Sentido Pearl Beach

Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Sentido Pearl Beach i Rethymnon välkomnar dig med en riktigt härligt läge nära sandstranden. Här väntar, förutom en fint poolområde och solterrass, gym, två restauranger och avkopplingar som massage och ångbastu. En bit bort ligger de charmiga gränderna i Rethymnons gamla stan, med restauranger och uteställen.

Travelife Guld

Hotellet har en väl utvecklat fokus på hållbarhet. Det uppmuntrar underleverantörer och andra i samhället att agera etiskt och hållbart. Det söker ständigt efter nya saker att förbättra och arbetar för att inspirera andra att göra likadant.


Rumstyper

Dubbelrum för 2-3 personer. Enkelrum för 1 person. Kampanjrum för 2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Maten o personal
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 710 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 10 m
Till centrum: 2 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

På hotell Sentido Pearl Beach i Rethymnon väntar ett utmärkt läge nära sandstranden, som belönats med den internationella märkningen Blå Flagg för rent och klart vatten. Här hittar du en pool, separat barnpool och en omgivande solterrass med solstolar och parasoller. I poolbaren kan du köpa något svalkande att dricka och i trädgården finns det palmer som erbjuder skön skugga. Det finns även en bufférestaurang och en à la carte-restaurang på hotellet.

Vill du träna finns ett gym och för avkoppling erbjuds bastu, en uppvärmd inomhuspool, bubbelpool, ångbad, massage och skönhetsbehandlingar. Gratis wifi på hotellområdet. Receptionen är öppen dygnet runt.

Gamla stan i Rethymnon ligger ca 2 kilometer bort och bland de mysiga gränderna hittar du gott om restauranger, butiker, barer och uteställen.

Måltider

Frukost ingår. Halvpension finns mot tillägg.