Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,3 av 10 baserat på 65 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Service
 
8,3 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Rent och fräscht och närheten till stranden. (Dock inte 100 m som är angivet, snarare 300m) Jättebra aircondition, och stor garderob med många galgar.
-
Krångel ibland att betala med kort. De ville helst ha kontanter. Vi saknade också en anordning att lägga resväskan på. Lite jobbigt att krypa på golvet när man ville ha nåt däri.

Bekräftad gäst: 2024-07-13


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-07-06


7 av 10

+
Frukost
-
Att prioritera lite bättre sina kunder vid receptionen.

Bekräftad gäst: 2024-06-09


1 av 10

+
Poolen
-
Det står att hotellet ska ha shower några ggr i veckan, inte en enda gång hände det något. Jag frågade Nasos hotellägaren, han ljög flera ggr..imorgon sa han..Ni får ändra hotellinfo!!!!! Felaktig info på apollos hotellinfo

Bekräftad gäst: 2024-06-02


8 av 10

+
Lugnet och ingen stress, näratill bad med fin sandstrand.
-
Känsligt för fukt vid regn, viss odör från avloppssystemen även på rummet.

Bekräftad gäst: 2024-06-02


8 av 10

+
Läget med närheten till stranden och frukosten.
-

Bekräftad gäst: 2024-05-25


9 av 10

+
-
Er der noget der er gået i stykker så lav det eller fjern det.

Bekräftad gäst: 2023-10-01


8 av 10

+
Läget och trevlig personal
-
Rummet var inte utrustad enligt förväntningar Fanns inte ens en vin-eller kapsyl öppnare Fanns nästan inga hygien artiklar bara en liten hårdtvål

Bekräftad gäst: 2023-10-01


9 av 10

+
Nära till stranden, tyst och lugnt
-

Bekräftad gäst: 2023-09-09


10 av 10

+
Allt
-

Bekräftad gäst: 2023-09-02


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

67% av resenärerna rekommenderar

596 omdömen
Utmärkt
 
312
Väldigt bra
 
171
Bra
 
57
Mindre bra
 
35
Underkänt
 
21

5 senaste omdömen

2024-06-02

av Voyager67610342091

Välj annat!

Rummet stank mögel, Apollo hjälpte oss att byta rum. Bo inte i annexet!!! Städerskan behöver lära sig städa..urk.. Bifogar bilder hur städningen såg ut. Hon moppade golven med svart vatten/bytade ej vatten. Jag fick små insekter i flingorna..

 
2023-09-05

av 459gertn

Helt ok hotell men tyvärr medioker frukost.

Hyfsat hotell, bra rum, ok städ, ok AC, TV kanaler som fungerar ibland, wifi medelgod, kylskåp på rummet vilket behövs. Men, trots riklig, är frukosten medioker. De stekta äggen (gjorda i förväg och förvarade i värmeskåp?) oftast "torra och oaptitliga. "Bacon" var inte bacon utan nått fabricerat tillintetsägande "mer kokt än stekt" tillbehör. Juicer nått saftliknande som ofta tog slut. Kaffe hyfsat. Pool ok, solstolar ok, poolbar dyr vad gäller dryck och glass. ca 100 m till en välsorterad supermarket.

 
2023-08-13

av catwithahat Stockholm, Sverige

Helt ok 👌🏼

Positivt: Trevlig personal, läget nära både strand och hav samt poolområdet som var lugnt och fint. Frukosten var helt ok, kunde varit bättre utbud. Negativt: Dålig städning, av de sex dagar som städerskan/orna städade vårt rum var det endast en dag som höll måttet. Kollegorna bör kanske lära av varandra? Maten var medioker och kunde fått lite mer kärlek för att inte smaka så tråkig och se så trött ut. Överlag ett helt ok hotell. Är du inte så kinkig av dig är det perfekt 👌🏼

 
2017-08-27

av iAlecs Sundsvall, Sverige

Mycket bra

Ett väldigt bra och fint hotell. Fräscha rum. Bra poolområde. Erbjuder shower vissa kvällar. Finns Super Market väldigt nära hotellet, samt litet kylskåp på rummet. Trevlig personal. Men de saknar vilja att tänka "outside the box". Vi köpte till exempel med oss en vinbox till rummet och ville låna vinglas till rummet, det fick vi inte. i övrigt är vi väldigt nöjda med hotellet, en mycket fin strand finns endast 3minuters promenad bort.

 
2017-07-23

av ashleigholg Clitheroe, Storbritannien

Härligt hotell

Bra värde, verkligen rent och modernt, trevlig personal, maten är ok inte fantastiska inte hemskt. Om du är en vegetarian äter du samma saker hela veckan. Utmärkt läge, kom ut från hotellet till höger är stranden med butiker barer etc (jag rekommenderar golden beach bar, åt middag där varje dag) 2 solstolar € 7 för en dag Sväng vänster från hotellet och du att kommer till supermarkets (köp stora flerpack av vattnet och ställ det i kylskåpet på rummet och spara en förmögenhet) och du kommer att får också the village. Vårt rum vart städat varje dag vilket var härligt, duschen var inte bra men jag bryde mig inte. Tv på rummet också. poolen är underbar, men det finns inga regler på att reservera solstolar och människorna verkade att lämna sina handdukar ut från morgon till kväll så det är svårt att få en säng, men det fanns massor av extra sängar på den släta område så vi gick bara på det! Luftkonditioneringen är £ 45 för en vecka, lite dyrt men det var nödvändigt. Kylskåpet var gratis och hade en mini frys också. Personalen inte vill att du ska ta med din egen drycker/snacks vid poolen och du får inte ta en flaska vatten till te såvida du köpte den där. Underhållning var på en par av nätter, men jag rekommenderar att gå till golden beach bar om inte (även kallad Elvis bar) de har alla möjliga sorters priser på gång! Jag skulle åka tillbaka x x