Rumstyper på Gran Oasis Resort

Trerumslägenhet

Trerumslägenhet med balkong. Två sovrum och ett kombinerat vardagsrum med kök. Tre enkelsängar i ett sovrum och två enkelsängar i det andra sovrummet. Takfläkt finns i varje sovrum. Möjlighet till extrabädd i enkelsäng. Kök med kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, ugn, vattenkokare, kaffemaskin och enkel köksutrustning. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 75 kvadratmeter.
Antal personer: 4-6 personer.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenhet med balkong. I entréplan finns ett sovrum med takfläkt, två enkelsängar och ett badrum med hårtork, dusch samt wc. En trappa upp finns ett kombinerat vardagsrum med ett kök, två enkelsängar samt en balkong. Kök med kylskåp, kokplattor, ugn, mikrovågsugn, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 50 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.

Tvårumslägenhet i etage

Tvårumslägenhet i etage med balkong, vissa med utsikt mot golfbanan och vissa med poolutsikt. På nedre plan finns ett sovrum med takfläkt, två enkelsängar och ett badrum med hårtork, badkar med dusch samt wc. På övre plan finns ett kombinerat vardagsrum med kök och balkong. Kök med kylskåp, kokplattor, ugn, mikrovågsugn, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. Luftkonditionering och wifi ingår. Deponering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 50 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.