Angsana Corfu

  • Exklusivt hotell
  • Spa och flera restauranger

Angsana Corfu är ett unikt hotell för dig som vill ha en lyxig semester med stort urval av restauranger, sköna dagar på stranden och en pool utöver det vanliga med magisk utsikt. Här bor du i exklusiva rum i stilren design. Här är det lätt att känna sig bortskämd!

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Dubbelrum med trädgårdsutsikt för 1-3 personer. varav 1 barn. Dubbelrum med havsutsikt för 1-3 personer. varav 1 barn. Familjerum för 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn. Familjerum deluxe för 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn. Juniorsvit för 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder


Fakta och faciliteter

Till stranden: 900 m
Till centrum: 2 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Angsana Corfu är ett stort och exklusivt hotell med ett stort utbud av restauranger. Här finns ett lyxigt spa för lata stunder, en infinitypool och fina, stora och lyxiga dubbelrum, juniorsviter och familjerum.

Hotellets infinitypool kommer att fylla ditt Instagramflöde med fantastiska bilder och här är det lätt att bara koppla av och njuta av utsikten från trädäcket. Gratis solstolar, parasoller och badhanddukar. I hotellets spa finns en inomhuspool med bekväma solstolar och här hittar du även en juicebar där du kan boosta kroppen med nyttigheter. På hotellets privata strand hittar du solstolar, parasoller och extra bekväma balisängar.

Angsana Corfu har en bufférestaurang, tre à la carte-restauranger, två snackbarer, två lounger och två barer. I bufférestaurangen Ruen Ramsai äter du frukost, lunch och middag. À la carte-restaurangen Butrinis är öppen från morgon till kväll och här kan du äta frukost, lunch och middag. À la carte-restaurangen Koh serverar Asian Fusion Sushi och i à la carte-restaurangen Sofrito serveras grekiska specialiteter från Korfu. I de två snackbarerna kan du både dricka och äta lättare rätter under dagen. Det finns två lounger, varav en serverar lyxig kaviar, vodka och gourmetmat, och den andra serverar Afternoon Tea och desserter. Sunrise Poolbar ligger på ett trädäck vid poolen och Juicebar serverar nyttiga fruktdrycker och ligger vid inomhuspoolen och gymmet.

Hotellet har ett fint spa där du kan koppla av och verkligen njuta av egentid. Här finns ett stort utbud av behandlingar, terrass för yoga, ett välutrustat gym och en inomhuspool.

Internationell barnklubb i hotellets regi för barn i åldrarna 4 till 11 år.

Reception dygnet runt. Gratis wifi över hela hotellet. Tvättservice mot avgift. Rumsservice dygnet runt. Ca 2 kilometer till centrum av Benitses, och drygt 12 kilometer till Korfu stad.

Måltider

Frukostbuffé ingår.
Halvpension (frukost- och middagsbuffé) mot tillägg.
Helpension (frukost-, lunch- och middagsbuffé) mot tillägg.

Alltid på våra exklusiva hotell

  • Klassificering minst 5
  • Hög kundnöjdhet
  • Spa med möjlighet till olika slags behandlingar och massage
  • Exklusivt poolområde