1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Melina Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Service
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
7,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Kajsa,

+
Trevlig personal!
-

Bekräftad gäst: 2019-07-13


10 av 10

Fredrik,
Eskilstuna

+
Den fantastiska personalen, och maten på restaurangen.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-13


10 av 10

Pernilla ,
Tyresö

+
Rent och fräscht bra service och en bra städerska
-

Bekräftad gäst: 2019-07-06


8 av 10

Katja,
Göteborg

+
Trevlig personal, fräscht, bra aircondition, rent, lugnt och skönt med pooltider inget plask före 10:00 man kunde sova ut. Nära till stranden. Ett prisvärt hotell för alla generationer.
-
Kanske höja maten och kvaliteten på drinkar ett snäpp. Hade varit skönt om det fanns en ”stör ej” lapp att hänga på dörren

Bekräftad gäst: 2019-06-29


8 av 10

Helene,
Kungälv

+
Att det var nära hav och pool. De som jobbade på restaurangen var jättetrevliga!
-
Maten var sådär. Vårat rum var mögelskadat. Garderoben luktade mögel, så vi kunde inte packa upp o hänga in våra kläder där. Även i köksskåpen luktade det mögel.

Bekräftad gäst: 2019-06-23


7 av 10

Tony,
Göteborg

+
Underbart och tyst läge
-
Air konditionerna på hotellet är bedrövliga. Och bättre sängar önskas.

Bekräftad gäst: 2019-06-23


8 av 10

,

+
-
Maten och service i restaurangen var inte så bra.

Bekräftad gäst: 2019-06-23


8 av 10

Ylva,
Sandviken

+
Närhet till allt Otroligt trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2019-06-22


8 av 10

Peter,
Uppsala

+
Det stämde men vi hade tur och fick en ännu bättre rum. Kan verkligen rekommendera Melina Beach. Mycket hotell för pengarna.
-

Bekräftad gäst: 2019-06-21


10 av 10

Christer,
Skellefteå

+
Mycket trevlig personal, god mat, Toppenläge!
-

Bekräftad gäst: 2019-06-14


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

66% av resenärerna rekommenderar

114 omdömen
Utmärkt
 
57
Väldigt bra
 
35
Bra
 
15
Mindre bra
 
4
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2019-06-14

Inlägg av LisaSunset Stockholm, Sverige

Mycket trevligt gotell

Bodde här en vecka i juni. Väldigt trevligt lägenhetshotell mellan stranden och huvudgatan. Litet poolområde men trevligt, stranden nära och gott om solstolar att hyra. Tyvärr består stranden av grus så du sjunker ner och tappar lätt balansen när det är vågor. Bra lägenheter och trevlig och hjälpsam personal. Nära till allt

 
2018-10-14

Inlägg av Janne B Vimmerby, Sverige

Bra läge

Ett bra hotell nära strand , och centrum av Platianias . Mycket trevligt bemötande vi både vid ankomst och vid avresa . En bra resturang vi havet . god mat . solstolar vid stranden att hyra . men utan kostnad vid pool området

 
2018-09-09

Inlägg av muimonen67 Storvik, Sverige

Vänlighet , Omtänksamma .

Lugnt och familjärt hotell , rent och snyggt på rummen . All personal gick med leende på läpparna .. Omtänksamma , vänliga och Service inriktade !! Som solen har fläckar så även här , På morgonen blir man väckt av grannens stolar som flyttas .. och det uppstår hemskt ljud .. Sätt tassar på stols ben !!!! Detta problem finns på nästan varje hotell .

 
2018-09-02

Inlägg av MiFi78 Askersund, Örebro Län, Sweden

Ett bra val!

Reste ensam i slutet på Augusti 2018 och valde Melina beach då jag dels fick rabatt med Apollo, men även då det inte var någon jättesumma att boka ett rum som ensam. Många hotell tar betydligt mer än Melina beach gjorde. Visade sig vara ett riktigt bra val! Tjejerna i receptionen är väldigt trevliga och på avresedagen fick jag t.om en kram och en fråga om jag varit nöjd med min vistelsen på hotellet. Jag fick rum 102 som låg på markplan med en liten uteplats. Rummet var väldigt trevligt, städningen perfekt och solen låg bara på på morgon/förmiddag vilket gjorde rummet svalt och ingen AC behövs om man skulle önska det. Testade inte restaurangen på beachen eller poolbaren, så där är jag ovetandes. Hotellet har perfekt avstånd till centrum och stranden som många hotell i Platanias har. Ska jag vara negativ om något så var kuddarna väldigt obekväma och på morgonen luktade det mycket bensin inne på toaletten som kom utifrån genom ett fönster som jag aldrig lyckades att stänga. Detta är dock något som jag skulle stå ut med om jag blir tilldelad samma rum nästa gång då rummet i övrigt var väldigt trevligt och i min smak! Har bott på 8 stycken olika hotell under mina nu 11 gånger i Platanias och Agia marina. Melina beach får tveklöst ett av de högsta betygen från mig! Det blir högst troligt fler vistelser här om jag reser med Apollo!

 
2018-06-12

Inlägg av Esmiso Kungälv, Sverige

Toppenhotell i Platanias

Jättemysigt hotell. Trevlig personal och nära både strand och shopping . Fin sandstrand som ganska snabbt blir djupt vatten. Stora fina lägenheter dock lite snålt med bestick. Vi åkte en familj på sex personer och det räckte inte till alla.