Rumstyper på Lagos de Fañabé

Tvårumslägenhet deluxe

Tvårumslägenhet deluxe med antingen markterrass eller balkong på de övre våningarna. Lägenheterna renoverades 2020. Sovrum och kombinerat vardagsrum/minikök. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, kaffekokare, vattenkokare, brödrost och enkel köksutrustning. Wifi ingår. Deponering mot avgift. Rummen på markplan har en takfläkt, rummen på de över våningarna har luftkonditionering inkluderat. Tv med internationella kanaler. Strykjärn och strykbräda. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 44 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Tvårumslägenhet deluxe

Tvårumslägenhet deluxe med balkong och begränsad havsutsikt. Lägenheten renoverades 2020. Lägenheterna ligger på hotellets översta våning och består av sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, kaffekokare, vattenkokare, brödrost och enkel köksutrustning. Wifi och luftkonditionering ingår. Takfläkt i vardagsrummet. Tv med internationella kanaler. Strykjärn och strykbräda. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 44 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer, 2-4 personer, varav 2 barn.

Tvårumslägenhet superior

Tvårumslägenhet superior med balkong och begrändad havsutsikt. Lägenheten är inte renoverad. Sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, kaffekokare, vattenkokare, brödrost och enkel köksutrustning. Wifi ingår. Deponering mot avgift. Takfläkt i vardagsrummet. Tv med internationella kanaler. Strykjärn och strykbräda. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 44 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer, 2-4 personer, varav 2 barn.