Enrumslägenheter

Enrumslägenhet med balkong, markterrass eller ingen uteplats. Några av lägenheterna med markterrass har ett par trappsteg upp från terrassen till rummet. Vissa balkonger har havsutsikt, begränsad havsutsikt eller poolutsikt. Kombinerat sovrum med minikök. Två enkelsängar. Möjliga extrabäddar i bäddsoffa, i vissa lägenheter sover 3:e och 4:e person tillsammans i en bred bäddsoffa. Minikök med kylskåp, kaffebryggare, kokplattor, vattenkokare och enkel köksutrustning. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 gånger/vecka.

Rumsstorlek: 25-32 kvadratmeter
Antal personer: 1-2 personer/1-3 personer/1-4 personer.

Enrumslägenheter i etage

Enrumslägenheter i etage samt balkong. En trappa upp finns ett sovloft med en dubbelsäng eller två enkelsängar samt ett badrum med dusch och wc. Vissa lägenheter har två badrum, ett på varje våningsplan. På entréplan finns möjliga extrasängar i bäddsoffa och ett minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Städning 6 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 43 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.

Mindre enrumslägenheter

Mindre enrumslägenheter med balkong. Kombinerat sovrum med minikök. Två enkelsängar. Minikök med kylskåp, kaffebryggare, kokplattor, vattenkokare och enkelköksutrustning. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 gånger/vecka. I denna lägenhetstyp finns inte utrymme för en barnsäng.

Rumsstorlek: 20 kvadratmeter
Antal personer: 1-2 personer.

Större trerumslägenhet

Trerumslägenhet med balkong, markterrass eller terrass. På några av rummen med markterrass har ett par trappsteg upp från terrassen till rummet. Vissa balkonger utsikt mot poolen. Två sovrum och kombinerat vardagsrum/minikök. Två enkelsängar i varje sovrum. Möjliga extrabäddar i bäddsoffa. 5:e och 6:e person delar en bred bäddsoffa. Minikök med kylskåp, kaffebryggare, kokplatta, vattenkokare och enkel köksutrustning. Gratis wifi och deponering samt gratis luftkonditionering i alla tre rummen. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc samt ytterligare ett separat wc. Städning 6 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 70 kvadratmeter.
Antal personer: 2-6 personer

Trerumslägenheter

Trerumslägenheter med balkong, markbalkong eller terrass. På några av rummen med markterrass har ett par trappsteg upp från terrassen till rummet. Vissa balkonger har havsutsikt eller utsikt mot poolen. Två sovrum och kombinerat vardagsrum/minikök. Två enkelsängar i varje sovrum. Möjliga extrabäddar i bäddsoffa, 5:e och 6:e person delar en bred bäddsoffa. Minikök med kylskåp, kaffebryggare, kokplatta, vattenkokare och enkelköksutrustning. Gratis wifi och deponering samt gratis luftkonditionering i alla tre rummen. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 gånger/vecka.

Rumsstorlek: 50-60 kvadratmeter
Antal personer: 2-5 personer/2-6 personer.

Tvårumslägenheter

Tvårumslägenheter med balkong, markbalkong eller terrass. Några lägenheter med markterrass har ett par trappsteg upp från terrassen till rummet. Vissa balkonger har havsutsikt, begränsad havsutsikt eller utsikt mot poolen. En av tvårumslägenheterna saknar uteplats, men har stora öppningsbara fönster.

Ett sovrum och ett kombinerat vardagsrum/minikök. Två enkelsängar. Möjliga till extrabäddar i bäddsoffa. I vissa lägenheter sover 3:e och 4:e person tillsammans i en bred bäddsoffa. Minikök med kylskåp, kaffebryggare, kokplatta, vattenkokare och enkelköksutrustning. Gratis wifi och deponering samt gratis luftkonditionering i både vardagsrum och sovrum. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 gånger/vecka.

Rumsstorlek: 30-50 kvadratmeter
Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer.