Enrumslägenhet

Enrumslägenhet med balkong, markterrass eller ingen uteplats. Några av lägenheterna med markterrass har ett par trappsteg från terrassen till rummet. Vissa balkonger har havsutsikt, begränsad havsutsikt eller poolutsikt. Kombinerat sovrum med minikök. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. I vissa lägenheter sover tredje och fjärde person tillsammans i en bred bäddsoffa. Minikök med kylskåp, kaffebryggare, kokplattor, vattenkokare och enkel köksutrustning. På ankomstdagen finns en flaska vatten samt kaffe-tepåsar i lägenheterna. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 gånger/vecka.

Rumsstorlek: 25-32 kvadratmeter
Antal personer: 1-2 personer/1-3 personer/1-4 personer.

Enrumslägenhet i etage

Enrumslägenheter i etage samt balkong. På entréplan finns ett kombinerat vardagsrum med minikök. Möjlighet till extrasängar i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. På ankomstdagen finns en flaska vatten samt kaffe- och tepåsar i lägenheterna. En trappa upp finns ett sovloft med en dubbelsäng eller två enkelsängar samt ett badrum med dusch och wc. Vissa lägenheter har två badrum, ett på varje våningsplan. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Städning 6 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 43 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.

Mindre enrumslägenhet

Mindre enrumslägenhet med balkong. Kombinerat sovrum med minikök. Två enkelsängar. Minikök med kylskåp, kaffebryggare, kokplattor, vattenkokare och enkelköksutrustning. På ankomstdagen finns en flaska vatten samt kaffe- och tepåsar i lägenheterna. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 gånger/vecka. I denna lägenhetstyp finns inte utrymme för en barnsäng.

Rumsstorlek: 20 kvadratmeter
Antal personer: 1-2 personer.

Större trerumslägenhet

Större trerumslägenhet med balkong, markterrass eller terrass. Några trerumslägenheter med markterrass har ett par trappsteg från terrassen till lägenheten. Vissa balkonger har utsikt mot poolen. Två sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. Två enkelsängar i varje sovrum. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Femte och sjätte person delar en bred bäddsoffa. Minikök med kylskåp, kaffebryggare, kokplatta, vattenkokare och enkel köksutrustning. På ankomstdagen finns en flaska vatten samt kaffe- och tepåsar i lägenheten. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc samt ytterligare en separat wc. Städning 6 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 70 kvadratmeter.
Antal personer: 2-6 personer

Trerumslägenhet

Trerumslägenhet med balkong, markbalkong eller terrass. Några lägenheter med markterrass har ett par trappsteg från terrassen till lägenheten. Vissa balkonger har havsutsikt eller utsikt mot poolen. Två sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. Två enkelsängar i varje sovrum. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Femte och sjätte person delar en bred bäddsoffa. Minikök med kylskåp, kaffebryggare, kokplatta, vattenkokare och enkel köksutrustning. På ankomstdagen finns en flaska vatten samt kaffe och tepåsar i lägenheterna. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 gånger/vecka.

Rumsstorlek: 50-60 kvadratmeter
Antal personer: 2-5 personer/2-6 personer.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenhet med balkong, markbalkong eller terrass. Några lägenheter med markterrass har ett par trappsteg från terrassen till lägenheten. Vissa balkonger har havsutsikt, begränsad havsutsikt eller utsikt mot poolen. En av tvårumslägenheterna saknar uteplats, men har stora öppningsbara fönster. Ett sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. I vissa lägenheter sover tredje och fjärde person tillsammans i en bred bäddsoffa. Minikök med kylskåp, kaffebryggare, kokplatta, vattenkokare och enkelköksutrustning. På ankomstdagen finns en flaska vatten samt kaffe- och tepåsar i lägenheterna. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6gånger/vecka.

Rumsstorlek: 30-50 kvadratmeter
Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer.