1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Mary

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
7,5 / 10
Mat och dryck
 
4,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Kenneth,
Örebro

+
Otroligt tillmötesgående personal, rent och fräscht, nära till stranden som var super !
-
Vissa av rummen i den gamla delen av hotellet, rum nr 3, kan inte hyras ut på beskrivningen markterass. När vi väl fick tag på Apollos servicepersonal var det inga problem att byta lägenhet. Vill också förtydliga de låga siffrorna i svaren ovan. Det gäller endast lägenheterna i den gamla delen av hotellet. Vi fick byta till en lägenhet i den nya delen och det var stor skillnad. Men WiFi fungerade förvånansvärt dåligt för det mesta. Var glad att jag inte skulle arbetat från det hotellet.

Bekräftad gäst: 2018-10-21


1 av 10

Charlotta,
Uppsala

+
Fick byta hotell dagen innan vi åkte till kreta. Bodde på Triton. Så jag betygsätter ej hotell Mary. Triton hotell får 6 av 10 av oss . Härligt med alla katter och papigojja!!
-
Hotell Triton är enligt er 4stjärnigt. Men det borde stå 3 stjärnigt. Det fanns inte micro, vattenkokare i lgh. Duschen så liten att man knapt fick plats. Inga täcken, bara överkast. Det räcker inte när det börjar bli råkallt och fuktigt där på kvällarna i oktober.

Bekräftad gäst: 2018-10-20


10 av 10

Otto,
Borås

+
Sängarna
-
Inte behöva ha fötterna i dusch karet när man sitter på toaletten.

Bekräftad gäst: 2018-10-20


5 av 10

Hans,

+
Nära till stranden
-
Renovera toaletten

Bekräftad gäst: 2018-10-20


8 av 10

Annelie,
Stockholm

+
Närheten till havet
-
Rusta upp rummen en aning, mer köksutrustning / köksgeråd

Bekräftad gäst: 2018-10-19


10 av 10

Boel,
LUND

+
Litet familjärt hotell, nära till city och stranden
-

Bekräftad gäst: 2018-10-14


9 av 10

hasse,
öjersjö

+
trevilig och vänlig personal och ägare.Mycket trivsamt.
-
Kökutrustningen i form av bestick mm var av låg standard

Bekräftad gäst: 2018-10-14


8 av 10

Charlotte,
Borås

+
läge och personal
-
Bättre duschar

Bekräftad gäst: 2018-10-13


10 av 10

Marita,
Reftele

+
Underbar personal.Stor tvårumslägenhet.
-
Någon mer krok badrum.

Bekräftad gäst: 2018-10-13


9 av 10

,

+
Rent och fint samt trevlig personal toppen
-
Spis och bestick kunde vara bättre men allt funkade

Bekräftad gäst: 2018-10-07


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

73% av resenärerna rekommenderar

59 omdömen
Utmärkt
 
26
Väldigt bra
 
23
Bra
 
9
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2018-08-31

Inlägg av Skansen78 Stockholm, Sverige

Super bra

Jätte trevligt hotel precis vid stranden. Rent och fräscht. Personalen gör allt för att du ska trivas. Fick ett välkomstkit med olja och kryddor. Kan verkligen rekommendera. Tack så jättemycket för en underbar vecka

 
2018-07-21

Inlägg av lotta368 Sunne, Sverige

Litet charmigt hotell.

Ett personligt hotell .Härlig atmosfär och trevlig personal. Välstädade rum och övriga utrymmen.Vi blev glada över kryddpåsen och olivoljan,med hotellets namn på. Promenad avstånd till det mesta,närheten till havet var ett stort plus.Tyst och lugnt på kvällar och nätter,inget brus från stora gatan som går genom hela Platanias.

 
2018-06-03

Inlägg av evaeriksson Helsingborg, Sverige

Havsnära

Fantastiskt hotell som vi garanterat kommer att återvända till. Blev välkomnad på rummet med en flaska olivolja och lite kryddor när vi kom. Bra pool och bara några steg till stranden. Riktigt sköna sängar

 
2017-10-18

Inlägg av Torbjörn C

Nära till havet

Ett riktigt trevligt hotell med bra läge och trevlig personal. Riktigt sköna sängar och välstädat. WI-FI fungerar inte så bra på rummet men väl ute på balkongen är det inga problem. Frukost fixar Du smidigt i huset bredvid. Sov med balkongdörren och låt ljudet från havet vagga Dig till söms.

 
2017-05-13

Inlägg av 970maritas Reftele, Sverige

Fint läge och trevlig atmosfär

Om man gillar familjeägda hotell med god service kan vi rekommendera detta hotell.Ägaren Dimitri är alltid hjälpsam och trevlig.Flickan i receptionen likaså.Denna gång bodde vi i nyare delen.Rymliga tvårumslägenheter.Nya bra madrasser i sängarna.Stor balkong.Kaffebryggare och vattenkokare finns.Läget bra ,nära till stranden.