Kundomdömen om Gran Oasis Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,1 av 10 baserat på 41 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
7,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Service
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


4 av 10

+
-
Myror i rummet. Högljud

Bekräftad gäst: 2024-03-25


7 av 10

+
Poolerna
-
Lekklubben för barn var riktigt usel. Ledaren var en skrämmande tjej, som skrämde våra barnbarn, genom att vara alltför högljudd. Inga bra aktiviteter heller för barnen. Och väldigt få aktiviteter i den så kallade barnklubben, som verkligen inte förtjänade sitt namn. Underhållningen för vuxna började väldigt sent 21.30 Och det är alltför sent tyckte vi. Typ 20.00 hade varit mkt bättre.

Bekräftad gäst: 2024-03-11


8 av 10

+
Rent & fint
-
Lite hysteriskt vid frukostbuffén

Bekräftad gäst: 2024-02-19


9 av 10

+
Rymlig Lgh. Underhållet av området. Uppvärmd pool.
-
Kunde vara lite mer tillmötesgående när man frågar något. Känns nästan som att personalen tror att man är där för att lura dem! Hade med svägerskan som bet nästa lika mycket som oss men hon fick sova o en extrasäng direkt på golvet. Var ej bäddad när vi kom. saknades tk. Sängen knarrade vid minsta rörelse. Tror vi alla blev väckta under natten av det.

Bekräftad gäst: 2023-12-11


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-01-01


8 av 10

+
Bra badrum och sovrum. Bra fungerande AC
-

Bekräftad gäst: 2022-12-18


10 av 10

+
Uppvärmda pooler.
-

Bekräftad gäst: 2022-12-18


8 av 10

+
Stora rum. Vackra växter. Fint dekorerat till jul. Bra uppvärmd pool. Lugnt område.
-

