Kundomdömen om Mary

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 183 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
7,6 / 10
Mat och dryck
 
4,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Service
 
9,0 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Trevlig och tillmötesgående personal samt bra läge. Jättetrevligt med presenten på rummet, olivolja och oregano.
-
Oerhört liten dusch i rum 14, det var så trångt så duschdraperiet hela tiden fastnade på kroppen. Det hade också varit önskvärt Med städning av balkongen, var väldigt skräpigt där.

Bekräftad gäst: 2019-10-20


8 av 10

+
Sängarna TOPPEN! Läget bra.
-
Bättre husgeråd. Något att torka diskbänken o disken med. Byt ut dusch draperi till duschkabin eller glasvägg, då duschen är väldigt liten o man inte riktigt ryms samt att duschdraperiet sugs fast på kroppen.

Bekräftad gäst: 2019-10-19


10 av 10

+
Spartanskt och väldigt trevligt hotell. Avslappnad miljö och stämning.
-

Bekräftad gäst: 2019-10-19


8 av 10

+
Havsutsikt
-
Golvbrunnen i wc n ska vara nedsänkt och inte i jämnhöjd med övriga golvet Och lite större dusch

Bekräftad gäst: 2019-10-19


8 av 10

+
Närhet till strand, mysigt, rent
-
Att inte låta pensionärer boka solstolar, hela dagen och hela veckan, genom att lägga en handuk 07.30, för att lägga sig där en timme senare dagligen, skylt för detta?

Bekräftad gäst: 2019-10-19


8 av 10

+
Trevlig personal och bra läge
-

Bekräftad gäst: 2019-10-13


8 av 10

+
Trevlig personal, nära stranden.
-

Bekräftad gäst: 2019-10-13


7 av 10

+
Närheten till stranden, sköna sängar. Vattenkokare och kaffebryggare.Servisen o personalen var bra. Rum 4 toppenutsikt mot havet kan man inte klaga på.
-
Alldeles för litet duschutrymme, duschmunstycket gick ej att vrida på. Fattades bestick ( 2 gafflar, 4 knivar, 2 skedar.) Dåligt städat med sand på golv och smuts under köksbänken. Synd att de inte hade en micro i rummet eller i receptionen. Tråkigt att behöva betala för solstolarna nedanför som tillhörde hotellet. Vet inte om det stod på hemsidan? Wifi funkade sådär tillofrån. Vi bodde i rum 4.

Bekräftad gäst: 2019-10-13


10 av 10

+
Personal och läget. Sköna sängar.
-
Organisation av in och utcheckning. Lider man lite av panik och stress skulle semestern kunna vara hela veckan. Personalen löste dock detta på ett hjälpligt sätt. Guldstjärna till dem!! Vidare att man kan få önska om man vill bo på över våningen eller markplan. På grund av (i mitt fall just nu) seninflammation i axel och höft. Andra har kanske andra krämpor. Det finns ju inte hiss.

Bekräftad gäst: 2019-10-11


9 av 10

+
Lugnt. Nära till allt. Sköna sängar. Bra rum.
-
Fixa till badrummet. Ett "hål " i taket , som droppade kallt vatten. Inte så skönt när man står i duschen.

Bekräftad gäst: 2019-10-11


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

73% av resenärerna rekommenderar

67 omdömen
Utmärkt
 
30
Väldigt bra
 
25
Bra
 
10
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2019-10-22

Inlägg av Ruggan Mariehamn, Finland

Härligaste sängarna

De bästa sängarna som jag sovit i på mina semestrar. Vi hade två balkonger åt olika håll, så vi kunde hänga på tork med befintlig torkställning och klädnypor! Lite och mysigt hotell med bra läge. Detta gör det höga betyget. Möjligt att sola på gräsmattan framför stranden och "slippa" sand överallt. Dock kostar solsängarna 3 e st. Ägarna varma och trevliga. Köket har bara enkelt husgeråd så man får diska efter varje måltid (2 vin glas, 1 bordskniv tex.). Inget att torka disken på/med men diskmedel och svamp fanns. Duschen liten med duschdraperi som sugs fast och smiter åt..... kunde vara bättre med plastvägg eller kabin. Förbättrar man duschen blir det full pott.

 
2019-10-21

Inlägg av Marcus L

Spartanskt och gemytligt

Härligt litet hotell med trevlig atmosfär. När man behövde information så fanns den på plats och de trevliga ägarna var mycket tillmötesgående. Lugn miljö då vi reste ganska sent på året och det mesta i Platanias stängde för säsongen. Vi var de sista gästerna för säsongen då denna resa var i mitten av oktober. Rummet var utmärkt och hade egentligen allt man behöver. Visst skulle det ha varit bra med lite mer porslin kanske, men man klarar sig. Mycket bra sängar. Wifi fanns i flera delar av området, men flukturerande uppkoppling tyvärr.

 
2018-08-31

Inlägg av Skansen78 Stockholm, Sverige

Super bra

Jätte trevligt hotel precis vid stranden. Rent och fräscht. Personalen gör allt för att du ska trivas. Fick ett välkomstkit med olja och kryddor. Kan verkligen rekommendera. Tack så jättemycket för en underbar vecka

 
2018-07-21

Inlägg av lotta368 Sunne, Sverige

Litet charmigt hotell.

Ett personligt hotell .Härlig atmosfär och trevlig personal. Välstädade rum och övriga utrymmen.Vi blev glada över kryddpåsen och olivoljan,med hotellets namn på. Promenad avstånd till det mesta,närheten till havet var ett stort plus.Tyst och lugnt på kvällar och nätter,inget brus från stora gatan som går genom hela Platanias.

 
2018-06-03

Inlägg av evaeriksson Helsingborg, Sverige

Havsnära

Fantastiskt hotell som vi garanterat kommer att återvända till. Blev välkomnad på rummet med en flaska olivolja och lite kryddor när vi kom. Bra pool och bara några steg till stranden. Riktigt sköna sängar