Bra gym med bra AC. Bra pool-områdesed väldigt bekväma solstolar, Detsamma gäller stranden. Dock lite för få. Väldigt bra lekrum med mycket olika leksaker och spel. Liten men bra lekplats, mestadels i skugga vilket är mycket bra. Fina rum, men lite väl begränsad köksutrustning om en vill laga mat själv. Sköna sängar, men inte extrasängen som var väldigt hård. Bra AC i rummen Serviceinriktad hotellpersonal, men hotellet tar INTE kort!!

 
2018-10-24

Inlägg av GrandTour175666

Fint hotell med bästa läget

Väldigt rent och snyggt här. Hotellet vid havet och fina pooler på området. Som så ofta är det för lite köksateraljer, men vi lagade både frukost, lunch och middag. Lidl ligger 500 meter bort med ett bra sortiment, även färsk fisk. Kommer gärna tillbaka hit.

 
2018-10-22

Inlägg av SusanneFinland Finland

Semester med dottern

Besökte Platanias och bodde på Santa Helena Beach.Ett fint hotell. Rent och städat. Vill man gärna sitta på balkongen skall man ta reda på vilken utsikt man har , man kan lätt få en utsikt på baksidan. Vi stördes inte av det eftersom vi inte var där på kvällarna utan strövade runt.Skulle varit trevligt att få något ätbart när man checkade in 02.30 på natten. Endast en vattenflaska fanns i kylskåpet. Rummen var väldigt lyhörda, väckning klockan 7 när städerskorna kom i jobb. Ett stort plus var att solstolarna vid stranden var gratis. Men solstolarna vid poolen reserverades som vanligt ,trots ingen var där på flera timmar, dessutom står det att efter en halv timme tas handdukarna bort , men något sådant hände inte. Trots några negativa saker så skulle vi gärna åka dit igen.

 
2018-09-16

Inlägg av Marie F

Vi var här i september

Ett jättefint hotell som ger full pott hos mig och min familj. Dock var vi bara vuxna. Lite tveksam till att ta med små, leksugna barn hit. Lite dåligt med aktiviteter för dom, men det var bara som vi vuxna tolkade det. Underbar personal, fint läge som ger många möjligheter att utforska restaurangerna omkring därför var vi glada att vi inte tog halvpension. Frukosten däremot var jättebra. Superfin lägenhet med bra städning. En grej dock, när vi var här i september var det otroligt mycket mygg! Inget som hotellet kan rå för men jag rekommenderar att ta med myggmedel! En annan sak...räkna inte med att kunna laga nån mat i lägenheten. Den utrustning som finns är obefintlig.