Rumstyper på Flamingo Beach Mate

Dubbelrum

Ljusa och fint inredda dubbelrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar. Tv med satellitkanaler. Kaffemaskin och kapslar. Minibar. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 5 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Enrumslägenhet

Ljusa och fint designade enrumslägenhet med kombinerat sov- och vardagsrum med minikök. En dubbelsäng. Kylskåp, mikrovågsugn, kokplattor, ugn, kaffemaskin med kapslar och enkel köksutrustning. Strykjärn. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi. Kylskåp. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Balkong eller terrass, vissa med havsutsikt. Städning 5 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Tvårumslägenhet

Ljusa och fina tvårumslägenheter med ett sovrum och ett vardagsrum med minikök. En dubbelsäng. Möjliga extrabäddar i bäddbar soffa. Kylskåp, mikrovågsugn, ugn, kokplattor, kaffemaskin med kapslar och enkel köksutrustning. Strykjärn. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Balkong eller terrass, vissa med havsutsikt. Städning 5 ggr/vecka.

Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.