Dubbelrum

Dubbelrum med balkong. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i enkelsäng, i hopvikbar säng eller i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare. Kaffebryggare. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 25 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer, varav 1 barn.

Dubbelrum i etage

Dubbelrum i etage med balkong , vissa med poolutsikt. Sovrummet kan finnas en trappa upp eller en trappa ner från vardagsrummet. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i enkelsäng, i hopfällbar säng eller i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare. Kaffebryggare. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Vissa lägenheter har två badrum. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 56 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer, varav 1 barn.

Enrumslägenhet

Enrumslägenhet med markbalkong eller markterrass. Lägenheter med markterrass har ett trappsteg till uteplatsen. Sovrum kombinerat med minikök. Två enkelsängar. Möjlighet till en extrabädd i enkelsäng, i hopvikbar säng eller i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i lägenheten.

Rumsstorlek: ca 25 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer, varav 1 barn.

Enrumslägenhet i nedsänkt markplan

Enrumslägenhet i nedsänkt markplan med markterrass eller delad uteplats. Sovrum kombinerat med minikök. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i enkelsäng, i hopvikbar säng eller i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i lägenheten.

Rumsstorlek: ca 25 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Trerumslägenhet

Trerumslägenhet med balkong med poolutsikt. Två sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i enkelsängar, i hopvikbar säng eller i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Två badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i lägenheten.

Rumsstorlek: ca 55 kvadratmeter.
Antal personer: 4-5 personer/4-6 personer, varav 1 barn.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenhet med balkong eller markbalkong, vissa med poolutsikt. Storleken på uteplatserna varierar. Sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. Trappsteg och nivåskillnader förekommer i vissa lägenheter. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i enkelsäng, i hopvikbar säng eller i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Vissa lägenheter har två badrum. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i lägenheten.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer/1-4 personer, varav 1 barn.

Tvårumslägenhet i etage

Tvårumslägenhet i etage. Balkong eller terrass, vissa med poolutsikt. Storleken på uteplatsen varierar. Ett sovrum som kan finnas en trappa upp eller en trappa ner från det kombinerade vardagsrummet med minikök. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i enkelsäng, i hopvikbar säng eller i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Vissa lägenheter har två badrum. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i lägenheten.

Rumsstorlek: ca 37-45 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer, varav 1 barn/1-4 personer, varav 1 barn.

Tvårumslägenhet i nedsänkt markplan

Tvårumslägenhet i nedsänkt markplan. Markterrass. Sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i enkelsäng, i hopvikbar säng eller i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in maxantalet personer i lägenheten.

Rumsstorlek: ca 50 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.