Kundomdömen om Santa Helena Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 1077 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


4 av 10

+
Platsen som är nära äffären
-
Allt! Bland annat matnes kvalitet och att det kostar om man vill ha vatten och att det fanns ingen dricka vid middag. Det luktade avlopp i badrummet. Maten i hotellet var betydligt dyrare än äffären utanför.

Bekräftad gäst: 2021-07-31


8 av 10

+
Mkt sköna sängar och bra luftkonditionering.
-
För få solstolar och tyvärr lade många gäster sina handdukar på solstolarna tidigt på morgonen vilket gjorde det väldigt svårt att få en solstol, både vid poolen och vid stranden

Bekräftad gäst: 2021-07-30


10 av 10

+
läget och att det var tyst trots mycket gäster
-
Flere solstolar. Att reglen om att man inte kan reservera stolar respekteres.

Bekräftad gäst: 2021-07-30


10 av 10

+
Själva läget på hotellet och att det hade egen strand, lagom stort
-
Vi hade mejlat hotellet innan på grund av glutenintolerans och de svarade tillbaka att de skulle vara förberedda på detta men vi tyckte inte att de hade kunskapen alls av människor med allergier. vi fick prata med Apollos personal för att det skulle bli bättre och sedan blev det bättre. Vi tycker också att det finns alldeles förlite solstolar och många fick ligga med sin handduk på gräsmattan framför hotellet.

Bekräftad gäst: 2021-07-30


8 av 10

+
Poolen
-
Fanns inga lediga solstolar på hela veckan dåligt! Barnens extrasäng och täcken kunde vara betydligt bättre!

Bekräftad gäst: 2021-07-25


10 av 10

+
Poolen och stranden,bra läge
-
Kök,ingen köksfläkt så varje gång vi lagar mat,brandvarnare låter

Bekräftad gäst: 2021-07-25


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-07-24


7 av 10

+
Städning, samt service. Fler i personalen var mycket serviceinriktade. Apollos närvaro varje dag var bra. Fint och rent område. Vacker läge. Närhet till andra restauranger samt shopping, och bussförbindelse med bl.a Chania.
-
För det första är det anmärkningsvärt! att man sedan flera år i era kundenkäter från kunder klagat på att gäster lägger ut sina handdukar vid poolen? Problemet har funnits i flera år och ingen gör något åt detta? Det finns inte tillräckligt med sol stolar åt alla, det hade gått att sätta ut fler!! Man efterlever inte de regler som hotellet själva satt ut, att handdukar flyttas bort efter 15 min. Gästerna rycker ihop och får sköta problemet själva?? Under alla kritik! Folk går upp kl.06.30, lägger sina handdukar på stolarna, flera familjer med tonårsbarn som knappt använder stolarna sedan. Sedan går dessa familjer upp och äter frukost på sitt rum eller sover någon timme till för att sedan anlända till stolen 3 timmar senare? Helt galet! Sedan marknadsförs hotellet med fin sandstrand. Uselt att bada. Stora stenar i vattnet och när det är vågor går det inte att gå i pga. stenarna. Falsk marknadsföring då stranden var dålig. Poolen måste göras rent oftare. Stora fettkanter runt hela polen då alla solkrämer fastnar runt om, det var inte fräscht. Ojämn personal, många var måna om gästerna en del andra var ren ut sagt otrevliga och hade ingen servicekänsla. Det var dyra priser på mat, vilket resulterade i att det inte var några större mängder av gäster som åt där. Hierarki bland personalen, ge personalen ansvar i stället. Apollo skickade inte ut länken till vad hotellet hade för aktiviteter under veckan, fick uppsöka guiden, som skickade länken igen? Svårt att få information från Apollo vad som fanns att göra både på hotellet och ev. utflykter. Kriget om solstolarna vid poolen tog bort semesterglädjen!

Bekräftad gäst: 2021-07-23


7 av 10

+
Läget, nära strand, butiker och restauranger.
-
För få solbäddar. Det var stora problem med gäster bokade de med handdukar på morgonen men kom först runt lunch för att använda de. Märkligt att rökning är tillåten vid pooler och på balkonger då det marknadsförs som ett hotell för barnfamiljer.

Bekräftad gäst: 2021-07-17


8 av 10

+
Närhet till havet. Rent och fräscht överallt.
-
Frukosten kunde bli bättre. Trasiga toalettstolar kan bytas ut.

Bekräftad gäst: 2021-07-17


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

197 omdömen
Utmärkt
 
93
Väldigt bra
 
75
Bra
 
19
Mindre bra
 
5
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2021-07-25

Inlägg av Antonht

Trevligt ställe!

Själva hotellet var jätte fint och trevligt. Däremot instämmer jag med tidigare recensioner att du behöver paxa en stol tidigt på dagen om du vill ha en, alternativt ta en vid 16 tiden när de flesta börjar lämna. Var knappt i poolen, men stranden var väl trevlig. Sanden som finns på själva stranden blir varm som i en stekpanna, ha därför något under fötterna! Det är i princip enbart sand i havet och är därmed inte så spännande med snorkling, detta kan ju inte hotellet påverka däremot. Finns massvis med restauranger i närheten, och möjligheten finns att ta taxi till stan och andra områden. Kan rekommendera att ta resan med Apollo till Elafonisi. Kylda och i min mening sköna sängar med! Är i överlag nöjd efter två veckor!

 
2021-07-18

Inlägg av elviraild

Nja..

Känns som att detta ställe lever på gamla meriter. Själva hotellet ligger fint vid stranden, om stenig sådan. Vi hade ingen fungerande tv en hel vecka och personalen tyckte att vi ska finna oss i situationen. Näst sista dagen fick vi ett brev från Apollo med en flaska vin och löfte om en kompensation som vi aldrig såg röken av. Stenhård extrasäng, lyhört och inga solstolar efter kl 7 på morgonen. Personalen i restaurangen var trevlig men väldigt virrig. Vi betalade för halvpension men åt bara frukost där. Kan rekommendera Kyano, där vi åt många luncher och middagar.

 
2021-07-13

Inlägg av I3204WWmarier

Under all kritik

Vet inte vart man ska börja- dålig städning. Fick inga badhandukar till barnen. Solstolar räckte inte till gästerna. Maten var en katastrof - fanns inget för barn. Inte ens kunde dom erbjuda glass eller kaffe efter middagen. Poolerna städades aldrig. Som stängde av barn poolen en dag då det var någon som hade bajsat i den. Dom hällde bara i Rengörings pulver men inget mer gjordes.

 
2021-07-07

Inlägg av tius98 Nacka, Sverige

Solstolar..

Trevligt och rent. Ganska lugnt och ganska bra personal. Fina lägenheter och bra städning. Nackdelen är en total katastrof då det kommer till solstolar. Vid 7 på morgonen svensk tid är rallyt igång. Hotellpersonalen gör inget för att stoppa eländet. Vissa solstolar ligger uppemot 5 timmar oanvända med handduk på. Hatar detta beteende. Är av den åsikten att ett hotell skall ha lika många solstolar som de tar gäster. Annars nog nöjd men funderar på att boka egen villa nästa gång så man får sova ut..

 
2021-07-05

Inlägg av JMM76

Sköna sängar

Aldrig varit med om så sköna sängar utomlands! Sov bättre där än hemma! 😅 Härliga pooler, fint hotellområde. Vi bodde i en trerumslägenhet, badrummet lite litet till en lägenhet för så många personer. Städerskan diskade, men det var lite sämre med sopningen.