Angsana Corfu

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Förtrollad av havet, inspirerad av naturen och fängslad av öns arv - välkommen till Angsana Corfu, sinnebilden av ett grekiskt lyxretreat där lokala traditioner kombineras med asiatiska influenser. Allt i en sofistikerad miljö som passar dig som endast nöjer dig med det allra bästa på semestern.

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer, varav 1 barn. Familjerum för 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn. Juniorsvit för 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Rummet, poolen och de allmänna utrymmena.
Se alla omdömen

Fakta och faciliteter

Till stranden: 900 m
Till centrum: 2 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Angsana Corfu är ett stort och exklusivt hotell med ett stort utbud av restauranger. Här finns ett lyxigt spa för lata stunder, en infinitypool och fina, stora och lyxiga dubbelrum, juniorsviter och familjerum.

Infinitypool och privat strand
Hotellets infinitypool kommer att fylla ditt Instagramflöde med fantastiska bilder och här är det lätt att bara koppla av och njuta av utsikten från trädäcket. Solstolar, parasoller samt pool- och strandhanddukar ingår. I hotellets spa finns en inomhuspool med bekväma solstolar och här hittar du även en juicebar där du kan boosta kroppen med nyttigheter. På hotellets privata strand Emerald Beach hittar du solstolar, parasoller, extra bekväma balisängar och en bar- och snackbar.

Njut av välsmakande mat
Angsana Corfu har en bufférestaurang, tre à la carte-restauranger, två snackbarer, två lounger och två barer. I bufférestaurangen Ruen Romsai serveras frukostbuffén som ingår. À la carte-restaurangen Koh serverar Asian Fusion Sushi och i à la carte-restaurangen Sofrito serveras grekiska specialiteter från Korfu. I de två snackbarerna kan du både dricka och äta lättare rätter under dagen. Det finns två lounger, varav en serverar lyxig kaviar, vodka och gourmetmat, och den andra serverar Afternoon Tea och desserter. Sunrise Poolbar ligger på ett trädäck vid poolen och Juicebar serverar nyttiga fruktdrycker och ligger vid inomhuspoolen och gymmet. Vårdad klädsel - långbyxor för män i alla restauranger vid middagarna. För att äta i à la carte-restaurangerna krävs bordsreservation.

Koppla av i hotellets prisbelönta spa
Hotellet har ett fint spa som är ett av Greklands bästa där du kan koppla av och verkligen njuta av egentid. Här finns ett stort utbud med bland annat en terrass för yoga, ett välutrustat gym och en uppvärmd inomhuspool, behandlingar mot avgift.

Övrigt
Wifi ingår över hela hotellet. Barnklubb i hotellets regi för barn 4 -11 år med engelsktalande personal. Vid ankomst och avresa är det en brant backe från/till transferbussen till hotellet. Hotellbuss till stranden en gång i halvtimmen. Ca 2 kilometer till centrum av Benitses, och drygt 12 kilometer till Korfu stad.

Måltider

Ingår:

 • Frukostbuffé

Frukosten serveras i bufférestaurangen Ruen Romsai kl. 07.30-11.00.

Mot tillägg:

 • Halvpension (frukostbuffé och middag från fast meny)
 • Helpension (frukostbuffé samt lunch och middag från fast meny)

I både halvpensionen och i helpensionen kan du välja att äta på följande restauranger:

 • Frukostbuffé i restaurangen Ruen Romsai, kl. 07.30-11.00
 • Lunch och/eller middag från färdig meny i restaurangen Sofrito, kl. 12.30-15.30 och 19.00-22.00
 • Snacks i Starboard Lunch & Terrace, kl. 17.00-01.00
 • Snacks i Sunrise Pool Bar, kl. 12.00-18.00
 • Snacks i Emerald Beach Bar, kl. 12.00-18.00
 • Middag i à la carte-restaurangen Oribu, kl. 19.00-22.00

Teknisk uppdatering på hemsidan

Inatt mellan 23:00 och 01:00 genomför vi en teknisk uppdatering på hemsidan. Tyvärr går det inte att boka en resa eller logga in på Mitt Apollo under den tiden

Alltid på våra exklusiva hotell

 • Klassificering minst 5
 • Hög kundnöjdhet
 • Spa med möjlighet till olika slags behandlingar och massage
 • Exklusivt poolområde