Dubbelrum

Dubbelrum med balkong eller terrass, vissa med havsutsikt eller begränsad havsutsikt. Balkongerna och terrasserna har olika storlek. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i enkelsäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Minibar mot avgift. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor finns i dubbelrum med havsutsikt eller begränsad havsutsikt. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: Ca 24 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Enkelrum

Enkelrum med balkong eller terrass. Balkongerna har olika storlek. En enkelsäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Minibar mot avgift. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 24 kvadratmeter.
Antal personer: 1 person.

Kampanjrum

Kampanjrummen är ett begränsat antal rum med dusch och wc för dig som vill bo på Sentido Aegean Pearl, men som inte bryr dig om läge eller utsikt. Uteplats kan inte heller garanteras. Det behöver alltså inte vara någon av de rumstyper som presenteras här.

Antal personer: 2 personer.