Rumstyper på La Plantación del Sur Vincci

Clubrum

Ljusa och snyggt inredda Clubrum med jacuzzi på uteplatsen. Dubbelsäng. Tv med satellitkanaler. Minibar. Vattenkokare med kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Strykjärn och strykbräda. Hårtork, badrockar och tofflor. Badrumsartiklar. Stort badrum med två handfat, badkar och dusch samt separat wc. Rummen på nedre plan har markterrass med begränsad havsutsikt. Rummen på övre plan har stor balkong eller terrass med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

  • Clubrummen ligger i tvåvåningsbyggnader nära poolen
  • Välj din favoritkudde från hotellets kuddmeny

Rumsstorlek: ca 55 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Dubbelrum

Stora, ljusa dubbelrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet med extrabädd i bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Minibar. Vattenkokare med kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Strykjärn och strykbräda. Hårtork, badrockar och tofflor. Badrumsartiklar. Stora badrum med två handfat, badkar, dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.

  • Välj din favoritkudde från hotellet kuddmeny.
  • De flesta dubbelrum är belägna på bottenvåningen.

Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Juniorsviter

Stora och fina juniorsviter med ljus inredning. Sovrum och lounge med soffa och fåtöljer i öppen planlösning. En dubbelsäng och möjlighet till extrabädd i extrasäng. Minibar. Nespresso kaffemaskin, där första uppsättning kapslar är gratis och resten mot avgift. Vattenkokare med kaffe- och tefaciliteter. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Strykjärn och strykbräda. Hårtork, badrockar och tofflor. Badrumsartiklar. Stort badrum med två handfat, badkar, dusch och wc. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

  • Välj din favoritkudde från hotellets kuddmeny.
  • Gäster som bor i juniorsviter har ett gratis spabesök med terminalbad per person och vistelse.

Rumsstorlek: ca 65 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Superiorrum

Stora superiorrum med ljus inredning. Två separata sängar och möjlighet till extrabädd i bäddsoffa eller hopfällbar säng. Tv med satellitkanaler. Minibar. Te- och kaffefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork, badrockar och tofflor. Stora badrum med två handfat, badkar, dusch och wc. Balkong eller terrass med begränsad havsutsikt, vissa balkonger har havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

  • Välj din favoritkudde från hotellet kuddmeny.

Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.