resmål

Kom bort från vardagen med Apollos barnvänliga resor till Agios Georgios. Här hittar du en av Korfus finaste stränder och orten är perfekt för skön avkoppling.

Läs mer om Agios Georgios 2 hotell från 4 352 SEK

Gouvia och Kontokali är tre omtyckta orter på Korfu. Här får du en semester med stora möjligheter till omväxling, nära strand, shopping, nöjen och utflyktsmål.

Läs mer om Gouvia & Kontokali 2 hotell från 12 700 SEK

Res till den trivsamma lilla fiskebyn Moraitika i sommar och semestra bland vackra grekiska olivträd med utsikt över det kristallklara havet. Byn har gamla anor men domineras numera av modernt semesterliv där tavernor, pubar och butiker är nära till hands.

Läs mer om Moraitika 5 hotell från 4 998 SEK

Till Korfu stad ska du resa om du suktar efter en omväxlande semester med romantisk stämning och många intryck. Här väntar kulturhistoria, shopping, restauranger och charmiga gränder – du trivs garanterat.

Läs mer om Korfu Stad 2 hotell från 7 703 SEK

I Agios Ioannis Peristeron väntar kristallklart hav, med en strand som fått EU:s blå flagg för rent och klart vatten. Här njuter du av en lugn och skön semester i en idyllisk, grekisk by där de trivsamma omgivningarna delas med lokalbefolkningen.

Läs mer om Agios Ioannis Peristeron 2 hotell från 14 013 SEK

Barbari är en lugn liten ort med härlig atmosfär, belägen på norra delen av Korfu. Här är stranden kantad av grönskande pinjeträd och vattnet riktigt kristallklart. Stranden, som nästan är två kilometer lång, är barnvänlig och långgrund. Längs med stranden och ortens huvudgata finns flera charmiga ...

Läs mer om Barbati 1 hotell från 7 088 SEK

Benitses är en av Grekland äldsta turistorter. Här möts du av en idyllisk känsla och gamla traditioner där byns slingriga oasfalterade vägar ger en känsla av en charmig by högt uppe i bergen, men Benitses ligger precis intill det vackra joniska havet. Strandpromenaden i den gamla, fina badorten kant...

Läs mer om Benitses 1 hotell från 13 976 SEK

Dassia & Ipsos är två populära semesterorter på Korfus östkust. Här kan du njuta av en semester fylld med både sol, bad, shopping och roliga aktiviteter.

Läs mer om Dassia & Ipsos 4 hotell från 5 018 SEK

Vackert beläget på Korfus sydöstra del ligger den lilla men livliga och populära byn Kavos. Här väntar fina stränder, kristallklart vatten och ett pulserande nattliv.

Läs mer om Kavos 2 hotell från 5 906 SEK

Pelekas & Kontogialos är det perfekta resmålet för dig som önskar en avkopplande semester i charmiga och småskaliga omgivningar. Förutom vackra stränder med kristallklart vatten och grönskande natur är Pelekas & Kontogialos den perfekta utgångspunkten för dig som vill upptäcka mer av allt va...

Läs mer om Pelekas & Kontogialos 1 hotell från 11 952 SEK

Semesterorten Sidari på Korfus norra kust är det perfekta resmålet för dig som vill varva sköna dagar på stranden med roliga aktiviteter och mysiga tavernakvällar. I Sidari finns något för alla och passar både barnfamiljen som paret och kompisgänget.

Läs mer om Sidari