Kundomdömen om Flamingo Beach Mate

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 26 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Service
 
9,0 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-02-04


10 av 10

+
Läget var bra. Men jag önskar att man skulle kunna boka en lägenhet med havsutsikt.
-
Städningen

Bekräftad gäst: 2023-12-03


10 av 10

+
Fräscht och skönt att kunna ha gott om plats. Trevlig personal. Bra läge.
-

Bekräftad gäst: 2023-01-08


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

50% av resenärerna rekommenderar

137 omdömen
Utmärkt
 
94
Väldigt bra
 
15
Bra
 
11
Mindre bra
 
7
Underkänt
 
10

5 senaste omdömen

2024-05-12

av María Josefa d

Espectacular .....un 100

Mi opinión espectacular, habitación muy acogedoras y super limpia, bienvenida al hacer el chekin muy profesional y agradable hacia el huésped, la atención en el desayuno muy satisfecha parte de sus trabajadores , para mí un 100 en todos los sentidos. Sin duda repetiré

 
2024-03-04

av Мария Ж

Развод на клубный отдых!!!!

Место хорошее. НО! Такой развод!!!! Как только вас там разведут на клубный отдых,то всем станет глубоко пофиг на вас. Никто никогда не будет идти вам на встречу, не по может. Буду еще разводить на всякие платежи! Это кошмар какой-то! Берегите ваши деньги! Оно того не стоит. Будет по 700 евро платить каждый год + еще кучу денег чтоб попасть в отель

 
2024-02-13

av candymul Ename, Belgien

Fijn hotel

Een heel fijn hotel. Verzorgd ontbijt en heel vriendelijk personeel. Bij aankomst vertelden ze ons dat ze ons een upgrade hadden gegeven … kamer 103… prachtig zicht maar denk goed na, want je hebt enorm veel geluidsoverlast . Het achterpoortje gooit iedereen die er langs komt in het slot … we moesten de vrijdag ook nog voor een nacht veranderen van kamer , op zich niet erg maar ze verwachtten dat we zouden uitchecken en ons gerief aan de receptie zouden zetten tot er ergens een kamer weer vrij was. Daar zijn we niet mee akkoord gegaan, ze probeerden nog maar we hebben voet bij stuk gehouden… als je een hele week moet betalen moet je ook een hele week een kamer beschikbaar hebben…

 
2023-12-10

av AnjaWakeup Mülheim an der Ruhr, Tyskland

Standard Hotel - nix zu meckern !

Gutes ausreichendes Hotel mit Appartement Option- sauber ordentlich- Betten okay - Badezimmer voll groß - Frühstücks buffet ganz gut - Pool ganz nett - abends leider durch die umliegenden Hotels recht laut - leider keine Klimaanlage oder Ventilator- das wäre sehr gut gewesen.

 
2023-10-07

av sandrarK5635IN

Heerlijke vakantie

Een geweldige accommodatie met een perfecte ligging. Ons appartement was prachtig met een super uitzicht op zee. Luxe appartement met mooie badkamer met inloopdouche en mooie slaapkamer met een heerlijk bed. Wordt elke dag keurig schoongemaakt en schone handdoeken. Ontbijt was ook heerlijk. Voor herhaling vatbaar