Rumstyper på Lagos de Fañabé

Ej renoverad tvårumslägenhet, All Inclusive

Ej renoverade tvårumslägenheter med All Inclusive inkluderat i priset. Lägenheterna består av ett kombinerat vardagsrum och minikök samt ett sovrum med två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, kaffekokare, vattenkokare och brödrost samt enklare köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Bad/dusch och wc. Balkong med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Denna rumstyp kallas A1 gold av hotellet.

Rumsstorlek: ca 44 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Ej renoverade tvårumslägenheter

Tvårumslägenheter som ligger i markplan och har frukostbuffé inkluderat i priset. Lägenheterna består av ett kombinerat vardagsrum och minikök samt ett sovrum med två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, kaffekokare, vattenkokare och brödrost samt enklare köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi. Deponering mot avgift. Takfläkt i vardagsrummet. Bad/dusch och wc. Markterrass. Städning 7 ggr/vecka.

Denna rumstyp kallas A1 silver på hotellet och ligger alltid på markplan.

Rumsstorlek: ca 44 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Trerumslägenheter

Trerumslägenheter med All Inclusive inkluderat i priset, och ligger på markplan. Kombinerat vardagsrum och minikök samt två sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, kaffekokare, vattenkokare och brödrost samt enklare köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi. Deponering mot avgift. Bad/dusch och wc. Markterrass. Städning 7 ggr/vecka.

Denna rumstyp kallas A2, och ligger alltid i markplan.

Antal personer: 3-5 personer/3-6 personer, varav 2 barn.

Tvårumslägenhet på översta våningen

Ljusa tvårumslägenheter som ligger på översta våningen, med frukostbuffé inkluderat i priset. Lägenheterna består av ett kombinerat vardagsrum och minikök samt ett sovrum med två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, kaffekokare, vattenkokare och brödrost samt enklare köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Bad/dusch och wc. Balkong med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Denna rumstyp kallas A1 gold av hotellet och ligger alltid på översta våningen.

Rumsstorlek: ca 44 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Tvårumslägenheter

Tvårumslägenheter med All Inclusive inkluderat i priset. Lägenheterna ligger i markplan och består av ett kombinerat vardagsrum och minikök samt ett sovrum med två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, kaffekokare, vattenkokare och brödrost samt enklare köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Fläkt i vardagsrummet. Gratis wifi. Deponering mot avgift. Bad/dusch och wc. Markterrass. Städning 7 ggr/vecka.

Denna rumstyp kallas A1 silver av hotellet och ligger alltid på markplan.

Rumsstorlek: ca 44 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Tvårumslägenheter, delad pool

Ljusa tvårumslägenheter med direkt utgång till delad pool och All Inlcusive inkluderat i priset. Kombinerat vardagsrum och minikök samt sovrum med två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, kaffekokare, vattenkokare och brödrost samt enklare köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi. Deponering mot avgift. Takfläkt i vardagsrummet. Bad/dusch och wc. Uteplats med direkt utgång till delad pool. Städning 7 ggr/vecka.

Denna rumstyp kallas A1 silver på hotellet.

Rumsstorlek: ca 44 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.