Apollos resor till Korfu

Nedan ser du våra charterresmål på Korfu. Du kan också boka ett paket med flexibel reslängd och resa till andra platser runtom på ön.  

orter sorterade efter

Agios Gordis är en trivsam badort på Korfus västkust, tvärs över ön från Korfu stad. Här väntar vackra sandstränder, underbart vatten och förstklassiga hotell.

Läs mer om Agios Gordis 3 hotell från 3 418 SEK

Kom bort från vardagen med våra barnvänliga resor till Agios Georgios. Här hittar du en av Korfus finaste stränder och orten är perfekt för skön avkoppling. Vill du bo på ett hotell med trevligt läge och lokal touch är Likithos Village det bästa valet.

Läs mer om Agios Georgios 2 hotell från 2 998 SEK

Dassia, Gouvia och Kontokali är tre omtyckta orter på Korfu. Här får du en semester med stora möjligheter till omväxling, nära strand, shopping, nöjen och utflyktsmål.

Läs mer om Dassia, Gouvia & Kontokali 9 hotell från 3 378 SEK

Res till den trivsamma lilla fiskebyn Moraitika i sommar och semestra bland vackra grekiska olivträd med utsikt över det kristallklara havet. Byn har gamla anor men domineras numera av modernt semesterliv där tavernor, pubar och butiker är nära till hands.

Läs mer om Moraitika 3 hotell från 4 324 SEK

Perama är en mysig semesterort för dig som uppskattar lugna stranddagar och vackra utsikter, men samtidigt vill ha lagom avstånd till restauranger och shopping bland gränderna i Korfus gamla stad. Här väntar magiska vyer över Mouse Island, pittoreska klapperstensstränder och perfekt utgångsläge för ...

Läs mer om Perama 1 hotell från 6 357 SEK

Till Korfu stad ska du resa om du suktar efter en omväxlande semester med romantisk stämning och många intryck. Här väntar kulturhistoria, shopping, restauranger och charmiga gränder – du trivs garanterat.

Läs mer om Korfu Stad 1 hotell från 5 181 SEK

I Agios Ioannis Peristeron väntar kristallklart hav, med en strand som fått EU:s blå flagg för rent och klart vatten. Här njuter du av en lugn och skön semester i en idyllisk, grekisk by där de trivsamma omgivningarna delas med lokalbefolkningen.

Läs mer om Agios Ioannis Peristeron 2 hotell från 6 510 SEK

Benitses är en av Grekland äldsta turistorter med en idyllisk känsla och gamla traditioner. Byns slingriga stenvägar ger en känsla av en charmig by högt uppe i bergen, men Benitses ligger faktiskt precis intill det vackra joniska havet. Strandpromenaden kantas av restauranger, caféer och småbutiker ...

Läs mer om Benitses