Radisson Blu Limfjord Hotel, Aalborg

Välkommen till Radisson Blu Limfjord Hotel, Aalborg i norra Danmark. Hotellet är en bekväm utgångspunkt för den som vill upptäcka sevärdheter, restauranger och nöjen till fots, då Aalborgs höjdpunkter ligger inom promenadavstånd. Här bor du modernt med hamnutsikt och hotellets brasserie serverar allt från kryddig tapas till goda sallader. Passa också på att koppla av i hotellets Bar & Lounge eller träna i hotellets gym.

Boka tryggt med Apollo

Öppet köp och fri ombokning fram till 7 dagar innan avresa i hela Norden.

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer/ 1-4 personer, varav 2 barn. Superiorrum för 2-3 personer/2-4 personer, varav 1 barn. Tvårumssviter för 2-3 personer/2-4 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

10 av 10
baserat på 2 omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 642 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till centrum: 0 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Vill du bo mitt i händelsernas centrum i Aalborg är Radisson Blu Limfjord Hotel, Aalborg helt rätt. Här bor du med utsikt över hamnen och på hotellet finns en restaurang, bar och gym.

Mat och dryck
På hotellet finns ett brasserie och en bar. Brasserie Pascal serverar klassiska franska rätter med en modern twist och fokuserar på att skapa goda smaker från lokala råvaror. Du kan också koppla av i den lugna atmosfären i Bar & Lounge, till toner av levande pianomusik.

Träning
På hotellet finns ett gym med modern träningsutrustning och det är nära till flera löparspår i staden.

Övrigt om hotellet
Wifi erbjuds utan kostnad.

Upptäck området Det finns mycket att se och göra i närheten av hotellet. Se lokala landmärken som statyn av Aalborg, klostret från 1500-talet och Aalborgs historiska museum. I närheten ligger också den berömda gatan Jomfru Ane, här ligger flera butiker, pittoreska kaféer och restauranger. Passa på att shoppa dansk design! I närheten av hotellet ligger också Kongelig Toldkammer och Toldbodsplads som är vackra exempel på romantisk dansk arkitektur från tidigt 1900-tal. Precis bredvid spelar en musikalisk fontän verk av George Frideric Handel. Hotellet ligger ca 6 kilometer från Aalborgs flygplats och ca 750 meter från närmaste järnvägsstation.

Måltider

Frukost ingår.
Halvpension (frukost och lunch), halvpension extra (frukost och middag) eller helpension (frukost, lunch och middag) mot tillägg.