1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Santa Helena Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Service
 
8,9 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Sivan,
Göteborg

+
Dens möbler var jätte fina och dens design var utmärkt:-)
-
Allt var perfekt fast jag saknar lite mer lampor och gatobelysningar runt om hotellet osv.

Bekräftad gäst: 2018-09-15


9 av 10

Liselotte,
Märsta

+
Poolen närmast havet + närheten till havet. Hela hotell anläggningen var ren och fräsch!
-
Nån underhållning nån kväll i veckar ( förutom grekisk kväll )

Bekräftad gäst: 2018-09-15


8 av 10

Göran,
Vaggeryd

+
Bra läge
-
Högre Wi-fi kapacitet Bättre teknisk kvalitet på duschomkopplare Telefonfunktion

Bekräftad gäst: 2018-09-14


10 av 10

Britt,

+
Trevlig och serviceminded personal!
-
Bättre utrustning i köket. Det glutenfria brödet var inte så populärt!

Bekräftad gäst: 2018-09-14


10 av 10

Mikaela,
Järvsö

+
Poolerna, personalen & rummen!
-
Liiite bättre frukost, det som skulle vara varmt var ofta lite små ljummet.

Bekräftad gäst: 2018-09-14


10 av 10

Jerker,
Trelleborg

+
Vänlig personal, läget vid havet, rent och snyggt.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-09


8 av 10

,

+
-
Wifi fungerade inte alls på rummet som beskrivet på hemsidan. Rum 711

Bekräftad gäst: 2018-09-08


10 av 10

,

+
Service .. hotellets läge personal
-
Fräschare strand

Bekräftad gäst: 2018-09-08


9 av 10

Yvonne,
Piteå

+
Läget samt ett gott skick på hotellet
-
Vi hade inget utspritt på hotellrummet men ändå hade städerskorna plockat ihop våra saker (från soffbordet)och lagt dem både i sängbordslåda och i garderob och ställt vårt fruktfat fr köksbordet till soffbordet. Det är inte ok att de rör våra tillhörigheter. När det gäller utflykten till elefonissis så var den inte prisvärd. Nästan 1000kr/2st och avresan blev försenad fr kl 08.20 till 09.25. Vi hann knappt vara där något och kom alldeles för sent för att kunna hyra solsängar. Antingen åker man tidigare eller sänker priset .

Bekräftad gäst: 2018-09-08


8 av 10

kurt,
älvkarleby

+
nära till allt
-
duschblandaren mycket krånglig ibland måste man var två för att få det fuggera gick mycket trögt

Bekräftad gäst: 2018-09-08


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

153 omdömen
Utmärkt
 
77
Väldigt bra
 
61
Bra
 
11
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2018-09-16

Inlägg av Marie F

Vi var här i september

Ett jättefint hotell som ger full pott hos mig och min familj. Dock var vi bara vuxna. Lite tveksam till att ta med små, leksugna barn hit. Lite dåligt med aktiviteter för dom, men det var bara som vi vuxna tolkade det. Underbar personal, fint läge som ger många möjligheter att utforska restaurangerna omkring därför var vi glada att vi inte tog halvpension. Frukosten däremot var jättebra. Superfin lägenhet med bra städning. En grej dock, när vi var här i september var det otroligt mycket mygg! Inget som hotellet kan rå för men jag rekommenderar att ta med myggmedel! En annan sak...räkna inte med att kunna laga nån mat i lägenheten. Den utrustning som finns är obefintlig.

 
2018-09-10

Inlägg av FeliciaZieme Göteborg, Sverige

En perfekt semester!

Santa Helena beach är ett riktigt fint och lyxigt hotell. Frukosten var riktigt god och även varierande. Personalen var trevlig och läget var helt fantastiskt. På detta hotellet kan man inget annat än att slappna av. Härliga solstolar vid pool och strand, man behöver aldrig trängas utan man får alltid plats. Poolerna är stora och fina allt runt omkring är rent och fräscht och vacker natur. Jag skulle säga att hotellet kunde varit ett vuxen hotell då det inte finns mycket för barn. Vi fick rummet i samma hus som receptionen alltså längst bort från stranden. Det var inga problem eftersom hotellet ligger precis vid havet vilket var helt underbart. Nästan alla på hotellet pratade danska, norska, finska eller svenska. Även i byn Platanias pratar nästan alla svenska och man får även menyer på svenska på restaurangerna. Om man tycker om detta är det perfekt för dig men själv skulle jag endast åka tillbaks på grund av det underbara hotellet men inte byn. Det var dock nära till Chania och det kostade ca 4€ för två personer med buss.

 
2018-09-01

Inlägg av Johan A

Hotell med Lyxkänsla.

De har blommat upp många påkostade resorts runt om på Kreta de senaste 10 åren, och i och kring Platanias där vi brukar semestra är inget undantag. Santa Helena Beach Resort är ett mycket smakfullt och inbjudande hotell med ett utmärkt läge precis vid Stranden, redan vid ankomst i receptionen så möts man av rena ytor och uppklädd personal som är mycket trevliga i sitt bemötande. Städning varje dag och noggrann är dom som utför den också , sköna och vackra pooler och god mat o dryck gör att vi defenitivt rekommenderar detta hotell och vi planerar redan vår nästa resa hit.

 
2018-07-08

Inlägg av Ida S Malmö, Sverige

Finaste charterhotellet jag bott på

Jag är supernöjd med vistelsen på Santa Helena Beach men jag har två klagomål. Dels var bäddsofforna extremt hårda – till punkten att jag var öm på båda sidorna (sover på sidan) och var tvungen att improvisera med att lägga filtar under lakanet. Det andra klagomålet var att det inte fanns några klädförvaringsmöjligheter så som byrå eller garderob på nedre plan i den etagelägenhet vi bodde i vilket gjorde att man i stort sett levde ur sin resväska under hela vistelsen. I övrigt – supernöjd! Bra läge med närhet till både affär och restauranger. Strand på hotellet och en hotellrestaurang i hög klass. Faktiskt en av de bästa restaurangerna under vår vistelse. Superfina rum som var fräscha stora med balkong och kök. Hade verkligen kunnat återvända.

 
2018-06-19

Inlägg av illwillSE Åkarp, Sverige

Bra hotell

Väldigt fint och välskött hotell. Restaurangen hade schysst mat när vi åt lunch. Pool och poolområdet är fräsch och fint. Lägenheten vi bodde i var riktigt bra (etagelägenhet) dock klagade barnen lite på att bäddsofforna var för hårda. Personalen känns trevlig. Bra placering av hotellet gör att det inom några minuters promenad finns massor av restauranger och butiker att välja på.