Kundomdömen om La Plantación del Sur Vincci

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,1 av 10 baserat på 18 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,1 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
9,2 / 10
Service
 
9,6 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
att de uppvärmda poolen verkligen var riktig varma
-
5 tjärnor förväntar man sig att allt är bra. 5+ förväntar man sig något extra. Maten var utan finess och hela hotellet var lite trött. Madrassarna på solstolen var gamla, några mosaik saknades i poolen, större sprickor. Rummen var stora, men orenoverad.

Bekräftad gäst: 2024-03-03


9 av 10

+
Service
-
Maten

Bekräftad gäst: 2024-03-03


10 av 10

+
Utöver ett fantastiskt hotell lade de ut stora härliga badhanddukar på varje solstol! Även stora badlakan på rummet!
-
Buff’en Barbeque på söndagen, tog flera olika köttbitar, inget gick att tugga!!!!!!!!

Bekräftad gäst: 2023-04-02


10 av 10

+
Förutom snabb och bra service med trevlig personal, så var bra och effektiv Air Condition på rummet det bästa.
-
Av hygieniska skäl för både oss gäster och städpersonal, så tycker jag att ett femstjärnigt hotell borde ha en vanlig toalettborste på varje toalett som standard. Istället var man tvungen att beställa en sådan via hotellets app, vilket kändes aningen märkligt eftersom det ändå inte kostade något att få en sådan levererad av städpersonalen. Därför kändes det mer som att man var tvungen att ha någonting att beställa från appen för att ha någon nytta av den, helt enkelt konstigt. Jag har bott på många femstjärniga hotell världen över och har aldrig varit med om något liknande.

Bekräftad gäst: 2023-04-02


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

89% av resenärerna rekommenderar

5122 omdömen
Utmärkt
 
3866
Väldigt bra
 
821
Bra
 
275
Mindre bra
 
84
Underkänt
 
76

5 senaste omdömen

2023-11-04

av Kerstin E Göteborg, Sverige

Magiskt Hotel!!

Ett fantastiskt hotell som hade allt!! Tjusigt, fina rum, trevligt poolområde, fina restauranter, fantastisk mat! Vi åt två gånger på Buffén och det var inte vår favorit! Vid incheckningen erbjöds rabatt om du åt på Buffén fler gånger, men a la carte var inte dyrare och dessutom höll en helt annan klass! En kväll var vi ensamma på Fiskrestauranten! Tyvärr kommer vi inte att välja detta hotell fler gånger p g a att det fanns inget runt omkring och väldigt backigt!! Ner till strandpromenaden gick väl bra, men upp fungerade inte då vi är äldre och har vissa problem! Deras shuttlebus stannade på ett ställe och hade man gått en bit, blev det helt fel. plus att fånga en taxi var obefintlig! Ni som inte har gångproblem, rekommenderas detta hotell, det var super!! Vill man bara njuta på hotellet en vecka är det perfekt!!

 
2022-12-18

av Emil G

Familjevänligt och stillsamt

Väldigt bra service och super trevlig personal. Alltid städat och fräscht på rummet. Fantastisk utsikt från hotellet över både berg och hav. Bra bufféer och framförallt barnvänligt. Helt okej gym och fint område vid poolen. Får tummen upp av alla i familjen.

 
2018-11-03

av E863GBdavida Stockholm, Sverige

Bra nivå

Spenderade en höstlovsvecka på hotellet. Generellt bra nivå på allt, från frukost till poolområde. Mycket bra frukost med färskpressad apelsinjuice, färsk frukt, olika typer av Nespresso osv. Gott om plats vid poolerna och bra badvakter som ser till att man inte lägger handdukar för att ’boka’ de bästa platserna. Fint gym.

 
2018-10-10

av Peter K

Världens bästa hotell?

Det finns så klart hotell som har sju stjärnor men, personalen på detta hotellet är oslagbar. Helt perfekt service. 100% korrekt med ett leende på läpparna och en härlig avslappnad attityd. Ett rent och fint poolområde med många bassänger, några endast för vuxna dessutom. Det var härligt att vara på ett hotell där gästerna respekterade varandra så det var väldigt lugnt och skönt runt poolerna. Utomordentlig pool service och room service. Fantastisk utsikt från den privata jacuzzin ut över playa Fañabé och playa de las Américas. Bra rum med härlig dusch, välfylld minibar, stor säng, fin veranda och härlig takterrass med privat jacuzzi och solsängar. Väldigt bra frukost med kock som steker bl.a omeletter och pannkakor. Många sunda alternativ vid buffén och framför allt en otroligt duktig frukostvärdinna med ett konstant STORT leende på läpparna. Ett bra gym med ett par löpband, några cyklar, vikter, bollar mm. Detta hotellet har allt vi förväntar oss av ett femstjärnigt hotell och det som gör att det blir magiskt är, som sagt, personalen. Tack för allt! Vi ses snarast igen!

 
2016-02-28

av nillaa77 Landskrona, Sverige

Vackert och trivsamt hotell

Vackert hotell med underbart poolområde, lummiga planteringar och banan-palmer som indelar poolomårdet i många små trevliga områden. Bodde på hotellet i mars och poolerna var så kalla att vi inte kunde bada, detta var förstås stor besvikelse. (Med undantag från lilla barnpoolen som varm. Härligt rum och genomgående, läcker kolonialstil. Jättebra frukostbuffé med stor variation, underbart att njuta av på terrassen. Lyxigt med cava till detta, och gott kaffe serverat vid bordet. Varierad middagsbuffé som överträffade förväntningar. Generöst och fina råvaror. Fina kvällar med utsikt över magiskt vacker solnedgång och upplyst poolområde. Vänlig och hjälpsam personal. Alltid lätt att få bord på terrassen och aldrig kö vid buffén. Upplevde hotellet som småskaligt. Hotellet ligger på en slänt ovanför stranden med fantastisk utsikt, men efter promenad längst fin strandpromenad är det ganska mastig promenad tillbaka. Kort transfer från flygplatsen på bra motorväg, lätt att få taxi. Bodde där med litet barn, vänligt bemötande och bra barnanpassat med barnstolar i restaurang och staket vid barnpool, men framför allt hotell för vuxna. Otroligt lugnt och behagligt. Åker gärna tillbaka annan årstid eller om hotellet värmer upp poolerna bättre när det är lite svalare säsong.