1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Santa Helena Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Service
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

Leif,
Göteborg

+
Tillgången till solstolar var bra både runt polerna och på stranden. Rent och välskött. Bra sängar.
-
Som takduschen i 201:an är monterad blir det väldigt mycket stänk utanför duschen. Flytta eller komplettera med ett draperi ell dörr.

Bekräftad gäst: 2018-06-09


9 av 10

Julia,
Stockholm

+
-
Mer eluttag i vardagsrummet. Bättre internetuppkoppling i rummen.

Bekräftad gäst: 2018-06-09


9 av 10

Maria,
Kalmar

+
Läget. Rent och fint
-
Större papperkorgar i köket

Bekräftad gäst: 2018-06-09


10 av 10

Roland,
Upplands -Väsby

+
Servicen läget rummen
-
GÖR NÅTT ÅT MATEN FRUKOSTEN OK MEN RESTEN NEJ...…..Krokar på vägg mot ytterdörr ..

Bekräftad gäst: 2018-06-09


9 av 10

Roger ,
Stockholm

+
Poolerna och närheten till havet. Stora rum, bra picknickkorg när vi skulle på utflykt.
-
Se till att hålla ihop familjen när det bokas flera rum.

Bekräftad gäst: 2018-06-08


10 av 10

Anders,
Göteborg

+
-
För att minska på tvätten skulle man kunna ha en plats där man lägger de handdukar som behöver tvättas i stället för att alla byts varje dag

Bekräftad gäst: 2018-06-08


10 av 10

,

+
Fräscht o nära havet
-

Bekräftad gäst: 2018-06-08


10 av 10

Ann-Christine,
Skellefteå

+
Läget. Rent och fräscht.
-
Man behöver inte komma in och städa på morgonen när man anlänt på natten. Köksutrustning kan förbättras. Handdukarna behöver inte bytas varje dag om man ska tänjs på miljön. Gästen kan själv välja gm att lägga dem på golvet.

Bekräftad gäst: 2018-06-08


10 av 10

Håkan,
Fors

+
Fantastiskt fint hotell med bra läge mot stranden. Mycket bra service och god mat, samt mycket trevlig och serviceinriktad personal gjorde att man kände sig välkommen och nästan som man var hemma i goda vänners sällskap.
-
Mycket bra redan.

Bekräftad gäst: 2018-06-08


9 av 10

,

+
-
Bättre frukost

Bekräftad gäst: 2018-06-02


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

135 omdömen
Utmärkt
 
67
Väldigt bra
 
56
Bra
 
9
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2018-06-19

Inlägg av illwillSE Åkarp, Sverige

Bra hotell

Väldigt fint och välskött hotell. Restaurangen hade schysst mat när vi åt lunch. Pool och poolområdet är fräsch och fint. Lägenheten vi bodde i var riktigt bra (etagelägenhet) dock klagade barnen lite på att bäddsofforna var för hårda. Personalen känns trevlig. Bra placering av hotellet gör att det inom några minuters promenad finns massor av restauranger och butiker att välja på.

 
2018-06-16

Inlägg av luckybus

Paradiset

5 plus. Nära havet. Flera pooler Fina rum och lägenheter. En känsla av lyx och närhet till allt. Trevlig personal Bra mat. Kommer gärna tillbaka. Det finns lite negativt. Vi hade rum 903 . Ett bra läge i markplan. Kan tänka att finns sämre rum och utsikt närmast gatan. Dåligt Wi-Fi. De hade TV4 men funkade sådär. På kvällen dör snabbt restaurangen o baren,men man har ju väldigt nära till allt. Passar alla men framförallt barnfamiljen. Rekommenderar att man tar frukost men inte all mat där. Testa andra matställen på kvällarna. Även om det är fullt på hotellet är det rymliga pooler och oftast inga problem att få solstolar. Ingen trängsel.

 
2018-06-08

Inlägg av Klockrent

Bästa Hotell i Plataniás

Vi är här nu maj/juni 2018 den 4e ggr sedan 2016 detta hotell har lgh/ rum som håller 5 stjärnig standard . Personalen är mycket service minded .. ligger vackert vid havet med egen strand. Frukosten vid havet är magisk .. övrig mat håller inte hotellets höga standard.. vi äter på ex kyano som ligger intill samt på andra grekiska resturanger runt platanias..

 
2018-05-26

Inlägg av Jonathan O

Bra hotell

Mycket fin anläggning med bra poolområde och strand. Bra service, fina rum och roliga aktiviteter för barn. Det som drar ner är maten, mycket halvfabrikat. Skulle inte rekommendera att ta halvpension utan det räcker med frukosten. Den va helt ok. Mycket restauranger i området med extremt dålig mat så kolla upp restaurangerna innan.

 
2017-08-27

Inlägg av Julia E

Bra hotell!

Jättefint och bra hotell! Bra service och rent och fint. Fick rummet längst upp mot vägen, dock hade vi balkong med havsutsikt så det vägde upp allt ljud från vägen. Frukosten var okej, mycket fikabröd om man gillar det. Fin pool och bra solstolar! Enda negativa var poolbaren. Personalen var nonchalant, man fick vänta medans dom prata med varann.. och drinkarna var dom sämsta jag smakat!! Så köp typ öl eller nått där isåfall. Men vi är som helhet jättenöjd!