Rumstyper på Norefjell Ski & Spa

Dubbelrum

Mysiga dubbelrum av varierande storlek. En dubbelsäng eller två separata sängar. Ett skrivbord och tv med satellitkanaler. Gratis wifi. Strykfaciliteter. Dusch och wc. Ingen uteplats. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 16-20 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Fyrarumslägenhet

Lägenheterna ligger i en separat byggnad nedanför hotellet och har tre separata sovrum och ett kombinerat vardagsrum och kök. Ett sovrum har en dubbelsäng och de andra två en våningssäng i varje. Spis och ugn, kylskåp, diskmaskin, mikrovågsugn, vattenkokare och enkel köksutrustning i köket. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi. Badrum med bad/dusch och wc. Balkong. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 70 kvadratmeter.
Antal personer: 4-8 personer, varav 2 barn.

Trerumslägenheter

Lägenheterna ligger i en separat byggnad nedanför hotellet och har två separata sovrum och ett kombinerat vardagsrum och kök. Det ena sovrummet har en dubbelsäng och det andra en våningssäng. Spis och ugn, kylskåp, diskmaskin, mikrovågsugn, vattenkokare och enkel köksutrustning i köket. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi. Badrum med bad/dusch och wc. Balkong. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.

Tvårumssviter

Sviter med två sovrum och ett vardagsrum med öppen köksdel. Ett sovrum med en dubbelsäng eller två separata sängar och ett med en våningssäng. I vardagsrumsdelen finns sittgrupp och och tv med satellitkanaler. Strykfaciliteter. Gratis wifi. I badrummet finns badkar med dusch och en wc. Balkong. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 2-4 personer.