Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,4 av 10 baserat på 52 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
8,6 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Service
 
8,9 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Nära till havet
-

Bekräftad gäst: 2024-07-09


6 av 10

+
Poolen
-
Badrummet är i stort behov av renovering, hårda sängar och kuddar. Lyhört i rummet och gnisslande ac. Personalen otrevlig, på frukosten var de extremt hetsiga och när vi checkade ut fick vi inte ens ett ”thank you for your stay and have a safe trip home”, utan receptionisten skickade oss bara till systerhotellet för att betala den grekiska skatten med kredit kort utan ett ord.

Bekräftad gäst: 2024-07-02


7 av 10

+
Läget och maten i snacksbaren
-
Slitet

Bekräftad gäst: 2024-06-23


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-06-17


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-06-04


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-10-15


9 av 10

+
Tyst på rummet. Varierande mat på frukost/middagbuffe. Sköna sängar.
-
Gymmet får gärna öppna tidigare.

Bekräftad gäst: 2023-10-08


7 av 10

+
Trevlig personal. Halvpension var ren vinst. Nära till stranden
-
Jag måste byta rum för första rummet var bokat till någon annan från andra dagen av min semester. Förbättring: viss kompensation. Badrummet var i dålig stick. Slitna badkaret såg ut som står där för 50 år tillbaka. Förbättring: renovering.

Bekräftad gäst: 2023-10-08


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-09-01


8 av 10

+
Väldigt trevlig personal!
-
Tydligare information om aktiviteter som händer på hotellområdet under veckan.

Bekräftad gäst: 2023-08-13


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

799 omdömen
Utmärkt
 
390
Väldigt bra
 
299
Bra
 
73
Mindre bra
 
21
Underkänt
 
17

5 senaste omdömen

2024-05-03

av Per M Helsingborg, Sverige

Bra hotell vid havet

Bra hotell. Rummen var rena och fräscha. Helt OK frukost. God service av personalen. Nära till många små och trevliga tavernor i området. Havet precis utanför hotellet. Bra poolområde, men pinsamt dåligt med att öppettiderna var mellan 10:00 - 18:00 lokaltid.

 
2023-09-03

av Suzanne A Sverige

Pearl Beach, Rethymnon

Bra hotell men enormt lyhört. Tunna väggar och man hörde grannarna ständigt dom stunder man var på rummet. Så där vill jag nog inte bo igen. Restaurangpersonalen var verkligen underbara. Professionella till 100 procent. Dom utmärkte sig verkligen.

 
2023-08-11

av Annika H

Mycket trevligt hotell

Ett mycket trevligt hotell precis vid stranden och på gångavstånd från centrum. Bra rum, utrustade med te-kokare. Mycket bra att badlakan tillhandahålles. Jag rekommenderar att köpa till halvpension; den väldigt prisvärd, omväxlande och trevlig.

 
2022-06-26

av Z7718CYmaria

Barn får inte leka i poolen

Fint hotell men bara massa regler. Man får inte ligga vid vilken pool man vill. Barnen får inte leka i poolen. Inte hoppa eller leka över huvudtaget. En stor besvikelse då dessa regler inte står någonstans. Enbart dykning ej tillåtet Stranden stenig så svårt att ta sig ner och upp

 
2021-09-23

av HobbeDalarna Siljansnäs, Sverige

Bekvämt boende

Hotellet ligger i slutet av strandpromenaden i Rethymnon. Taxi till centrum kostar 5 euro. Gott om solstolar vid hotellets egna sand/stenstrand. Trevlig kille som tog hand om oss på stranden. Ta med badskor! Två solstolar plus parasoll kostade 6 euro per dag. Välstädat stort rum och trevlig personal. Stor frukostmatsal med stort utbud. Vi åt enbart lunch på hotellet. Mängder av rätter att välja på. Kvällsunderhållning. Betyget dras ner p g a att vi fick byta rum under vistelsen. Svagt av hotellet!