1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Rumstyper på Casa Di Porto

Enrumslägenheter

Rymliga och nyrenoverade enrumslägenheter. Möjlighet till en extrabädd för barn (extrabäddarna av olika typer, vanligast är hopfällbar säng). Kombinerat minikök och vardagsrum med kokplattor, kylskåp och enkel köksutrustning. Vattenkokare och kaffebryggare. Telefon och satellit-tv. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong, markbalkong eller markterrass. Lägenheter med markterrass har ett trappsteg till uteplatsen. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.
Rumsstorlek: ca 25 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer, varav 1 barn.

Enrumslägenheter i nedsänkt markplan

Rymliga, nyrenoverade enrumslägenheter i nedsänkt markplan. Kombinerat minikök och vardagsrum med kokplattor, kylskåp och enkel köksutrustning. Vattenkokare och kaffebryggare. Telefon och satellit-tv. Möjlighet till extrabädd (extrabäddarna av olika typer, vanligast är hopfällbar säng.) Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Markterrass eller delad uteplats. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.
Rumsstorlek: ca 25 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Trerumslägenheter

Rymliga och nyrenoverade trerumslägenheter med två separata sovrum samt kombinerat minikök och vardagsrum. Kokplattor, kylskåp och enkel köksutrustning. Vattenkokare och kaffebryggare. Möjlighet till extrabädd, i vissa lägenheter finns plast för två varav en för ett barn (extrabäddarna av olika typer, vanligast är hopfällbar säng). Telefon och satellit-tv. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Två badrum. Bad/dusch och wc. Balkong med poolutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.
Rumsstorlek: ca 55 kvadratmeter.
Antal personer: 4-5 personer/4-6 personer, varav 1 barn.

Tvårumslägenheter

Rymliga och nyrenoverade tvårumslägenheter med olika inredning och ett separat sovrum. I vissa tvårumslägenheter måste fjärde person vara ett barn. Alla lägenheter har kombinerat vardagsrum och minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. Möjlighet till extrabädd, i vissa lägenheter är en för barn (extrabäddarna av olika typer, vanligast är hopfällbar säng). Telefon och satellit-tv. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrum med bad/dusch, wc och hårtork. En del lägenheter har två badrum. Balkong eller markbalkong, vissa med poolutsikt. Uteplatserna varierar i storlek. Städning 7 ggr/vecka. Trappsteg och nivåskillnader förekommer i vissa lägenheter. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.
Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer/1-4 personer, varav 1 barn.

Tvårumslägenheter i etage

Rymliga och nyrenoverade tvårumslägenheter i etage. Ett sovrum (beläget på övre eller under våningen) samt ett kombinerat vardagsrum och minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. Möjlighet till extrabädd, varav en för ett barn (extrabäddarna av olika typer, vanligast är hopfällbar säng). Telefon och satellit-tv. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrum med bad/dusch, wc och hårtork. En del lägenheter har två badrum. Balkong eller terrass, vissa med poolutsikt. Uteplatserna varierar i storlek. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.
Rumsstorlek: ca 37-45 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer, varav 1 barn/1-4 personer, varav 1 barn.

Tvårumslägenheter, nedsänkt markplan

Rymliga, nyrenoverade tvårumslägenheter i nedsänkt markplan. Sovrum och kombinerat vardagsrum/minikök med kokplattor, kylskåp och enkel köksutrustning. Vattenkokare och kaffebryggare. Möjlighet till extrabäddar (extrabäddarna av olika typer, vanligast är hopfällbar säng). Telefon och satellit-tv. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Bad/dusch och wc. Hårtork. Markterrass. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.
Rumsstorlek: ca 50 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.