Enrumslägenheter

Rymliga och nyligen renoverade enrumslägenheter. Möjlighet till en extrabädd för barn (extrabäddarna av olika typer, vanligast är hopfällbar säng). Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare, kaffebryggare och enkel köksutrustning. . Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong, markbalkong eller markterrass. Lägenheter med markterrass har ett trappsteg till uteplatsen. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: ca 25 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer, varav 1 barn.

Enrumslägenheter i nedsänkt markplan

Rymliga, nyligen renoverade enrumslägenheter i nedsänkt markplan. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Möjlighet till extrabädd (extrabäddarna av olika typer, vanligast är hopfällbar säng). Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Markterrass eller delad uteplats. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: ca 25 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Trerumslägenheter

Rymliga och nyligen renoverade trerumslägenheter med två separata sovrum samt kombinerat minikök och vardagsrum. Kokplattor, kylskåp, vattenkokare, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Möjlighet till extrabädd, i vissa lägenheter finns plast för två varav en för ett barn (extrabäddarna av olika typer, vanligast är hopfällbar säng). Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Två badrum. Bad/dusch och wc. Balkong med poolutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: ca 55 kvadratmeter.
Antal personer: 4-5 personer/4-6 personer, varav 1 barn.

Tvårumslägenheter

Rymliga och nyligen renoverade tvårumslägenheter med olika inredning. Ett separat sovrum. Alla lägenheter har kombinerat vardagsrum och minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. Möjlighet till extrabädd, i vissa lägenheter är en av extrabäddarna för barn (extrabäddarna av olika typer, vanligast är hopfällbar säng). Tv med satellitkanaler.. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrum med bad/dusch, wc och hårtork. En del lägenheter har två badrum. Balkong eller markbalkong, vissa med poolutsikt. (Uteplatserna varierar i storlek.) Städning 7 ggr/vecka. Trappsteg och nivåskillnader förekommer i vissa lägenheter. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer/1-4 personer, varav 1 barn.

Tvårumslägenheter i etage

Rymliga och nyligen renoverade tvårumslägenheter i etage. Ett sovrum (beläget på övre eller under våningen) samt ett kombinerat vardagsrum och minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. Möjlighet till extrabädd, varav en för ett barn (extrabäddarna av olika typer, vanligast är hopfällbar säng). Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrum med bad/dusch, wc och hårtork. Vissa lägenheter har två badrum. Balkong eller terrass, vissa med poolutsikt. (Uteplatserna varierar i storlek.) Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: ca 37-45 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer, varav 1 barn/1-4 personer, varav 1 barn.

Tvårumslägenheter, nedsänkt markplan

Rymliga, nyligen renoverade tvårumslägenheter i nedsänkt markplan. Sovrum och kombinerat vardagsrum/minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Möjlighet till två extrabäddar (extrabäddarna av olika typer, vanligast är hopfällbar säng). Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Bad/dusch och wc. Hårtork. Markterrass. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: ca 50 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.