Kundomdömen om Mary

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 193 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
7,7 / 10
Mat och dryck
 
5,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Service
 
9,0 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Servicen, lugnt, familjär känsla
-
Vi bodde i rum 13. Det var världens sämsta dusch, det såg så ut men det var inget tryck alls. De bytte handtag, men det hjälpte inte. Fick duscha hos några snälla vi lärde känna som bodde i en annan byggnad på hotellet, det var riktigt bra, hög tryck i duschen och ordentliga vattenstrålar så man kunde tvätta håret och få av sig all solkräm. Ibland använde vi vattenslangen i trädgården för att kunna skölja av oss ordentligt.

Bekräftad gäst: 2021-06-11


6 av 10

+
-
Sängarna är av usel kvalitet. Annars var sängkläder väldigt bra men madrasserna alldeles för mjuka och den översta låg inte kvar på samma ställe. Gled ut åt sidorna, så det var risk att trilla ur sängen. Vilket jag gjorde en gång.

Bekräftad gäst: 2021-06-11


9 av 10

+
Det låg väldigt nära stranden. Vilket vi också valt. Nära till allt.
-
Duschen var i minsta laget. Hos oss fungerade det bra ändå.

Bekräftad gäst: 2021-06-11


10 av 10

+
Närheten till stranden
-
Saknade en stekpanna

Bekräftad gäst: 2021-06-04


9 av 10

+
Läget i förhållande till stranden. Exemplarisk städning.
-
Två grader varmare i poolen.

Bekräftad gäst: 2021-06-04


10 av 10

+
Trevlig personal och fräsch miljö.
-
Att man torkar av ytor när man städar samt att eventuell sand på golvet i rummet tas bort ordentligt.

Bekräftad gäst: 2021-05-29


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-05-29


10 av 10

+
Trivsamt och rent
-
Tycker att det var bra och utifrån mina förväntningar

Bekräftad gäst: 2021-05-29


10 av 10

+
Hotellet är mycket finare än vad bilderna visar. Rent och snyggt och mycket trevlig personal, men det är svårt att få på bild förstås. Det finns ingen mat på hotellet, men drycken var kall och god.
-
Gratis solstolar på stranden. Det bör ingå i priset, det blir bara tramsigt att betala för varje dag.

Bekräftad gäst: 2021-05-29


10 av 10

+
Trevlig personal
-
Myggnät på dörrar och fönster

Bekräftad gäst: 2021-05-22


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

73% av resenärerna rekommenderar

66 omdömen
Utmärkt
 
30
Väldigt bra
 
25
Bra
 
9
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2019-10-22

Inlägg av Ruggan Mariehamn, Finland

Härligaste sängarna

De bästa sängarna som jag sovit i på mina semestrar. Vi hade två balkonger åt olika håll, så vi kunde hänga på tork med befintlig torkställning och klädnypor! Lite och mysigt hotell med bra läge. Detta gör det höga betyget. Möjligt att sola på gräsmattan framför stranden och "slippa" sand överallt. Dock kostar solsängarna 3 e st. Ägarna varma och trevliga. Köket har bara enkelt husgeråd så man får diska efter varje måltid (2 vin glas, 1 bordskniv tex.). Inget att torka disken på/med men diskmedel och svamp fanns. Duschen liten med duschdraperi som sugs fast och smiter åt..... kunde vara bättre med plastvägg eller kabin. Förbättrar man duschen blir det full pott.

 
2019-10-21

Inlägg av Marcus L

Spartanskt och gemytligt

Härligt litet hotell med trevlig atmosfär. När man behövde information så fanns den på plats och de trevliga ägarna var mycket tillmötesgående. Lugn miljö då vi reste ganska sent på året och det mesta i Platanias stängde för säsongen. Vi var de sista gästerna för säsongen då denna resa var i mitten av oktober. Rummet var utmärkt och hade egentligen allt man behöver. Visst skulle det ha varit bra med lite mer porslin kanske, men man klarar sig. Mycket bra sängar. Wifi fanns i flera delar av området, men flukturerande uppkoppling tyvärr.

 
2018-08-31

Inlägg av Skansen78 Stockholm, Sverige

Super bra

Jätte trevligt hotel precis vid stranden. Rent och fräscht. Personalen gör allt för att du ska trivas. Fick ett välkomstkit med olja och kryddor. Kan verkligen rekommendera. Tack så jättemycket för en underbar vecka

 
2018-07-21

Inlägg av lotta368 Sunne, Sverige

Litet charmigt hotell.

Ett personligt hotell .Härlig atmosfär och trevlig personal. Välstädade rum och övriga utrymmen.Vi blev glada över kryddpåsen och olivoljan,med hotellets namn på. Promenad avstånd till det mesta,närheten till havet var ett stort plus.Tyst och lugnt på kvällar och nätter,inget brus från stora gatan som går genom hela Platanias.

 
2018-06-03

Inlägg av evaeriksson Helsingborg, Sverige

Havsnära

Fantastiskt hotell som vi garanterat kommer att återvända till. Blev välkomnad på rummet med en flaska olivolja och lite kryddor när vi kom. Bra pool och bara några steg till stranden. Riktigt sköna sängar