Kundomdömen om Melina Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 631 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

Lena,
Sala

+
Lugnt och trevligt, skön närhet till stranden. Bra med strandnära matservering, även om restauranger låg inom gångavstånd längs huvudgatan. Trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2019-10-27


7 av 10

Eva,
Göteborg

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2019-10-26


8 av 10

Mats,
Vinberg

+
Nära till allt.
-
Gärna badbrygga el liknande på stranden.

Bekräftad gäst: 2019-10-26


10 av 10

Carolina ,
Uppsala

+
Nära till både pool och hav
-
Få bort mögelkukten i garderob

Bekräftad gäst: 2019-10-26


8 av 10

Knut,
Eskilstuna

+
-
Se över utrustning i kökspentry. Jag saknade avställningsyta för kaffebryggare och vattenkokare. Liten kastrull saknades.

Bekräftad gäst: 2019-10-25


10 av 10

Louise ,
Hamburgsund

+
Fantastisk fint o rent hotell!! Läget med nära till stranden och restauranger !!
-

Bekräftad gäst: 2019-10-25


9 av 10

,

+
Stor, genomgående 2-rumslägenhet med dubbla balkonger. Fint läge vid havet.
-
Som så ofta på grekiska hotell saknas helt avlastningsytor i kök och badrum. Hur tänker de?

Bekräftad gäst: 2019-10-25


10 av 10

Sten Inge,
Töreboda

+
Nära stranden.
-
Nej

Bekräftad gäst: 2019-10-20


9 av 10

Mariette ,
Kungsbacka

+
Familjert och lungt
-

Bekräftad gäst: 2019-10-20


9 av 10

Linda,
Trollhättan

+
Mycket vänlig och hjälpsam personal. Närheten till stranden
-

Bekräftad gäst: 2019-10-19


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

66% av resenärerna rekommenderar

122 omdömen
Utmärkt
 
61
Väldigt bra
 
37
Bra
 
17
Mindre bra
 
4
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2019-10-25

Inlägg av Magnus O Göteborg

Enkelt o fräscht med fint läge

Vi bodde här sista veckan på säsongen och har väl egentligen inget att klaga på. Rent o välstädat, läget är perfekt med både närhet till havet och till huvudgatan. Lite dyrt i både poolbar och restaurang, men på det stora hela är vi nöjda.

 
2019-10-01

Inlägg av eva_d_tido Västerås, Sverige

Toppenläge

Spenderade en vecka på Melina Beach. Hade bokat en trerumslägenhet och fick ett kanonläge. Stor balkong med utsikt mot stranden och havet. Städningen av lägenheten var jättebra. Vi kom fram sent på kvällen och blev visade till vår lägenhet. Vi bad om att få en andra nyckel, den levererades snabbt tillsammans med en flaska vatten. Läget är bra, direkt vid stranden och nära stort och bra supermarket. Vi kan tänka oss att komma tillbaka, helst då med samma lägenhet - nr. 215.

 
2019-09-26

Inlägg av Helene T

Melina beach hotel

Trevlig personal och god service. Gästvänligt, rent och fint. Bra läge, nära till strand och huvudgata. Stranden är dock stenig och kräver friska ben om det blåser nordan. Lyhörda rum. Ska du få plats vid poolen behöver du vara morgonpigg då stolarna snabbt blir upptagna.

 
2019-08-07

Inlägg av christopherh595 Stockholm, Sverige

Enkelt och fräscht, bra läge

Bodde på Melina Beach en vecka i början av juni. Läget är bra, centralt i Platanias direkt på stranden, men ändå lugnt och lite undan från huvudgatan och folkvimlet. Rummen är fräscha och har det man behöver, pentry, kyl, frysfack, liten balkong eller uteplats. Poolen är helt fräsch och helt OK men vi var mest nere på stranden.

 
2019-06-14

Inlägg av LisaSunset Stockholm, Sverige

Mycket trevligt gotell

Bodde här en vecka i juni. Väldigt trevligt lägenhetshotell mellan stranden och huvudgatan. Litet poolområde men trevligt, stranden nära och gott om solstolar att hyra. Tyvärr består stranden av grus så du sjunker ner och tappar lätt balansen när det är vågor. Bra lägenheter och trevlig och hjälpsam personal. Nära till allt