Golf

Aktiv semester på Korfu

På Korfu hittar du ett brett utbud av aktiviteter som golf, fotboll och bowling. Vill du ta del av en mer genuin sportupplevelse à la Korfu, varför inte otippat nog kolla in en cricketmatch?

Cricket, Korfu

Golf i Ermones

På den västra delen av ön ligger Ermones som hyser en av Korfus två golfbanor. Från Dassia/Gouvia tar det cirka 30 minuter att ta sig hit och från Agios Gordis cirka 20 minuter. Golfbanan ligger i vackra Ropa Valley och har floden Nafsika som en del av banan. För dig som inte gillar golf bjuder Ermones på en liten fin sandstrand.

Star Bowling

Bowling är en trevlig kvällsaktivitet för kompisgänget eller familjen. Utanför Korfu stad, på vägen från Dassia/Gouvia, ligger Star Bowl som är en stor och populär bowlinghall. Här finns också biljard för den som föredrar det.

Gammal crickettradition

Cricket spelas faktiskt på Korfu och är en kvarleva från den tid då Storbritannien härskade över ön. I Korfu stad ligger den första cricketplanen som man tidigare använde sig av, bland annat när de vann över England på 80-talet och spelade som allra bäst. I dag använder man sig av den cricketplan som finns i Gouvia, nära hamnen.


Tips & Inspiration

Se alla våra restips för Korfu, hitta och boka en resa till Korfu eller prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Alla restips för Korfu

Här hittar du våra bästa tips på de finaste stränderna, härligaste sevärdheterna, mysigaste restaurangerna och mycket mer!

Se alla våra restips för Korfu

Korfu

  • Venetiansk arkitektur i Korfu stad 
  • Kristallklart vatten
  • Kombinera med Saranda, Albanien
Se alla resor till Korfu

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få inspirerande restips och erbjudanden inför din nästa resa.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här