Enrumslägenhet

Enrumslägenhet med balkong eller markbalkong, vissa med havsutsikt eller poolutsikt. Till alla enrumslägenheter med markbalkong är det fyra trappsteg upp till ingången. Kombinerat sovrum med minikök. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost och enkel köksutrustning. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Tv med lokala kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 18-25 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer/1-3 personer

Mindre tvårumslägenhet

Mindre tvårumslägenhet med två balkonger, varav en med havsutsikt. Sovrum och kombinerat litet vardagsrum med minikök. Två enkelsängar. Kokplattor, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost och enkel köksutrustning. Wifi och luftkonditionering ingår Deponering mot avgift. Tv med lokala kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenhet med balkong, vissa med poolutsikt. Sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddbar soffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost och enkel köksutrustning. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Tv med lokala kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 30-35 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Tvårumslägenhet i nedsänkt markplan

Tvårumslägenhet med markbalkong, nedsänkt markplan, belägna i byggnaden från 2007. Sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa och i hopvikbar säng. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost och enkel köksutrustning. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Tv med lokala kanaler. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 28-35 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.