Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,3 av 10 baserat på 1313 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
8,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Service
 
8,4 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-09-23


7 av 10

+
Generellt bra personal.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-23


10 av 10

+
Vår balkong
-

Bekräftad gäst: 2022-09-18


8 av 10

+
Strandnära läge och lugn miljö
-

Bekräftad gäst: 2022-09-16


10 av 10

+
Maten, utsikten, läget, poolerna och närheten till restauranger mm
-

Bekräftad gäst: 2022-09-16


8 av 10

+
The pool area is great, the staff is nice (even though we did not like the cleaning quality the staff was nice and welcoming :) ). Overall we are happy with our choice!
-

Bekräftad gäst: 2022-09-10


9 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2022-09-10


10 av 10

+
Underbar miljö
-

Bekräftad gäst: 2022-09-10


8 av 10

+
Stranden och havet
-

Bekräftad gäst: 2022-09-10


8 av 10

+
Nära stranden
-

Bekräftad gäst: 2022-09-04


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

215 omdömen
Utmärkt
 
97
Väldigt bra
 
80
Bra
 
21
Mindre bra
 
9
Underkänt
 
8

5 senaste omdömen

2022-09-22

av teaspjuth Jönköping, Sverige

Nja

Skala 0-5 där 5 är bäst och 0 är sämst Frukost 0 Renlighet 2 Service 2,5 Även i slutet på säsongen är alla solstolar paxade redan vid frukost. Då får man absolut inte samla ihop några sackosäckar när man är ett större sällskap för att kunna ligga ihop vid poolen? Otroligt märkligt Dåligt och utdaterad gym Något positivt att nämna är att det var väldigt goda drinkar på hotellet Sur fetaost och yoghurt vid frukosten Vita bönor o korv kallt. Dåligt Apollo

 
2022-09-12

av Niklas Ö

Ett fantastiskt hotell

Fantastisk miljö och mycket rent och fint hotell med en mycket bra frukost- och middagsbuffé, trevlig personal och mycket bra städning. Fint poolområde. Ligger precis vid stranden. Extra bonus sköldpaddsfödsel precis nedanför hotellet på stranden! Nära till affärer och restauranger. Bästa minimarket med mycket bra priser mitt emot hotellet.

 
2022-04-22

av mashavet Uppsala län, Sverige

Supervecka

Andra veckan på säsongen som de var öppna, helt super! Rent och snyggt, kanonservice av personalen och vädret va kanoners. En observation är dock att det är inget för ”benklena” då det är många nivåskillnader att övervinna och ingen fungerande hiss. På vårt rum fanns tv men ingen inkoppling, då vi inte var här för att se på tv så var det inget minus för oss men bra att veta.

 
2021-07-25

av Antonht

Trevligt ställe!

Själva hotellet var jätte fint och trevligt. Däremot instämmer jag med tidigare recensioner att du behöver paxa en stol tidigt på dagen om du vill ha en, alternativt ta en vid 16 tiden när de flesta börjar lämna. Var knappt i poolen, men stranden var väl trevlig. Sanden som finns på själva stranden blir varm som i en stekpanna, ha därför något under fötterna! Det är i princip enbart sand i havet och är därmed inte så spännande med snorkling, detta kan ju inte hotellet påverka däremot. Finns massvis med restauranger i närheten, och möjligheten finns att ta taxi till stan och andra områden. Kan rekommendera att ta resan med Apollo till Elafonisi. Kylda och i min mening sköna sängar med! Är i överlag nöjd efter två veckor!

 
2021-07-18

av elviraild

Nja..

Känns som att detta ställe lever på gamla meriter. Själva hotellet ligger fint vid stranden, om stenig sådan. Vi hade ingen fungerande tv en hel vecka och personalen tyckte att vi ska finna oss i situationen. Näst sista dagen fick vi ett brev från Apollo med en flaska vin och löfte om en kompensation som vi aldrig såg röken av. Stenhård extrasäng, lyhört och inga solstolar efter kl 7 på morgonen. Personalen i restaurangen var trevlig men väldigt virrig. Vi betalade för halvpension men åt bara frukost där. Kan rekommendera Kyano, där vi åt många luncher och middagar.