Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 29 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
7,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Service
 
8,2 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Ganska fräscht
-

Bekräftad gäst: 2022-10-04


6 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-10-04


8 av 10

+
Jättefina rum bra städning trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-27


9 av 10

+
Fint läge nära sandstrand och flera restauranger. Hotellet var i bra skick och personalen var trevlig.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-26


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-09-19


6 av 10

+
Det var bra med pool området!
-

Bekräftad gäst: 2022-08-30


9 av 10

+
Läget med närhet till stranden, butik, biluthyrning och restauranger.
-

Bekräftad gäst: 2022-08-22


9 av 10

+
Trevligt, fräscht trevlig personal. Nära havet. Mycket prisvärd halvpension.
-

Bekräftad gäst: 2022-08-15


8 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2022-08-02


7 av 10

+
Super skön temperatur i polen.
-

Bekräftad gäst: 2022-06-27


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

67% av resenärerna rekommenderar

570 omdömen
Utmärkt
 
298
Väldigt bra
 
166
Bra
 
53
Mindre bra
 
34
Underkänt
 
19

5 senaste omdömen

2017-08-27

av iAlecs Sundsvall, Sverige

Mycket bra

Ett väldigt bra och fint hotell. Fräscha rum. Bra poolområde. Erbjuder shower vissa kvällar. Finns Super Market väldigt nära hotellet, samt litet kylskåp på rummet. Trevlig personal. Men de saknar vilja att tänka "outside the box". Vi köpte till exempel med oss en vinbox till rummet och ville låna vinglas till rummet, det fick vi inte. i övrigt är vi väldigt nöjda med hotellet, en mycket fin strand finns endast 3minuters promenad bort.

 
2017-07-23

av ashleigholg Clitheroe, Storbritannien

Härligt hotell

Bra värde, verkligen rent och modernt, trevlig personal, maten är ok inte fantastiska inte hemskt. Om du är en vegetarian äter du samma saker hela veckan. Utmärkt läge, kom ut från hotellet till höger är stranden med butiker barer etc (jag rekommenderar golden beach bar, åt middag där varje dag) 2 solstolar € 7 för en dag Sväng vänster från hotellet och du att kommer till supermarkets (köp stora flerpack av vattnet och ställ det i kylskåpet på rummet och spara en förmögenhet) och du kommer att får också the village. Vårt rum vart städat varje dag vilket var härligt, duschen var inte bra men jag bryde mig inte. Tv på rummet också. poolen är underbar, men det finns inga regler på att reservera solstolar och människorna verkade att lämna sina handdukar ut från morgon till kväll så det är svårt att få en säng, men det fanns massor av extra sängar på den släta område så vi gick bara på det! Luftkonditioneringen är £ 45 för en vecka, lite dyrt men det var nödvändigt. Kylskåpet var gratis och hade en mini frys också. Personalen inte vill att du ska ta med din egen drycker/snacks vid poolen och du får inte ta en flaska vatten till te såvida du köpte den där. Underhållning var på en par av nätter, men jag rekommenderar att gå till golden beach bar om inte (även kallad Elvis bar) de har alla möjliga sorters priser på gång! Jag skulle åka tillbaka x x

 
2022-09-19

av tracey e Holmfirth, Storbritannien

Disappointing stay

Disappointed with this hotel we booked two rooms and requested pool views on first floor , on arrival we were allocated two rooms both on ground floor with views to the back of the hotel. My daughter had room 114 which smelt of drains, on requesting to swap rooms the manger managed to find another room upstairs for her but unfortunately not one for us. He said the hotel was full!! We found the manager and staff rude and they just want you to spend money in the hotel. My husband had a cab of juice and they told him he wasn’t allowed to drink it because it wasn’t purchased from the bar. The drinks from the bar were expensive €2 for hot water so I could make a lemon tea in my room. No kettles provided . My son got told off for playing with a ball in the pool too. The rooms were cleaned but not very well, look under the beds!! The bathroom needs scrubbing round the grout, black and mouldy, sinks were only wiped round. the wood skirting boards around the wardrobe were all warped( think this was from the floods the year before) we had a room with a bunk bed which wasn’t the best the bed stuck out and we didn’t have much room to move . looking at the hotel on pictures it’s looks better than in reality, The food was ok got a bit same ish by the end of the week with a different meat stew every day and few other options we did find something to eat each night. There are quite a few bars around and the walk into the next village is nice along the beach. The beach isn’t sand though it’s more like stones and sandy grit. We have been to Corfu a few times but never to this part and we won’t return . There are a lot nicer places to stay in Corfu.

 
2022-09-11

av Hannah K

AMAZING hotel

What an amazing hotel! From start to finish there were no issues at all. All the staff are so friendly and nothing was a problem to them. Rooms are so clean and spacious. The food is fabulous! Location is great! Pool is super clean! & Deano - what a gentleman!!! We will defo be back - best hotel! Should be more than 3 stars Thank you for making our first trip to Corfu amazing.

 
2022-08-29

av luibaty Carlisle,Cumbria

Wonderful stay !!

Booked this last minute through LoveHolidays and can honestly say we were astounded at the standards of this hotel, from the rooms, breakfast , pool area, staff, cleanliness, all excellent.Yolanda on reception was highly professional, friendly and attentive and nothing was too much trouble. We were allocated #209 which was in a quiet location with twin beds as requested , great sleeps in a beautifully air conditioned room without ANY noise ! Hotel is an excellent position, 5 mins from the beach, supermarkets and restaurants. Would recommend the following: Best beach bar and sunbeds-Caldera Lounge Cafe $15 euros per day for beds and brolly. Restaurants-Salt n Peppa, The Islands, The Village Tavena (old village),Caldera Lounge Cafe Best bars-Caldera, Buddys and The islands Would recommend visit to Corfu Town, walk to Messonghi and airport taxi transfer approx £45 each way! Met some lovely people during our weeks stay and would highly recommend this resort...EXCELLENT !!!