1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Santa Helena Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
7,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Annika,
Varberg

+
Läget nära havet.
-
Byt doft i foajén, det var outhärdligt att vara där.

Bekräftad gäst: 2019-04-21


9 av 10

Johanna,
Förslöv

+
Frukosten
-
Alldeles för kallt på rummet. Extra filtar hade varit bra. Avlopp i duschen hade inget fall därför blev det fuktigt i hela rummet. Borde finnas en skrapa. Städningen var sisådär. Vi åt inget på rummet ändå fick vi myrinvassion och myrorna samlades på ”mat”. Poolen borde varit uppvärmd. För mycket parfym i hotellfoajén. Det stod en apparat och bara sprutade ut parfymerad luft. På utflykten till Imbrosravinen var inte mycket öppet. Det var ju ändå en ganska dyr utflykt.

Bekräftad gäst: 2019-04-21


7 av 10

Mona,
Fredrikstad

+
Beliggenhet.
-
Tydelig at de fleste i resepsjonen var nye. Gjør oppmerksom på at flere rom er uten utsikt eller utsikt til omgivelser. Vårt rom hadde «utsikt» til søppelcontainere som ble tømt ca kl 05-06 hver dag.

Bekräftad gäst: 2019-04-21


10 av 10

,

+
-
Wifi var ej tillgängligt som utlovat. Halvpension fungerade inte.Inte möjligt att få lunch i paketet. Vid utcheckning ville man ha betalt i cash!!!!. Min räkning var c:a 450 euro.

Bekräftad gäst: 2019-04-20


3 av 10

,

+
Läget
-
Bättre service. Betala med kort. Bättre internet.

Bekräftad gäst: 2019-04-20


7 av 10

Marieb,
Stockholm

+
Fint hotell men vi fick ett dåligt rum avsides .
-
Städningen att inte vänta till 16.90

Bekräftad gäst: 2019-04-20


8 av 10

Marita,
Visby

+
-
Värma upp den stora poolen.

Bekräftad gäst: 2019-04-19


6 av 10

,

+
Gymmet
-
Fler gemensamhetsytor

Bekräftad gäst: 2019-04-19


10 av 10

Anne,
Gotland

+
Super fint, rent och känns fräscht vart man än går på hotellet. Läget är kanon. Andra gången jag bor på Santa Helena.
-
Vi hade halvpension. Maten på middagarna var inte speciellt rolig, kändes fantasilös och ganska dålig variation. Den kunde varit mer "grekisk". Nästa gång kommer jag tyvärr att välja bort halvpension.

Bekräftad gäst: 2019-04-19


8 av 10

Lisa,
Fårösun

+
Tre pooler, bra läge, fräscht och nybyggt, sköna sängar, ingen störande trafik trots närhet till stora vägen, perfekt bas för utflykter på västra Kreta.
-
Stora sovrum men duschrum och pentry var små. Ingen fläkt ovanför spisen eller i badrummet. Unga krokar på väggarna där man kunde hänga till exempel jackor. Skohylla hade varit fint. Samt ett bättre utrustat pentry med exempelvis diskställ. Rummen var också g a l e t kalla när det regnade ute. Lakanen till och med fuktiga på grund av kylan. Som tur var hade vi läst om aprilvädret bland andra recensioner och var förberedda med fleecefiltar och tofflor i packningen.

Bekräftad gäst: 2019-04-19


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

162 omdömen
Utmärkt
 
80
Väldigt bra
 
64
Bra
 
12
Mindre bra
 
4
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2018-11-08

Inlägg av ingwahl Lidköping, Sverige

Semester i platanias

Platanias är en favorit ort där vi varit många gånger, nu i Oktober 2018 bodde vi på Santa Helena Beach resort,var det finaste hotell vi bott på i Platanias. Mest uppskattades de SKÖNA sängarna, poolområdet där det fanns sköna solsängar med tjocka madrasser,gratis solsängar även på stranden,Yoga på morgonen , bodde i 3 pers. I en 3-rumslägenhet med 3-balkonger,lägenheten var fräsch och fin. Saknade lådor och fläkt i köket,och fler krokar i duschrummet.

 
2018-11-06

Inlägg av Jan S Göteborg, Sverige

Nästan perfekt, men ...

Mycket bra läge vid stranden (som dock är lite stenig). Bra gym med bra AC. Bra pool-områdesed väldigt bekväma solstolar, Detsamma gäller stranden. Dock lite för få. Väldigt bra lekrum med mycket olika leksaker och spel. Liten men bra lekplats, mestadels i skugga vilket är mycket bra. Fina rum, men lite väl begränsad köksutrustning om en vill laga mat själv. Sköna sängar, men inte extrasängen som var väldigt hård. Bra AC i rummen Serviceinriktad hotellpersonal, men hotellet tar INTE kort!!

 
2018-10-24

Inlägg av GrandTour175666

Fint hotell med bästa läget

Väldigt rent och snyggt här. Hotellet vid havet och fina pooler på området. Som så ofta är det för lite köksateraljer, men vi lagade både frukost, lunch och middag. Lidl ligger 500 meter bort med ett bra sortiment, även färsk fisk. Kommer gärna tillbaka hit.

 
2018-10-22

Inlägg av SusanneFinland Finland

Semester med dottern

Besökte Platanias och bodde på Santa Helena Beach.Ett fint hotell. Rent och städat. Vill man gärna sitta på balkongen skall man ta reda på vilken utsikt man har , man kan lätt få en utsikt på baksidan. Vi stördes inte av det eftersom vi inte var där på kvällarna utan strövade runt.Skulle varit trevligt att få något ätbart när man checkade in 02.30 på natten. Endast en vattenflaska fanns i kylskåpet. Rummen var väldigt lyhörda, väckning klockan 7 när städerskorna kom i jobb. Ett stort plus var att solstolarna vid stranden var gratis. Men solstolarna vid poolen reserverades som vanligt ,trots ingen var där på flera timmar, dessutom står det att efter en halv timme tas handdukarna bort , men något sådant hände inte. Trots några negativa saker så skulle vi gärna åka dit igen.

 
2018-09-16

Inlägg av Marie F

Vi var här i september

Ett jättefint hotell som ger full pott hos mig och min familj. Dock var vi bara vuxna. Lite tveksam till att ta med små, leksugna barn hit. Lite dåligt med aktiviteter för dom, men det var bara som vi vuxna tolkade det. Underbar personal, fint läge som ger många möjligheter att utforska restaurangerna omkring därför var vi glada att vi inte tog halvpension. Frukosten däremot var jättebra. Superfin lägenhet med bra städning. En grej dock, när vi var här i september var det otroligt mycket mygg! Inget som hotellet kan rå för men jag rekommenderar att ta med myggmedel! En annan sak...räkna inte med att kunna laga nån mat i lägenheten. Den utrustning som finns är obefintlig.