Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 863 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Service
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Läget vid havet,rummet var jättefint med utsikt.2 balkonger med glasräcken.Väl värt den extra kostnaden för rum med utsikt mot pool.
-

Bekräftad gäst: 2022-05-22


7 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2022-05-21


8 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2022-05-21


9 av 10

+
Rent fräscht, trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2022-05-21


9 av 10

+
Läget och personalen.
-

Bekräftad gäst: 2022-05-15


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-05-15


8 av 10

+
Läget.
-

Bekräftad gäst: 2022-05-15


8 av 10

+
Läget, poolerna, gym
-

Bekräftad gäst: 2022-05-15


10 av 10

+
Bekväma sängar, rymliga rum. Behaglig rumstemperatur! Flera balkonger i olika väderstreck. Rent o snyggt
-

Bekräftad gäst: 2022-05-15


8 av 10

+
Trevlig personal. God frukost. Bra läge
-
Hotellet vi hade bokat var inte öppet så vi fick detta istället. I helhet fint hotell. Rummet var helt ok kunde varit lite fräschare i inredningen köket/badrummet och sänglamporna. Stod flera stora soptunnor/sopkärl precis utanför våran terrass vilket gjorde att vi inte kunde använda den då det inte var så fräsch lukt och tråkigt att sitta och titta på sopor när man ska äta eller mysa 😔â˜č

Bekräftad gäst: 2022-05-15


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

207 omdömen
Utmärkt
 
96
Väldigt bra
 
77
Bra
 
21
Mindre bra
 
5
Underkänt
 
8

5 senaste omdömen

2022-04-22

av mashavet Uppsala län, Sverige

Supervecka

Andra veckan på säsongen som de var öppna, helt super! Rent och snyggt, kanonservice av personalen och vädret va kanoners. En observation är dock att det är inget för ”benklena” då det är många nivåskillnader att övervinna och ingen fungerande hiss. På vårt rum fanns tv men ingen inkoppling, då vi inte var här för att se på tv så var det inget minus för oss men bra att veta.

 
2021-08-20

av Natali A Stockholm, Sverige

Besvikelse både Apollo och Hotellet

Värdelöst system för solstolar! 15min regel för vissa och inte andra. Råkar du lämna solstolen 15 min är dina handdukar borta och ägodelar på golvet! Jag har råkat somna 06:30 på solstolarna och då rök barnens stolar som var 5 meter ifrån. Detta hotell har stor yta och kapacitet för 3ggr mer stolar men de väljer att få sura gäster istället! Städning, service under all kritik. Trött personal. De ser till att gästerna bråkar om stolar. Man är på semester och börjar morgonen med dålig morgon. Vi har endast sovit på hotellet och inte utnyttjat något då vi insåg att det var hopplöst! Restaurangen dålig service ointresserade och snabbaste sittningen blir 2 timmar trots att man ber om notan när man maten kommer.

 
2021-07-25

av Antonht

Trevligt ställe!

Själva hotellet var jätte fint och trevligt. Däremot instämmer jag med tidigare recensioner att du behöver paxa en stol tidigt på dagen om du vill ha en, alternativt ta en vid 16 tiden när de flesta börjar lämna. Var knappt i poolen, men stranden var väl trevlig. Sanden som finns på själva stranden blir varm som i en stekpanna, ha därför något under fötterna! Det är i princip enbart sand i havet och är därmed inte så spännande med snorkling, detta kan ju inte hotellet påverka däremot. Finns massvis med restauranger i närheten, och möjligheten finns att ta taxi till stan och andra områden. Kan rekommendera att ta resan med Apollo till Elafonisi. Kylda och i min mening sköna sängar med! Är i överlag nöjd efter två veckor!

 
2021-07-18

av elviraild

Nja..

Känns som att detta ställe lever på gamla meriter. Själva hotellet ligger fint vid stranden, om stenig sådan. Vi hade ingen fungerande tv en hel vecka och personalen tyckte att vi ska finna oss i situationen. Näst sista dagen fick vi ett brev från Apollo med en flaska vin och löfte om en kompensation som vi aldrig såg röken av. Stenhård extrasäng, lyhört och inga solstolar efter kl 7 på morgonen. Personalen i restaurangen var trevlig men väldigt virrig. Vi betalade för halvpension men åt bara frukost där. Kan rekommendera Kyano, där vi åt många luncher och middagar.

 
2021-07-13

av I3204WWmarier

Under all kritik

Vet inte vart man ska börja- dålig städning. Fick inga badhandukar till barnen. Solstolar räckte inte till gästerna. Maten var en katastrof - fanns inget för barn. Inte ens kunde dom erbjuda glass eller kaffe efter middagen. Poolerna städades aldrig. Som stängde av barn poolen en dag då det var någon som hade bajsat i den. Dom hällde bara i Rengörings pulver men inget mer gjordes.