Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 269 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
7,5 / 10
Mat och dryck
 
4,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


5 av 10

+
Location
-
Rummet var för lyhörd. Dåligt tryck i duschen. Rökning på balkongen borde förbjudas då det gick inte för min del att nyttja balkongen eller öppna balkongdörren för grannen till vänster rökte varje 10 minuter. HEMSKT!

Bekräftad gäst: 2021-09-18


8 av 10

+
Läget och den trevliga personalen
-

Bekräftad gäst: 2021-09-18


10 av 10

+
Läget o poolen trevligt bemötande
-
Inget trevligt med ett litet o bra hotell

Bekräftad gäst: 2021-09-18


8 av 10

+
Trevligt och fräscht.
-
Inget mer än att det borde stå i beskrivningen att lägenheterna under mark hade många trappor. Bokade nersänkt markterass pga handikapp och problem med trappor.

Bekräftad gäst: 2021-09-17


5 av 10

+
Närheten till det mesta!
-
Inget svar

Bekräftad gäst: 2021-09-12


9 av 10

+
Trevlig personal rent o fint Super sköna sängar Lungt o skönt Centralt
-
Upplysa om att möjlighet finns att köpa frukostbuffe på apollehotellet mare brövid för 9 € varje morgon Möjlighet till att kunna köpa vin el öl el snacks i receptionen

Bekräftad gäst: 2021-09-04


10 av 10

+
Allt. Trevlig ägare, familjärt och lugnt.
-

Bekräftad gäst: 2021-09-04


8 av 10

+
Läget.
-
Städning, bäddning

Bekräftad gäst: 2021-09-03


7 av 10

+
Trevlig personal, bra läge, förhållandevis sköna sängar, kökutrustning samt dusch.
-
Ac var kass, kyler dåligt samt konstig placering. 2-rums lgh behöver 2 st. De filter som satt var igensatta. Städningen dålig, samt ofta inte klar till kl 15 ens. Inför önskemål om städtider ungefärligt. Samt AC hela riden. Inte när du är på rummet. Det blir ju aldrig svalt då. Prisvärt som sista minuten, ordinariepris absolut nej.

Bekräftad gäst: 2021-08-22


8 av 10

+
Strandnära läget
-

Bekräftad gäst: 2021-08-21


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

73% av resenärerna rekommenderar

68 omdömen
Utmärkt
 
32
Väldigt bra
 
25
Bra
 
9
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2021-09-19

av Y5427VTdanielo Kävlinge, Sverige

Underbart fräscht litet mysigt hotell

Så mysigt familjärt litet hotell. Rent och fräscht! Doftar ljuvligt rent på hela hotellet. Det första man såg när man kommun var en flaska olivolja och en påse kryddor från hotellet. Stort fint rum och sängarna var super sköna!! Första hotellet jag varit på där man får två kuddar var, och stora var dom med. Nä extra plus för komfort i säng täcke och kuddar, samt att det va så rent överallt. Trevlig man som tar hand om gästerna. Rek starkt

 
2021-09-03

av Petraskogsalvans Göteborg, Sverige

Mysigt hotell

Mysit litet hotell rent o fint överallt Städning varje dag på rummen Poolen samt område runt rent o välskött Present på rummet mär man anlände Absolut ett ställe jag åker tillbaka till Enda nackdelen är att personalen inte plockar bort alla handukar som läggs på solstolarna för att paxa Spelar ingen roll om man går upp 5 på morgonen så är 50% paxat

 
2019-10-22

av Ruggan Mariehamn, Finland

Härligaste sängarna

De bästa sängarna som jag sovit i på mina semestrar. Vi hade två balkonger åt olika håll, så vi kunde hänga på tork med befintlig torkställning och klädnypor! Lite och mysigt hotell med bra läge. Detta gör det höga betyget. Möjligt att sola på gräsmattan framför stranden och "slippa" sand överallt. Dock kostar solsängarna 3 e st. Ägarna varma och trevliga. Köket har bara enkelt husgeråd så man får diska efter varje måltid (2 vin glas, 1 bordskniv tex.). Inget att torka disken på/med men diskmedel och svamp fanns. Duschen liten med duschdraperi som sugs fast och smiter åt..... kunde vara bättre med plastvägg eller kabin. Förbättrar man duschen blir det full pott.

 
2019-10-21

av Marcus L

Spartanskt och gemytligt

Härligt litet hotell med trevlig atmosfär. När man behövde information så fanns den på plats och de trevliga ägarna var mycket tillmötesgående. Lugn miljö då vi reste ganska sent på året och det mesta i Platanias stängde för säsongen. Vi var de sista gästerna för säsongen då denna resa var i mitten av oktober. Rummet var utmärkt och hade egentligen allt man behöver. Visst skulle det ha varit bra med lite mer porslin kanske, men man klarar sig. Mycket bra sängar. Wifi fanns i flera delar av området, men flukturerande uppkoppling tyvärr.

 
2018-08-31

av Skansen78 Stockholm, Sverige

Super bra

Jätte trevligt hotel precis vid stranden. Rent och fräscht. Personalen gör allt för att du ska trivas. Fick ett välkomstkit med olja och kryddor. Kan verkligen rekommendera. Tack så jättemycket för en underbar vecka