Enrumslägenheter

Enrumslägenheter med kombinerat sovrum och minikök. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa, i vissa lägenheter sover 3:e och 4:e person tillsammans i en bred bäddsoffa. Alla lägenheter har enkel köksutrustning, kylskåp, kaffebryggare, kokplatta och vattenkokare. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Tv med satellitkanaler inkl. ett par skandinaviska kanaler. Hårtork. Dusch och wc. De flesta lägenheter har balkong, markbalkong eller terrass. Några av lägenheterna med markterrass har ett par trappsteg upp från terrassen till rummet. Vissa balkonger har havsutsikt, begränsad havsutsikt eller poolutsikt. Några lägenheter har ingen uteplats. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: 25-32 kvadratmeter
Antal personer: 1-2 personer/1-3 personer/1-4 personer.

Enrumslägenheter i etage

Enrumslägenheter i etage med en dubbelsäng på sovloftet. Kombinerat vardagsrum och minikök med kokplattor, kylskåp, enkel köksutrustning, kaffebryggare och vattenkokare. Tv med satellitkanaler inkl. ett par skandinaviska kanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Dusch och wc (vissa lägenheter har ett badrum på vardera våningsplan). Balkong. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 43 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.

Mindre enrumslägenheter

Mindre enrumslägenheter med kombinerat sovrum och minikök med enkel köksutrustning, kylskåp, kaffebryggare, kokplatta och vattenkokare. Tv med satellitkanaler inkl. ett par skandinaviska kanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Dusch och wc. Balkong. Städning 6 ggr/vecka.

I dessa lägenheter finns inte utrymme för en barnsäng.

Rumsstorlek: 20 kvadratmeter
Antal personer: 1-2 personer.

Trerumslägenheter

Trerumslägenheter med tre uteplatser att välja mellan. Två separata sovrum samt kombinerat vardagsrum och minikök. Enkel köksutrustning, kylskåp, kaffebryggare, kokplatta och vattenkokare. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. 5:e och 6:e person delar en bred bäddsoffa. Tv med satellitkanaler inkl. ett par skandinaviska kanaler. Gratis wifi och deponering samt gratis luftkonditionering i alla tre rummen. Hårtork. Dusch och wc. Balkong, markbalkong eller terrass. På några av rummen med markterrass har ett par trappsteg upp från terrassen till rummet. Vissa balkonger har havsutsikt eller utsikt mot poolen. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: 50-60 kvadratmeter
Antal personer: 2-5 personer/2-6 personer.

Tvårumslägenheter

Rymliga tvårumslägenheter med ett separat sovrum samt ett kombinerat vardagsrum och minikök. Enkel köksutrustning, kylskåp, kaffebryggare, kokplatta och vattenkokare. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. I vissa lägenheter sover 3:e och 4:e person tillsammans i en bred bäddsoffa. Alla tvårumslägenheter har gratis wifi och deponering samt gratis luftkonditionering i både vardagsrum och sovrum. Tv med satellitkanaler inkl. ett par skandinaviska kanaler. Hårtork. Dusch och wc. Balkong, markbalkong eller terrass. Några lägenheter med markterrass har ett par trappsteg upp från terrassen till rummet. Vissa balkonger har havsutsikt, begränsad havsutsikt eller utsikt mot poolen. En av tvårumslägenheterna saknar uteplats, men har stora öppningsbara fönster. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: 30-50 kvadratmeter
Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer.