Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 1477 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Service
 
8,7 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Sängarna och att det var så fint läge med nära till havet
-
Tingning av solsängar. Det finns lappar på att man inte får tinga sängarna men ändå görs det

Bekräftad gäst: 2021-10-23


10 av 10

+
Snyggt o rent
-
Fler solstolar vid poolen

Bekräftad gäst: 2021-10-16


7 av 10

+
Polområdet och närheten till stranden
-
Kunde varit mysigare restaurang. Stark belysning på kvällen fick ingen go känsla att äta där. Ovan restaurangen jättemysig men där fanns ingenting. Kunde gjort lite lounge möbler där man kunde hängt med fin utsikt på kvällarna .

Bekräftad gäst: 2021-10-16


9 av 10

+
Bra läge och snyggt och rent.
-
"Bokningen" av solstolar är sorglig men så är det väl överallt. Fler solsängar på stranden hade varit önskvärt.

Bekräftad gäst: 2021-10-16


10 av 10

+
Personalen
-
Städningen

Bekräftad gäst: 2021-10-15


8 av 10

+
Mkt fina lgh. Läget.
-
Bristen på solstolar är ett stort irritationsmoment. Möjlighet att duscha o byta om efter utcheckning.

Bekräftad gäst: 2021-10-10


10 av 10

+
Trevligt, inbjudande atmosfär, fräscht intryck, perfekt läge!
-
Städningen av rummet och uppdatering av utrustningen i gymmet. Särskilt mattorna som var otroligt ofräscha!

Bekräftad gäst: 2021-10-10


8 av 10

+
Att det såg fräsch och bra läge till stranden
-
Maten, mer variation.

Bekräftad gäst: 2021-10-10


6 av 10

+
Hotellet ser modern ut , fint utsikt
-
Tydligare information, trevligare personal, städning behöver förbättras, mer variation på mat , bättre service

Bekräftad gäst: 2021-10-10


10 av 10

+
Allt
-

Bekräftad gäst: 2021-10-09


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

204 omdömen
Utmärkt
 
95
Väldigt bra
 
77
Bra
 
19
Mindre bra
 
5
Underkänt
 
8

5 senaste omdömen

2021-08-20

av cafejarntorget Stockholm, Sverige

Besvikelse både Apollo och Hotellet

Värdelöst system för solstolar! 15min regel för vissa och inte andra. Råkar du lämna solstolen 15 min är dina handdukar borta och ägodelar på golvet! Jag har råkat somna 06:30 på solstolarna och då rök barnens stolar som var 5 meter ifrån. Detta hotell har stor yta och kapacitet för 3ggr mer stolar men de väljer att få sura gäster istället! Städning, service under all kritik. Trött personal. De ser till att gästerna bråkar om stolar. Man är på semester och börjar morgonen med dålig morgon. Vi har endast sovit på hotellet och inte utnyttjat något då vi insåg att det var hopplöst! Restaurangen dålig service ointresserade och snabbaste sittningen blir 2 timmar trots att man ber om notan när man maten kommer.

 
2021-07-25

av Antonht

Trevligt ställe!

Själva hotellet var jätte fint och trevligt. Däremot instämmer jag med tidigare recensioner att du behöver paxa en stol tidigt på dagen om du vill ha en, alternativt ta en vid 16 tiden när de flesta börjar lämna. Var knappt i poolen, men stranden var väl trevlig. Sanden som finns på själva stranden blir varm som i en stekpanna, ha därför något under fötterna! Det är i princip enbart sand i havet och är därmed inte så spännande med snorkling, detta kan ju inte hotellet påverka däremot. Finns massvis med restauranger i närheten, och möjligheten finns att ta taxi till stan och andra områden. Kan rekommendera att ta resan med Apollo till Elafonisi. Kylda och i min mening sköna sängar med! Är i överlag nöjd efter två veckor!

 
2021-07-18

av elviraild

Nja..

Känns som att detta ställe lever på gamla meriter. Själva hotellet ligger fint vid stranden, om stenig sådan. Vi hade ingen fungerande tv en hel vecka och personalen tyckte att vi ska finna oss i situationen. Näst sista dagen fick vi ett brev från Apollo med en flaska vin och löfte om en kompensation som vi aldrig såg röken av. Stenhård extrasäng, lyhört och inga solstolar efter kl 7 på morgonen. Personalen i restaurangen var trevlig men väldigt virrig. Vi betalade för halvpension men åt bara frukost där. Kan rekommendera Kyano, där vi åt många luncher och middagar.

 
2021-07-13

av I3204WWmarier

Under all kritik

Vet inte vart man ska börja- dålig städning. Fick inga badhandukar till barnen. Solstolar räckte inte till gästerna. Maten var en katastrof - fanns inget för barn. Inte ens kunde dom erbjuda glass eller kaffe efter middagen. Poolerna städades aldrig. Som stängde av barn poolen en dag då det var någon som hade bajsat i den. Dom hällde bara i Rengörings pulver men inget mer gjordes.

 
2021-07-07

av tius98 Nacka, Sverige

Solstolar..

Trevligt och rent. Ganska lugnt och ganska bra personal. Fina lägenheter och bra städning. Nackdelen är en total katastrof då det kommer till solstolar. Vid 7 på morgonen svensk tid är rallyt igång. Hotellpersonalen gör inget för att stoppa eländet. Vissa solstolar ligger uppemot 5 timmar oanvända med handduk på. Hatar detta beteende. Är av den åsikten att ett hotell skall ha lika många solstolar som de tar gäster. Annars nog nöjd men funderar på att boka egen villa nästa gång så man får sova ut..