Rumstyper på Lagos de Fañabé

Trerumslägenhet, renoverad

Trerumslägenhet med markterrass och med All Inclusive inkluderat i priset. Två sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. Två enkelsängar i varje sovrum. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, kaffekokare, vattenkokare, brödrost och enkel köksutrustning. Wifi ingår. Deponering mot avgift. Takfläkt i vardagsrummet. Tv med internationella kanaler. Strykjärn och strykbräda. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 80 kvadratmeter.
Antal personer: 3-5 personer/3-6 personer, varav 2 barn.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenhet med markterrass och med All Inclusive inkluderat i priset. Sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, kaffekokare, vattenkokare, brödrost och enkel köksutrustning. Wifi ingår. Deponering mot avgift. Fläkt i vardagsrummet. Tv med internationella kanaler. Strykjärn och strykbräda. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 44 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Tvårumslägenhet, ej renoverad

Tvårumslägenhet med markterrass och har frukostbuffé inkluderat i priset. Sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, kaffekokare, vattenkokare, brödrost och enkel köksutrustning. Wifi i ingår. Deponering mot avgift. Takfläkt i vardagsrummet. Tv med internationella kanaler. Takfläkt i vardagsrummet. Strykjärn och strykbräda. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 44 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Tvårumslägenhet, ej renoverad

Tvårumslägenhet med balkong och begrändad havsutsikt och med All Inclusive inkluderat i priset. Sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, kaffekokare, vattenkokare, brödrost och enkel köksutrustning. Wifi ingår. Deponering mot avgift. Takfläkt i vardagsrummet. Tv med internationella kanaler. Strykjärn och strykbräda. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 44 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer, 2-4 personer, varav 2 barn.

Tvårumslägenhet, renoverad

Tvårumslägenhet med balkong och begränsad havsutsikt och med frukostbuffé inkluderat i priset. Lägenheterna ligger på hotellets översta våning och består av sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, kaffekokare, vattenkokare, brödrost och enkel köksutrustning. Wifi ingår. Deponering mot avgift. Takfläkt i vardagsrummet. Tv med internationella kanaler. Strykjärn och strykbräda. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 44 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer, 2-4 personer, varav 2 barn.

Tvårumslägenheter, delad pool

Tvårumslägenheter med uteplats direkt utgång till delad pool och All Inclusive inkluderat i priset. Dörr mellan uteplatsen och till trappporna ner till poolen. Stege ner i poolen. Sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, kaffekokare, vattenkokare, brödrost och enkel köksutrustning. Wifi ingår. Deponering mot avgift. Takfläkt i vardagsrummet. Tv med internationella kanaler. Strykjärn och strykbräda. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 44 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.