Kundomdömen om Lagos de Fañabé

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 109 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
8,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
6,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Service
 
8,2 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Poolområdet var fantastiskt, lugnt och skönt. Serviceinriktad personal Rummet var jättebra men vi fick tyvärr ett rum allra längst bort i området
-
Maten

Bekräftad gäst: 2023-04-16


8 av 10

+
Har redan svarat
-

Bekräftad gäst: 2023-04-16


8 av 10

+
Närhet till allt
-

Bekräftad gäst: 2023-04-16


8 av 10

+
Läget och personalen i restaurangen.
-
Maten och uppträdandet samt priset för det man fick. Stor ökning av er från förra året.

Bekräftad gäst: 2023-04-09


7 av 10

+
Låga vackra byggnader. Utemiljö vacker och rent överallt. Annorlunda snirklande pooler som var rena. Fina solstolar. Dock var vi mest på stranden som var väldigt nära. Hade All inklusive så då ingick solstolar o drycker på hotellets strandområde. Praktiskt.
-
AC önskas. Sängen hade ngt typ av plastskyddsunderlag som gjorde att det blev väldigt varmt. Vattenläcka mellan kök/badrum = Luktade mögel i skåp under tvättho. (Rum 1106) En varningstejp på trappsteg ner till kök/badrum.

Bekräftad gäst: 2023-04-02


7 av 10

+
Poolområdet
-
Fick inte en lägenhet som motsvarade bilderna på apollo. Balkongen var över en restaurang. Besökarna satt så de såg direkt in på vår balkong. Matos fick vi på köpet. Delvis havsutsikt hade vi om vi hängde över balkongräcket. Lägenheten var mörk, Detta var en renoverad lägenhet på 2 våningen.

Bekräftad gäst: 2023-03-26


10 av 10

+
Lugnt o stilla, gott om plats i poolen.
-
kryddad mat ,,saknade glutenfritt bröd

Bekräftad gäst: 2023-03-26


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-03-19


8 av 10

+
Läget nära stranden. Fint hotellområde. Fina lägenheter. Trevligt. Om inte maten dragit ner helhetsintrycket hade det varit full pott.
-
Halva nöjet med en semesterresa är ju att äta och dricka lite gott särskilt på kvällarna. Återkommer gärna men då utan all inclusive. Gick inte att boka när vi bokade. Fördelen annars med detta hotellets all inclusive var att man hade solstolar och parasoller på stranden som ingick.

Bekräftad gäst: 2023-03-19


7 av 10

+
Poolområdet, läget,
-

Bekräftad gäst: 2023-03-19


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

57% av resenärerna rekommenderar

589 omdömen
Utmärkt
 
124
Väldigt bra
 
190
Bra
 
128
Mindre bra
 
75
Underkänt
 
72

5 senaste omdömen

2023-04-15

av Cajsagbg Göteborg, Sverige

Trevligt poolområde men undvik all-inclusive

Trevligt hotell med fint poolområde. Nära stranden och strandpromenaden. Vi bodde i en nyrenoverad trerumslägenhet och den var jättefin men blev lite besviken på lägenhetens placering i området, längst bort från allt. All-inclusive inte värt pengarna. Frukosten var jättebra men lunch och middag kändes mer som skolmatsal där vi hade svårt att hitta något vi gillade.

 
2023-03-24

av U6782QYhelenk

Semesterfirare

Mer 3 stjärnor än 4. Betalade extra för renoverad lägenhet med delvis havsutsikt. Hamnade med balkongen över en restaurang och havsutsikten såg vi om vi hängde över balkongräcket! Matos fick vi på köpet! Personal inget serviceinriktade...bad att få byta rum och personalen lovade återkomma....hörde inte av dom! Bad att få behålla rummet 1 timma extra på avresedagen men nej inte det heller. Nästa gång väljer vi ett annat hotell.

 
2021-12-10

av Marga S

En av våra bästa hotellvistelser

Ett i vårt tycke fantastiskt ställe, så vacker park och så fina poolområden. Vi hade turen att få vår terass/ balkong mot park och poolområdet. Njutbart ! Ingen skränig hög musik, kunde både läsa och koppla av, jätteskönt. Rummet bestod av en tvårumslägenhet. Bra sängar, sov mycket gott. Möjlighet till matlagning men vi hade all inklusive så vi nyttjade inget av detta . Poolerna och parken sköttes jättebra, inget skräp vare sig i pool eller i park. Solsängar, ställbara både i huvudända och för benen. Mat och dryck var jättebra, matsalen låg så man både kunde sitta inne eller ute under tak. Lite soft musik i matsalen. Bilfri gata utanför hotellets entré . Endast ca 100 meter till strand och strandpromenad , något längre till hotellets egen strand med solstolar samt bar med drycker.

 
2021-11-23

av Bjorn48 Malmö, Sverige

En underbar oas på södra Teneriffa!

Glädjande att åter få besöka Lagos de Fanabe och uppleva lugnet i anläggningen , med vindlande kanaler mellan poolerna och höra palmerna vaja. Detta samtidigt som ljuden från strandens barer och restauranger effektivt stångs ute av anläggningens avskildhet,egen låst ingång direkt från strandpromenaden och därmed 50 m till stranden. Man behöver alltså inte passera genom receptionen! Rumstrassel första natten kompenserades av hotellets manager på ett mycket bra sätt och korrekt sätt, Vi fick det rum vi bokat (2099) högt upp i anläggningen med en magnifik utsikt och två balkonger. Oklanderlig städning varje dag.

 
2018-03-03

av evaeT1209QB Växjö, Sverige

Fräscht hotell

Vi är mycket nöjda med hotellet. Det är fräscht och välskött. Vi bodde i en tvårumslägenhet som kändes väldigt modern samt att den var väl utrustad. Bara det att det låg en hårfön i badrummet av god kvalitet gjorde en glad. Även micro, brödrost, vattenkokare och kaffebryggare gjorde livet lättare. Receptionspersonalen var mycket hjälpsam. Läget för hotellet är perfekt, jättenära stranden och med massor av restauranger runt omkring. Enda minus var små myror i köksskåpet.