Rumstyper på Flamingo Beach Mate

Enrumslägenhet

Enrumslägenhet med balkong eller terrass, vissa med havsutsikt. Kombinerat sovrum med minikök. En dubbelsäng. Minikök med kylskåp, kokplattor, mikrovågsugn, ugn, kaffemaskin med kapslar och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Strykjärn. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 5 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Trerumslägenhet

Trerumslägenhet med balkong eller terrass, vissa med havsutsikt. Två sovrum och kombinerat vardagsrum/minikök. Ett sovrum med en dubbelsäng och ett med två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i en bäddsoffa. Minikök med kylskåp, kokplattor och ugn, mikrovågsugn, kaffemaskin med kapslar och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Strykjärn. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 5 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 75 kvadratmeter.
Antal personer: 2-5 personer, varav 1 barn.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenhet med balkong eller terrass, vissa med havsutsikt. Sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabäddar i en bäddbar soffa. Minikök med kylskåp, kokplattor och ugn, mikrovågsugn, kaffemaskin med kapslar och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Strykjärn. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 5 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 55 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.