1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Santa Helena Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
7,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

,

+
Läget, personalen
-
Veganskt utbud

Bekräftad gäst: 2019-07-19


8 av 10

,
Göteborg

+
Läget och lagom stort
-
Ta bort musiken vid poolen

Bekräftad gäst: 2019-07-13


8 av 10

Mattias,

+
Tjejen som tog beställningar vid poolen, alltid lika glad och trevlig.
-
Fler solstolar vid poolen, för de som fanns var paxade på morgonen innan kl 08.30. Sopborste på rummet.

Bekräftad gäst: 2019-07-06


9 av 10

Patrik,
kristianstad

+
Läget
-
Fler solstolar runt poolen

Bekräftad gäst: 2019-07-06


9 av 10

,

+
Poolområdet och stranden
-
Fler parasoll vid poolerna, speciellt vid sittgrupperna som fanns på flera ställen men där det inte gick att sitta eftersom det var för varmt. Bättre kaffe till frukosten (för övrigt var frukosten mycket bra).

Bekräftad gäst: 2019-07-06


8 av 10

,

+
-
Fler/enhetliga/bättre grejer i köket.

Bekräftad gäst: 2019-06-29


10 av 10

Ulla-Britt,
Storvrtea

+
Närheten till pooler, bar, stranden och all vänlig och hjälpsam personal!
-
Maten i Café Mondo kunde vara bättre

Bekräftad gäst: 2019-06-29


9 av 10

Nicklas,
Uppsala

+
Snyggt
-
Vi hade med oss en 17åring på 192cm och 92 kg Samt en 12 åring som är 170 cm lång och det var Tydligen så att dom skulle dela en liten extrasäng! Klart underkänt

Bekräftad gäst: 2019-06-29


9 av 10

Katarina,
Malmö

+
Gymmet var väldigt fint Och frukosten var väldigt god med fin frukt o nypressad juice Närheten till havet och två fina pooler!
-

Bekräftad gäst: 2019-06-29


9 av 10

Claes ,
Uppsala

+
Välskött och trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2019-06-29


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

171 omdömen
Utmärkt
 
84
Väldigt bra
 
67
Bra
 
13
Mindre bra
 
4
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2019-06-27

Inlägg av Sara S

Mycket trevligt hotell!

Bra frukost, rum och pooler. Rent och fint och bra gym. Städning varje dag. Jättebra resturang precis brevid med supergod mat (Kyano). Busshållsplats nära hotellet som tar en åt flera håll med modern buss.

 
2019-04-29

Inlägg av Rawtalents Trosa, Sverige

Fräsch och fint hotell beläget vid stranden

Bra placerat hotell i utkanten av Platanias i tät anslutning till stranden. Fräscha rum och en god frukostbuffé erbjuds på hotellets egna restaurang. Promenadavstånd till centrum och buss i närheten som tar er till Chania.

 
2018-11-08

Inlägg av ingwahl Lidköping, Sverige

Semester i platanias

Platanias är en favorit ort där vi varit många gånger, nu i Oktober 2018 bodde vi på Santa Helena Beach resort,var det finaste hotell vi bott på i Platanias. Mest uppskattades de SKÖNA sängarna, poolområdet där det fanns sköna solsängar med tjocka madrasser,gratis solsängar även på stranden,Yoga på morgonen , bodde i 3 pers. I en 3-rumslägenhet med 3-balkonger,lägenheten var fräsch och fin. Saknade lådor och fläkt i köket,och fler krokar i duschrummet.

 
2018-11-06

Inlägg av Jan S Göteborg, Sverige

Nästan perfekt, men ...

Mycket bra läge vid stranden (som dock är lite stenig). Bra gym med bra AC. Bra pool-områdesed väldigt bekväma solstolar, Detsamma gäller stranden. Dock lite för få. Väldigt bra lekrum med mycket olika leksaker och spel. Liten men bra lekplats, mestadels i skugga vilket är mycket bra. Fina rum, men lite väl begränsad köksutrustning om en vill laga mat själv. Sköna sängar, men inte extrasängen som var väldigt hård. Bra AC i rummen Serviceinriktad hotellpersonal, men hotellet tar INTE kort!!

 
2018-10-24

Inlägg av GrandTour175666

Fint hotell med bästa läget

Väldigt rent och snyggt här. Hotellet vid havet och fina pooler på området. Som så ofta är det för lite köksateraljer, men vi lagade både frukost, lunch och middag. Lidl ligger 500 meter bort med ett bra sortiment, även färsk fisk. Kommer gärna tillbaka hit.