Kundomdömen om Rethymno Mare Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,8 av 10 baserat på 176 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,8 / 10
Städning
 
7,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,8 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
7,4 / 10
Service
 
8,7 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Mat.
-
Allt var bra med hotellet.

Bekräftad gäst: 2021-07-10


6 av 10

+
Mat, personal, privat pool.
-
Det var för lyhört, man kunde inte sova.

Bekräftad gäst: 2021-07-09


1 av 10

+
Inget! Ni ska skämmas att ni har det öppet när 2/3 av hotellet är stängt!!
-
Allt! Har skickat in en reklamation, väntar på svar från er!

Bekräftad gäst: 2021-07-04


10 av 10

+
Personalen
-
Ingenting

Bekräftad gäst: 2021-07-03


10 av 10

+
Supertrevlig personal. Underbar och god mat. Närodlade varor.
-

Bekräftad gäst: 2021-06-25


9 av 10

+
Rummet med privat pool och havsutsikt var fantastiskt! Kalla buffén fantastisk med alla olika sallader, röror, fetaosten mm Väldigt vänlig personal, baren och all inclusive drinkarna absolut högsta klass.
-
Den varma buffén var lite ruffig. Många alternativ, men inte särskilt inspirerat och ofta väldigt lite smak. Vissa rätter kom tillbaka 3 dagar i rad, med förlorad kvalité, t ex fläskkotlett. Förstår samtidigt att det var första veckan man startade upp säsongen. Fler eluttag på rummet skulle verkligen underlätta alt en grendosa med från receptionen för moderna familjer med mobiler, paddor, eltandborste osv som kräver ström. Incheckningen en smula omständig, men också första dagen man hade öppet. Hiss till övre etager stängd, en trappa till restaurangen ett måste vilket kan vara en stor utmaning för seniorer.

Bekräftad gäst: 2021-06-19


9 av 10

+
Personalen som gjorde allt för oss. Ingenting var omöjligt att ordna.
-
En brygga så att de som jag går med kryckor kan bada i havet. Då jag har en ryggmärgsskada var jag hänvisad till poolen eftersom det låg många stenar i vattnet vid stranden.

Bekräftad gäst: 2019-09-29


7 av 10

+
Vi uppgraderade till egen pool
-
lite mer variation på snacks/mat i poolbaren. och lite tråkigt för oss som åt middag tidigare att det inte fanns något att äta på kvällen. De surade om man tog med sig från restaurangen

Bekräftad gäst: 2019-09-28


4 av 10

+
Poolerna och vattenrutschkanorna
-
Ta bort trapporna mycket jobbigt att gå i så mycket trappor .halt poolområde .dålig mat i den andra restaurangen nere sur personal där .hotellet ligger ute i obygden .

Bekräftad gäst: 2019-09-28


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-28


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Läge
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

74% av resenärerna rekommenderar

581 omdömen
Utmärkt
 
240
Väldigt bra
 
217
Bra
 
75
Mindre bra
 
32
Underkänt
 
17

5 senaste omdömen

2019-09-22

Inlägg av Hannes A

Absolut 3 stjärnigt hotell men inte mer,,,

En av de bättre hotellen när det gäller trevlig och kunnig personal. Animation gruppen ska ha all beröm trots sina små resurser gjorde de sitt bästa. Mångkulturell arbetsstyrka och trevliga. Rummen någorlunda fräscha och rena och bra utsikt över havet. Hotellet ligger endast en timmes körväg från Chanias flygplats vilket är bra. Stranden var liten men ok. Det som man blev mest besviken på var den ljumma skolmaten, den kändes inte fräsch, dålig variation, det fanns inga mat teman och mycket stressande hög musik från morgon till kväll, det uppfattades som att kyparna tävlade i att plocka tallrikarna från borden innan man ens var färdig med maten. Matsals stunden med familjen kändes aldrig avkopplande eller lugn.

 
2019-06-30

Inlägg av EmmaLiljeqvist Tierp, Sverige

Jättefint hotell

Vi besökte hotellet i juni. Vädret var perfekt. Poolen var varm och det var aldrig problem med att få plats vid poolen fastän vi var 8 personer. God mat och mycket trevlig personal!!! Roliga aktiviteter dagtid! Mycket trappor men det var ändå inget problem. Långt från flygplatsen. Hade jag vetat hur bussresan dit varit hade jag hellre bokat egen transfer dit.

 
2018-09-26

Inlägg av Mats W Västra Frölunda, Sverige

Paradiset

Har tidigare besökt flera hotell på Kreta men detta står i en klass för sig. Tror det var 6:e gången vi tog in på detta hotell. Kunde inte i vår vildaste fantasi föreställa oss det mottagande vi fick. Två särskilt viktiga personer vid detta mottagande var Nikos och Michailis men även övrig personal var underbar. Då jag har en gammal ryggmärgsskada och går på kryckor var det toppen med all den service vi fick, inget verkade omöjligt att lösa. Städningen kunde inte varit bättre och heder åt all personal. Maten var även den bästa tänkbara och det var buffé så vi är övertygade att alla kan hitta något gott varje måltid. Hade all include så det var bara att ta för sig. Blev behandlade som stamgäster vilket vi förmodligen är. Har funnit paradiset på jorden och kommer att återvända dit med största säkerhet. Stort TACK till alla som gjorde vår semester så underbar.

 
2018-08-07

Inlägg av leifroosgardh Ludvika, Sverige

Fantastiskt trevligt hotell!

Personalens gästvänlighet är en 11:a på en 10-gradig skala! Mycket bra och varierande mat, passar alla. Olika teman vissa kvällar. Bra poolområde. Rummen är stora, man kunde dock kanske önska en badrumsdörr som går att stänga. Men vad gör det, rummet är väl ändå bara en förvaringsplats för kläder och en sovande kropp. Åk hit! Det kommer jag och familjen att göra igen.

 
2018-05-13

Inlägg av 770niklasj Ösmo, Sverige

Semester

Bilderna ljög lite men efter att ha fått byta rum var vi väldigt nöjda, verkligen värt pengarna. Trevlig personal, det enda de kan bli bättre på är att tvätta handdukarna så att de inte luktar surt redan när man får dom nya.