Nasos

Nasos är ett fint och stilrent hotell i utkanten av Moraitika på Korfu. Den långgrunda sandstranden är bara en kort promenad bort, och på hotellet väntar ett trevligt poolområde och en restaurang.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 554 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 100 m
Till centrum: 200 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Nasos är ett fint hotell med stilren design. Här bor du i ljusa och bekväma dubbelrum. På hotellet finns ett poolområde med en stor pool, en separat barnpool samt gratis solstolar och parasoller. I poolbaren serveras enklare rätter och dryck.. Stranden, som är belägen en kort promenad från hotellet, är långgrund och barnvänlig. Hotellet bufférestaurang erbjuder frukost och middag.

Gratis wifi. Bordtennis och biljard mot avgift. Ibland förekommer underhållning i form av musik och dansuppträdanden. Lekplats. Trappor och nivåskillnader inom hotellområdet och dess omgivningar. Hotellet består av flera byggnader. Lokal trafik.

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé
  • Halvpension (frukost- och middagsbuffé)

Frukosten serveras kl. 07.30-10.00 och middagen kl. 18.30-21.30.

Alla hotell, Moraitika

Delfinia

På hotell Delfinia bor du precis på stranden och har lika nära till svalkande dopp i havet som i poolen. Hotellet har en vacker trädgård som bjuder in till avkoppling i skuggan eller i solen. I restaurangen njuter du av en härlig buffé och i den mysiga tavernan serveras lokala rätter.

Sentido Apollo Palace

På Korfus sydöstkust, i södra delen av Moraitika, ligger det härliga och familjevänliga hotellet Sentido Apollo Palace. Hotellets grönskande trädgård rymmer både olivträd, ett kapell och det inbjudande poolområdet. Ta del av hotellets aktiviteter, varva ner på hotellets spa eller promenera den korta biten till stranden för ett skönt dopp i havet.