Bekräftad gäst: 2022-12-04


9 av 10

+
Frukost, grym!
-

Bekräftad gäst: 2022-11-27


10 av 10

+
Väldigt mysigt och ombonat hotell!
-

Bekräftad gäst: 2022-11-20


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

82% av resenärerna rekommenderar

5825 omdömen
Utmärkt
 
3648
Väldigt bra
 
1425
Bra
 
524
Mindre bra
 
133
Underkänt
 
95

5 senaste omdömen

2024-01-23

av 68magnusc Malmö, Sverige

Fint hotell, bra boende, varma pooler och fantastisk personal

Vi har återkommit till Gran Oasis många gånger och det passar oss väldigt fint. Fördelar: Personalen tycker jag är bland det bästa med hotellet och de flesta har arbetat där i många vilket talar för hotellet och teamet. Renate och Steffi i animiationsteamet är båda väldigt fina, trevliga och engagerade. Vi har till och med träffat Renate utanför arbetstid och gått promenad med hennes hundar vilket vår dotter som älskar allt lurvigt tyckte var helt underbart. Luis i Restaurangen, Silvio, m.fl. är också toppen. Efter flera år på hotellet är det faktiskt många vi mer känner oss som vänner med än gäster vilket jag tycker säger mycket. Poolerna är ofta någon eller några grader varmare än de flesta andra hotell vi varit på på Teneriffa / Gran Canaria vilket innebär att barnen är längre tid i poolen vilket är otroligt kul för dem och skönt för oss. Skumparty en gång i veckan för barn och vuxna. Kul men man måste vara med barnen (enligt instruktion) och kunna hoppa upp och ner under vatten för att bli av med skum när det behövs. Hotellområde är också väldigt fint och de flesta rummen är lägenheter i två nivåer vilket gjort att barnen kunnat sova i tältsängar på ovanvåningen och vi på botten. Så mycket yta och boende. Kök (dock inte ugn) om man väljer utan mat. De har nyligen byggt till ett litet miniminivattenland för barn upp till 11?-12? Passar bäst för barn =<10 skulle jag säga men kul oavsett. Mat. Det är ett All-Inclusive hotell (man kan även skippa, ta halvpension, frukost etc) Vi har alltid valt med mat och uppskattar det för enkelheten, inte minst med barnen. Det gör också att i all mellantid finns drycker, småglassar, frukt, småkakor etc. En varm choklad när barnens är kalla efter timmar av bad är inte dumt - eller vatten när man är törstig. I barerna går det även att få en latte som inte är från maskin vilket vi uppskattar. (Café con leche fungerar som beställning och man får med skummad mjölk). Bubbelvatten finns för övrigt i läskmaskinerna i en liten spak/knapp vid sidan av den ”vanliga” Spritespaken/knappen. Onödigt dold men nu vet ni. :) Frukosten är bra och som skandinav uppskattar jag att de har grovt bröd, både i form av toast och ännu bättre en riktig ”frukostbulle”. Vill man ha sött finns pannkakor, våfflor, etc. Men även frukt, vita bönor, äggröra etc. Äggröran varierar något från krämigare, som jag uppskattar, till lite mer fast. Lunch och Middag: De har ett stort utbud och är det något så hade jag nog dragit ner något på variationen för att kunna investerat lite mer i snitträtten. (Som det nästan alltid är på all inklusive) men vi hittar alltid (4 personer med relativt varierad smak) gott att äta, fin sallad, alltid en paellavariant och för de som uppskattar det finns mycket efterrätter, frukt och glass. Ibland finns även kött som trancheras på plats. Alkohol - inte direkt vår grej men ”lokala spritsorter”/drinkar etc. som man kan prova. Jag brukar hålla mig till lite vitt vin, bubbelvatten och fanta citron vilket blir både läskande och gott till maten. Jag tycker även om deras mojito sin alcohol i baren. Litet men fullt funktionellt gym som vi använder. Bra minimarket på hotellet. Att veta: Det finns nivåskillnader på hotellet (och trappa där man bor eftersom det är två våningar) och det är 15-20 minuters promenad till stan men vi är mycket på hotellet, uppskattar gången och tar taxi när det behövs.

 
2023-11-25

av Lubbkungen Brålanda, Sverige

En perfekt vistelse

Var här för andra gången och kommer även nästa år att bo på detta underbara hotell!! Finns som vanligt inget att anmärka på, service, städning och mat är perfekt!! Det är ett nöje att varje dag kunna äta frukost, lunch o middag där det alltid finns något som passar. Drinkar o öl på All inklusive håller väl inte så hög procent alkohol men det gör att det blir ingen fylla på gästerna. Lugnt o gott på kvällarna.

 
2022-11-10

av Sthlm22 Stockholm, Sverige

Högt och lågt

Ok hotell och pool. Ganska slitet på rummen men grym personal överallt. Otroligt hög ljudnivå på alla måltider. Personal har högt tempo med att plocka bort allt hela tiden men slamrar och kör vagnar som låter mycket plus hemsk musik. Ofta också fullt så vi fick vänta flera gånger för att få ett bord. En annan familj hade kackerlacka på sitt rum, vi såg flera på diverse ställen, inte skoj. Bra bar och snacks, bra generösa drinkar. Bokat något annat nästa gång.

 
2022-02-16

av boc728 Luleå, Sverige

Fantastiskt ställe

Tillbringade 4 veckor på vårt favoritställe med ankomst 15.1.22. Vi har nu besökt Gran Oasis 14 gånger och känner det som vårt "andra hem". Mycket trevligt boende och en fantastisk service med trevlig personal allt ifrån reception till barer, städpersonal m.m. Fantastiskt ställe för familjer med baby och barnpool och stor uppvärmd pool för de äldre. Rent och snyggt och mycket trivsamt. Kan verkligen varmt rekommenderas.

 
2022-02-03

av Senka F

Gran oasis Resort

Fantastiskt fint ställe med mycket grönska, blommor och 2 pooler. Rent och snyggt överallt ute som inne. Personalen är super trevliga och hjälpsamma på alla sätt. Vi kom 25 december och det var deras julafton, det bjöds på fantastiskt god mat och dryck under hela kvällen. Samma på nyårsafton, delikatesser och extra stor buffé. Drömmer att åka hit igen.