Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,3 av 10 baserat på 230 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
7,5 / 10
Mat och dryck
 
4,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Service
 
8,7 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-10-17


8 av 10

+
Fint hotell med bra läge till allt pool stranden mm
-
Bädda sängarna men tror det beror på covid

Bekräftad gäst: 2021-10-16


10 av 10

+
Personalen är fantastisk!
-
Större dusch.

Bekräftad gäst: 2021-10-16


10 av 10

+
Personal,läget.
-

Bekräftad gäst: 2021-10-16


9 av 10

+
Läget, rummets storlek, balkongens storlek och utsikten. Väldigt bra dusch.
-
Inte mycket. Välskött, rent och prydligt. Mycket trevlig ägare. Läget är ju perfekt.

Bekräftad gäst: 2021-10-09


8 av 10

+
Det fanns vatten i kylskåpet när vi kom.
-

Bekräftad gäst: 2021-10-09


10 av 10

+
Mycket sköna sängar, har rest till Grekland 2 gånger om året i 15 år och har aldrig sovit så skönt, nära till stranden.
-
Vet inte mycket nöjd.

Bekräftad gäst: 2021-10-09


9 av 10

+
Läget
-
Lyhört

Bekräftad gäst: 2021-10-02


9 av 10

+
Läget och det fanns solstolar till alla. Bra balkong!
-
En bar kanske.

Bekräftad gäst: 2021-10-01


8 av 10

+
Läget
-
Wi-Fi var kass Svårt att skriva en bedömning om mat och dryck som inte fanns på hotellet

Bekräftad gäst: 2021-10-01


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

73% av resenärerna rekommenderar

68 omdömen
Utmärkt
 
32
Väldigt bra
 
25
Bra
 
9
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2021-09-19

av Y5427VTdanielo Kävlinge, Sverige

Underbart fräscht litet mysigt hotell

Så mysigt familjärt litet hotell. Rent och fräscht! Doftar ljuvligt rent på hela hotellet. Det första man såg när man kommun var en flaska olivolja och en påse kryddor från hotellet. Stort fint rum och sängarna var super sköna!! Första hotellet jag varit på där man får två kuddar var, och stora var dom med. Nä extra plus för komfort i säng täcke och kuddar, samt att det va så rent överallt. Trevlig man som tar hand om gästerna. Rek starkt

 
2021-09-03

av Petraskogsalvans Göteborg, Sverige

Mysigt hotell

Mysit litet hotell rent o fint överallt Städning varje dag på rummen Poolen samt område runt rent o välskött Present på rummet mär man anlände Absolut ett ställe jag åker tillbaka till Enda nackdelen är att personalen inte plockar bort alla handukar som läggs på solstolarna för att paxa Spelar ingen roll om man går upp 5 på morgonen så är 50% paxat

 
2019-10-22

av Ruggan Mariehamn, Finland

Härligaste sängarna

De bästa sängarna som jag sovit i på mina semestrar. Vi hade två balkonger åt olika håll, så vi kunde hänga på tork med befintlig torkställning och klädnypor! Lite och mysigt hotell med bra läge. Detta gör det höga betyget. Möjligt att sola på gräsmattan framför stranden och "slippa" sand överallt. Dock kostar solsängarna 3 e st. Ägarna varma och trevliga. Köket har bara enkelt husgeråd så man får diska efter varje måltid (2 vin glas, 1 bordskniv tex.). Inget att torka disken på/med men diskmedel och svamp fanns. Duschen liten med duschdraperi som sugs fast och smiter åt..... kunde vara bättre med plastvägg eller kabin. Förbättrar man duschen blir det full pott.

 
2019-10-21

av Marcus L

Spartanskt och gemytligt

Härligt litet hotell med trevlig atmosfär. När man behövde information så fanns den på plats och de trevliga ägarna var mycket tillmötesgående. Lugn miljö då vi reste ganska sent på året och det mesta i Platanias stängde för säsongen. Vi var de sista gästerna för säsongen då denna resa var i mitten av oktober. Rummet var utmärkt och hade egentligen allt man behöver. Visst skulle det ha varit bra med lite mer porslin kanske, men man klarar sig. Mycket bra sängar. Wifi fanns i flera delar av området, men flukturerande uppkoppling tyvärr.

 
2018-08-31

av Skansen78 Stockholm, Sverige

Super bra

Jätte trevligt hotel precis vid stranden. Rent och fräscht. Personalen gör allt för att du ska trivas. Fick ett välkomstkit med olja och kryddor. Kan verkligen rekommendera. Tack så jättemycket för en underbar vecka