Rumstyper på Santa Helena Beach

Enrumslägenhet

Enrumslägenhet med balkong, markbalkong eller utan uteplats. Vissa balkonger har havsutsikt, begränsad havsutsikt eller poolutsikt. Några av lägenheterna med markterrass har ett par trappsteg från terrassen till rummet. Kombinerat sovrum och minikök. Två enkelsängar. I vissa lägenheter finns möjlighet till extrabäddar i en eller två bäddsoffor, och ibland sover tredje och fjärde person tillsammans i en bred bäddsoffa. Minikök med kylskåp, kaffebryggare, kokplattor, vattenkokare och enkel köksutrustning. På ankomstdagen finns en flaska vatten samt kaffe- och tepåsar i lägenheterna. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: 25-32 kvadratmeter
Antal personer: 1-2 personer/1-3 personer/1-4 personer.

Enrumslägenhet i etage

Enrumslägenheter i etage med balkong. I entréplan finns ett kombinerat vardagsrum/minikök. Möjlighet till extrasängar i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. På ankomstdagen finns en flaska vatten samt kaffe- och tepåsar i lägenheterna. En trappa upp finns ett sovloft med en dubbelsäng eller två enkelsängar samt ett badrum med dusch och wc. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 43 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.

Mindre enrumslägenhet

Mindre enrumslägenhet med balkong. Kombinerat sovrum och minikök. Två enkelsängar. Minikök med kylskåp, kaffebryggare, kokplattor, vattenkokare och enkelköksutrustning. På ankomstdagen finns en flaska vatten samt kaffe- och tepåsar i lägenheterna. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka. I denna lägenhetstyp finns inte utrymme för en babysäng.

Rumsstorlek: 20 kvadratmeter
Antal personer: 1-2 personer.

Större trerumslägenhet

Större trerumslägenhet med balkong eller terrass. Några trerumslägenheter med terrass har ett par trappsteg från terrassen till lägenheten. Vissa balkonger har utsikt mot poolen. Två sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. Två enkelsängar i varje sovrum. Möjlighet till extrabäddar i två bäddsoffor. Minikök med kylskåp, kaffebryggare, kokplatta, vattenkokare och enkel köksutrustning. På ankomstdagen finns en flaska vatten samt kaffe- och tepåsar i lägenheten. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Två badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 70 kvadratmeter.
Antal personer: 2-6 personer

Trerumslägenhet

Trerumslägenhet med balkong, markbalkong eller terrass. Några lägenheter med markterrass har ett par trappsteg från terrassen till lägenheten. Vissa balkonger har havsutsikt eller utsikt mot poolen. Två sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. Två enkelsängar i varje sovrum. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Femte och sjätte person delar en bred bäddsoffa. Minikök med kylskåp, kaffebryggare, kokplatta, vattenkokare och enkel köksutrustning. På ankomstdagen finns en flaska vatten samt kaffe och tepåsar i lägenheterna. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: 50-60 kvadratmeter
Antal personer: 2-5 personer/2-6 personer.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenhet med balkong, markbalkong eller terrass. Några lägenheter med terrass har ett par trappsteg från terrassen till lägenheten. Vissa balkonger har havsutsikt, begränsad havsutsikt eller utsikt mot poolen. En av tvårumslägenheterna saknar uteplats, men har stora öppningsbara fönster. Ett sovrum och kombinerat vardagsrum/minikök. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i en eller två bäddsoffor. I vissa lägenheter sover tredje och fjärde person tillsammans i en bred bäddsoffa. Minikök med kylskåp, kaffebryggare, kokplatta, vattenkokare och enkel köksutrustning. På ankomstdagen finns en flaska vatten samt kaffe- och tepåsar i lägenheten. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: 30-50 kvadratmeter
Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer.